- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 32
- Konu Sahibi damlaaa007
Çok teşekkür ederim amin inşallah bir arkadaşım var yakınımda o da çalışıyor gelse de onda da durmuyor ya bide kendisi anne değil henüz o yüzden anlamıyor beni pek cocuk bu nolcak diyor zaten gelen kaçıp gidiyor ya gelen misafirlerimle ne konusabiliyorum ne dertlesebiliyorum sadece uyku zamanina denk gelirse yoksa miz miz miz rahat vermiyor elimden geldigince pozitif olmaya calisiyorum ama o agladikca olamiyorum bazen diş mi acaba diyorum alttan iki dis cikardi baskada yok sürekli kollarimi ve eline gecen herseyi isiriyor ama bakiyorum damaginda sisme kizarma vs hicbirsey de yokTabii ki geçicek ama geçene kadar senin psikolojin önemli kıyamam ben kızınada sanada. Yok mu yakınında ailen arkadaşın yani 1 saat bile gelseler günde yeter sana. Bi de kızın evin huzursuz durumundan da etkileniyor olabilir. Mesela benim kızımı emzirdiğim zamanlarda canım sıkkın olduğu günlerde sürekli ağlardı, ben mutluyken uyurdu. Senin kızında etkileniyor olabilir canım Allah sabır versin çok zor. Sorumsuz koca ve en değer verdiğin insan çocuğun anlayamadığın bir şekilde sürekli ağlıyor sen kendine zaman ayıramıyorsun zor Rabbim tez zamanda yardımcın olsun cnm.