Kafayı yemek üzereyim bebeğim sürekli ağlıyor

Tabii ki geçicek ama geçene kadar senin psikolojin önemli kıyamam ben kızınada sanada. Yok mu yakınında ailen arkadaşın yani 1 saat bile gelseler günde yeter sana. Bi de kızın evin huzursuz durumundan da etkileniyor olabilir. Mesela benim kızımı emzirdiğim zamanlarda canım sıkkın olduğu günlerde sürekli ağlardı, ben mutluyken uyurdu. Senin kızında etkileniyor olabilir canım Allah sabır versin çok zor. Sorumsuz koca ve en değer verdiğin insan çocuğun anlayamadığın bir şekilde sürekli ağlıyor sen kendine zaman ayıramıyorsun zor Rabbim tez zamanda yardımcın olsun cnm.
Çok teşekkür ederim amin inşallah bir arkadaşım var yakınımda o da çalışıyor gelse de onda da durmuyor ya bide kendisi anne değil henüz o yüzden anlamıyor beni pek cocuk bu nolcak diyor zaten gelen kaçıp gidiyor ya gelen misafirlerimle ne konusabiliyorum ne dertlesebiliyorum sadece uyku zamanina denk gelirse yoksa miz miz miz rahat vermiyor elimden geldigince pozitif olmaya calisiyorum ama o agladikca olamiyorum bazen diş mi acaba diyorum alttan iki dis cikardi baskada yok sürekli kollarimi ve eline gecen herseyi isiriyor ama bakiyorum damaginda sisme kizarma vs hicbirsey de yok

Çok teşekkür ederim amin inşallah bir arkadaşım var yakınımda o da çalışıyor gelse de onda da durmuyor ya bide kendisi anne değil henüz o yüzden anlamıyor beni pek cocuk bu nolcak diyor zaten gelen kaçıp gidiyor ya gelen misafirlerimle ne konusabiliyorum ne dertlesebiliyorum sadece uyku zamanina denk gelirse yoksa miz miz miz rahat vermiyor elimden geldigince pozitif olmaya calisiyorum ama o agladikca olamiyorum bazen diş mi acaba diyorum alttan iki dis cikardi baskada yok sürekli kollarimi ve eline gecen herseyi isiriyor ama bakiyorum damaginda sisme kizarma vs hicbirsey de yok

Ben 3 ay çektim o sürekli ağlamaları o da gazdı ama yetti yani bana. Elinden bişey gelmemesi insanı daha çok yoruyor. Gaz ilaçları belli bi süre idare ediyordu o sıra dinlebiliyordum. Yaz geldi artık al kızını çık bi sokal bile turlasan ikinizide rahatlatır evin gerginliğinden uzaklaşırsınız.

Teşekkür ederim çok haklısınız sanırım öyle oluyor çıkartıyorum sürekli dışarıya zaten kuralları yada takıntıları olan biriside değilim kesinlikle dagitmasina vs hicbirseyine karismiyorum öyle öğrenecek çünkü tek sorunum sürekli ağlaması pozitif de olsam illa ağlıyor bu durum çok canımı sıkıyor anneligimi sorgulamaya başlıyorum bu seferde
Emin olun bunun sizin anneliginizle ilgili yok. Bebek cunku onlar. Disleri cikiyor. Ek gidalarinda sorun oluyor. Canlari skiliyor. Bir yerleri agriyor. Bi ses rahatsiz ediyor. Bi yabancidan korkup haftalarca etkisinde kaliyor gibi bi cok sey var. Her agladiginda alin onu sevin, sinirlenmeyin. Eminim ki yapiyorsunuzdur. Ama bizlerde insaniz ve sabrimizin bittigi yerler olabiliyor. Kendinizi hicbir zaman suclamayin. O konusamiyor, kendini anlatamiyor. Siz olmadan onunda varligi cok buyuk zorluga duser.

Emin olun bunun sizin anneliginizle ilgili yok. Bebek cunku onlar. Disleri cikiyor. Ek gidalarinda sorun oluyor. Canlari skiliyor. Bir yerleri agriyor. Bi ses rahatsiz ediyor. Bi yabancidan korkup haftalarca etkisinde kaliyor gibi bi cok sey var. Her agladiginda alin onu sevin, sinirlenmeyin. Eminim ki yapiyorsunuzdur. Ama bizlerde insaniz ve sabrimizin bittigi yerler olabiliyor. Kendinizi hicbir zaman suclamayin. O konusamiyor, kendini anlatamiyor. Siz olmadan onunda varligi cok buyuk zorluga duser.
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorum zaten oda olmasa ben de kendimi yapayalniz hissetcem çünkü çok teşekkür ederim yorumunuz için

Cnm bnde ayni drmdayim kmsemde yok tek basima buytyorm drmuyor aslnda cok iyi uslu bi bebekti herkz masaallah diodu 6aydan snra dgsti en ufk seyde arsz arsz agliyo emmiyor yemiyor yprandm artk npcam blmiyrm

X