kafayı yedirten kadın doğumcularr

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
32
Ankara
yaa bi ben miyim bu dertten muzdarip ..
kaç tane hastanenin kadın doğumuna gittim . PCOS var düzensiz adet, düzensiz yumurtlama var hamile kalamıyorum . Ayrıyeten Polikistik Böbrek yetmezliğim var . Kan degerlerim zaman ilerledikce riskli gebelik grubuna girecek şekilde yükseliyor . Zaten girmişim az önce doktor kendi ağzıyla söyledi.
ben bunu doktorlara açık açık tane tane anlatıyorum
Eee kendiliğinden olmasını bekle .. 1 yıl dolmadan bişey yapamayız.

arkadaş bende biliyorum bu istisna bi durum kaç hasta geliyor sanki böbrek yetmezliği olan ne var sanki tedaviye başlasanız yaaa ... zaman ilerlemesi demek benim aleyhime demek ..

Artık delircem yaa .. bana beni geri çevirmeyecek ilgili çok çok iyi bi doktor önerin nolur Ankara içerisinde . Devlet hastanesi olsun mümkünse

Gecmis olsun ben Ankara da degilim ama devlet hastanelerini degil arastirma hastanelerini tavsiye ederim

Devlet hastaneleri takmaz ozeli denemen lazim. Benimde tuplerim tikaliymis yasim 30 diye doktorum beklemeden hsg cekti. Sonrasinda hamile kaldim.normalde 1 sene beklemek gerekiyordu.doktorum 6 aydan sonda beklemedi.

gittim .. gitmez olur muyum .. dene dene diyorlar .. hepsi aynııı
E deniyorsunuzdur yani olmadigi icin ordasiniz keyiftenmi tobe yarabbim yaa
Osmangazi ye iyi diyorlar gittinizmi?
Özellerden cok cektim pera vermekten baska bi ise yaramadi bana,ben cocuk icin gitmemistim hamileligim riskliydi o yuzden gitmistim,
Insallah iyi bi doktor bulursunuz
Bi cocugunuz olur insallah

amin teşekkür ederim duaların için ..
osman gazi nerdeki ben bilmiyorum

Devlet hastaneleri takmaz ozeli denemen lazim. Benimde tuplerim tikaliymis yasim 30 diye doktorum beklemeden hsg cekti. Sonrasinda hamile kaldim.normalde 1 sene beklemek gerekiyordu.doktorum 6 aydan sonda beklemedi.

özele gitmeyi bende istiyorum ama maddi acıdan bizi zorlar. o yüzden başka bi çizim bulmam lazım . Allah bağışlasın çocuğunuzu da sağlıkla büyüsün insalah :)

amin teşekkür ederim duaların için ..
osman gazi nerdeki ben bilmiyorum
Kusura bakmayin karistirdim
benim komsum 5 yil cocigu olmadi sebebsiz
Eskisehirdeki osmangaziye gitti orasi ankaradaki hacettepeye yonlendirmis
Simdi hamile 4.ayinda

Özelde ben cok gittum,devlet hastaneletinin durumu ortada malesef kadin dogum olarak
Ama bulundugum yerde de ozelde sadece muayeneye testlere bi dunya para verdim ama bosa gitti
En son arastirma hastanesine gitmistin eleyce ilgilenildi

yeni bir dr gidip 1 yılı geçti deniyoruz deseniz olmazmı ,
yeni başladık demeyin ,

yeni bir dr gidip 1 yılı geçti deniyoruz deseniz olmazmı ,
yeni başladık demeyin ,

7 aydır evliyim. 8 olcak bu ay hiç korunmadik diyorum hep aklıma geliyor ama koruyorum çıkar falan sistemde. derim demesine de her aksilik beni bulur foyam meydana çıkar diye korkuyorum. :)

7 aydır evliyim. 8 olcak bu ay hiç korunmadik diyorum hep aklıma geliyor ama koruyorum çıkar falan sistemde. derim demesine de her aksilik beni bulur foyam meydana çıkar diye korkuyorum. :)

çıksın arkadasım sizene dersin ,
beraber yaşıyorduk zaten de çık işin içinden ,

bende gideceğim tekrar hacettepeye de ama randevu çok zor alınıyor oraya .

haftalardır deniyorum randevu almayı kontenjanlar hep dolu

bende gideceğim tekrar hacettepeye de ama randevu çok zor alınıyor oraya .

haftalardır deniyorum randevu almayı kontenjanlar hep dolu
Dis tedavisi icin bile 6-7 ay sonra veriyorlarmis
Her gun sabah aksam arayin randevu bulmak da zor ya insallah Rabbim yardimciniz olur uzulmeyin bir kapi acilacaktir

inşallah .. Rabbim isteyen herkese zahmetsizce nasip etsin ..
Inşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden olurda
Olur cok var tanidiklarim
Dedigim arkadasimin 5 yil olmadi asilama tüp bebek hic olmadi hamile bile kalamadi sebebini bulamadilar o kadar genetik test yaptilar
En son doktoru bu kadar tedaviyle olmuyor kendini alistir yahut evlat edinebilirsin demis
O gun ne kadar aglamisti olmayacak diye
Bi ay sonra hamile kaldi kendiliginden
Rabbim nasip etsin arkadasim uzulme zamani vardir

aynen canım dr git ve 1 yılı geçti artık çocuk düşünüyoruz de ve başla anlatmayaa
hadi bismillah
Evlilik tarihini sormazlar zaten dimi doktorlar
Evet beraber yasiyorduk zaten nikahi sonradan yaptik da denebilir yani
Ya bu kadin dogumcular da cok degisik
Ben ozeldeyken doktorum cocugun engelli oldugunu bilirsen aldirirmisin dedi aldirmam dedim
2li 3lu testleri yapmamis bana oyle dedim diye
Kendince para odemesin diye dusunmus ama
Kansizlik vitaminsizlik kan pihtilasmasi hersey varmis bende haberim yokmus arastirma hastanesine gittim rastgeke oldu oda bebegim ölümden dondü beslenememis megerse

yuh yaa koskoca doktor olmuş. bu kadar sorumsuz olması şaşırtıcı gerçekten . ya da vicdansızmış diyelim .. doğum yaptın mı sen bebeğin sağlık durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…