Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa ne güzel keşke benimkide olup bitseydi biran öncesoğan kürünü kaç gün nasıl yapıcam peki?

Adetin 7. gününden başlayarak sabah akşam aç karnına yapılacak.. Ben bugün başlıyorum ama sabahları değil sadece akşamları deniycem, sabah işe geldiğim için rahatsız edebilir diye düşünüyorum.. 21 gün yapılacakmış ama ben yumurtlama döneminden önce bitirmek istiyorum bu nedenle 10 yada 14 gün yapıcam faydası olur inşallah..

Aynen benimde 3 mm olan lezyon ilk mrda görülmüş aslında ama doktor önemsiz bişey demişti 4 ay içinde 3 cm olmuş o lezyon bende güçsüzlük kalıcı ne yapsam gecmiyor geçmiş olsun canım benim yinede ne güzel bir bebiş var bak zor mu peki ms ve çocuk bakimi

Alıştım kuzucum ben üzülmüyorum artık

Ben bir etkisini hissetmiyorum canim cok sukur msin sadece igne vurdugum zamanlar o ilk gunu kotu oluyordum ama igneyede oglum 20 aylikken baslamistim rahat ol allahin izniyle hersey kolay olur sana yardimci olacak kimse var mi yaninda bnm allah binlerce kez razi olsun annem bakti ben.ogretmenim yari annem büyüttü zaten oglumu simdi 5 yasinda kocaman delikanli masallah allah tez zamanda sanada yasatsin.insallah cnm ve her isteyene

Ben adet oldum cok sukur kizlar bu ay klomen kullancam yumurta takibi yaptircam

hahhahah aynı ben
eşim artık inanmıyor adamın heyecanı gitti hele geçen ay 3 gün gecikti biliyo musun aman Allahım neler neler baktım araştırdım hastane ücretlerinden tut emzik türlerine kadar
vücudum benimle oyun oynamaya başladı sanırsam bende kendisiyle oynamaya başladım, en son oynatmasam bari

Annem var canim zaten bir olsa babam kimseye bırakmaz Allah bağışlasın kuzucum inşallah ikinciyide alırsın kucağına .. Ben adet oldum sanırım ya ama o da bi ilginç ben ömrümde hiç böyle ağrı çekmedim Kasiklarim da çok şiddetli ağrı var karnım ağrıyor aşırı gazım var ve kanamadan bi ilginç leke gibi 3 4 damla geldi sonra köyü kahve akıntı oldu ertesi gün yine 2 parmak kan yine akıntı.. işin ilginç yanı benim adetim hiç belirti vererek olmadı bugüne kadar hele bu kadar ağrılı bi adetim hiç olmadı bugünde böyle devam ederse yarın doktora gidicem

İyiki daha da gaza gelip çocuk odası yapmamışsın

Maalesef başlamadım canm.. Yine sistit oldum bi kaç gün antibiyotik içtim.. Şimdi yine beklemedeyim.. Bu ara yumurtlama dönemim sanırım kasıklarımdaki değişikliği hissediyorum.. Ama bu ay geçen ayki kadar umutlu ya da meraklı değilim sanki.. Biraz daha rahatladım.. Kuzenime de doktor klomen verdi reglin 3. gününden başlıycak 5 gün içcekti.. Umarım faydası olur ikinize de.. Bakalım bu ay neler olucakk

Her ay kafayi belirtilerle bozuyorum, annem hamile kaldığını mayasır olmasından anlarmiş, ben de önceki gebeliklerimde olmuştum hatta düşük yaptıkça ilaç kullanmıştım ovulasyon günüm geçeli 2 gun oldu mayasır gibi bi kaşıntı peydah oldu umitlensem mi bilemedim sonuçta 2 gun sonra belirti çok saçma. Fakat biz kafayı yedik sacmalamak bizim işimiz.

Ayni seyleri bende yasıyorum uykum geldi acaba hamile miyim acıktım acaba mı susadım acabami
İlk hamileliğimde tek belirtiydi ve kesin hamileyim demistim göğsümde yeşil damar belirmişti
Şimdi de bekliyorum ama yok yok

Çok geçmiş olsun canım.Amin inşallah faydası olur kolomenin görücez bakalım bu ay neler olacak.benimde bu ay ilişki sonrası aşırı karın ağrım olmaya başladı klomenden mi yoksa başka şey mi bilemedimbende de de bu ay hiç merak yok kendi haline bıraktım hiç düşünmüyorum gibi bişey.

Saçmalamak bizim işimiz sloganımız olabilir aslında beğendim

ooo burda benden çok varmış folik asite başladım 2 aydır, ömür boyu kullanmak zorunda olduğum ilacımı bıraktım, vücudum temizlensin diye detokslar yaptım, en ufak ağrı kesici bile içmiyorum acaba hamileysem diye fakat tık yok! 2 kere üst üste tuvalete gitsem ay acaba hamile miyim ya diye bebek odası bakıyorum. öyle saçma hallerdeyim a dostlar

Aynen bende de öyle.. Geçen ayki heyecan da yok çok sakinim.. Merak yeni yeni oluyor ama haliyle BAT a 3 gün kaldı bugünü saymazsak 2 :) Bu arada folik 1 içmeye başladım bu hafta.. Avokado yiyordum normalde ama çok pahalılaştı bir süre ara verdim ucuzlayıncaya kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…