Benimkide aynı markaydı demekki bu marka insan üzerinde bu etkiyi yaratıyormuş bu yan etkiyi de bizim sayemizde herkes öğrenmiş olduIvit ıvit ben nasıl odaklandiysam tam üç kere belirgin silik cizgi gördüm nasıl isse başkası yapıyo gözükmüyo bende gozukuyodu miratech markaydi çıldırtiyo insanı böyle şeyler
Canım ancak yazabildim,dün gittik dr a ultrasonla baktı kese yok dedi ama yinede kan testi yapalım dedi,o da nefatif çıktı.herşey normal görünüyor sadece rahim duvarın çok kalınlaşmış oda adet olmadığın için dedi.peki neden adet olmadım ben dedim bi sebebe bağlama sürekli yaşamadığın bişey o yüzden olması normal bişeye çok üzülüp stres yaparsan bile gecilir dedi,adet söktürücü verdi onu içicem.smear zamanım gelmişti smear de aldı.bide klomen verdi yumurtamı az gördü heralde adetin 3 günü iç sonra yumurta takibi yapıcaz dedi.şimdilik böyle canım.Frida123 Canım nerelerdesin? Doktor sonucun nasıl? Umarım her şey yolundadır..
Ben laboquick 25 li test alıcam canım sıkıldıkça yaparım artikşaka bi yana 70 üzerinden hesaplayinca daha 23 gün var görünüyor programda ama bu sabah kahverengi bir akıntım oldu adet olacagim sandim hala bişey yok ama karnım Kasiklarim da çok ağrı var inşallah hamileyizdir
Adet söktürücü kullandığım halde böyle canım benim soğan kurunu 1 kere içeyim dedim ama midemden mahvoldum ..
Canım ancak yazabildim,dün gittik dr a ultrasonla baktı kese yok dedi ama yinede kan testi yapalım dedi,o da nefatif çıktı.herşey normal görünüyor sadece rahim duvarın çok kalınlaşmış oda adet olmadığın için dedi.peki neden adet olmadım ben dedim bi sebebe bağlama sürekli yaşamadığın bişey o yüzden olması normal bişeye çok üzülüp stres yaparsan bile gecilir dedi,adet söktürücü verdi onu içicem.smear zamanım gelmişti smear de aldı.bide klomen verdi yumurtamı az gördü heralde adetin 3 günü iç sonra yumurta takibi yapıcaz dedi.şimdilik böyle canım.
Benimkide aynı markaydı demekki bu marka insan üzerinde bu etkiyi yaratıyormuş bu yan etkiyi de bizim sayemizde herkes öğrenmiş oldu
Ivit ıvit ben nasıl odaklandiysam tam üç kere belirgin silik cizgi gördüm nasıl isse başkası yapıyo gözükmüyo bende gozukuyodu miratech markaydi çıldırtiyo insanı böyle şeyler
Benimkide aynı markaydı demekki bu marka insan üzerinde bu etkiyi yaratıyormuş bu yan etkiyi de bizim sayemizde herkes öğrenmiş oldu
Adet söktürücülerin etkili olmadığı bi kaç kişi duymuştum ben de bitanesi de benim kuzenimdi.. Keşke mide sorunun olmasaydı da soğan kürünü yapabilseydin.. Mide koruyucu haplar da var aslında onunla denesen nasıl olur ki?
Aaaa inanmiyorum ben de MS hastasiyimMS hastasıyım canım çok fazla kortizon aldım bi dönem o zamandan beri koruyucu kullaniyorum ama yinede çok etkili diyemem. MS pko troid belde boyunda fıtık gastrit kolit kilo sorun say say bitmez bende
İğne kullaniyor musun ben haftada bir avonex vuruyodum cocuk düşündüğüm icin bir sene oldu igneyi biraktim 5 yasinda bir oglum var cok şükür senin var mi ilk icinmi ugrasiyorsunMS hastasıyım canım çok fazla kortizon aldım bi dönem o zamandan beri koruyucu kullaniyorum ama yinede çok etkili diyemem. MS pko troid belde boyunda fıtık gastrit kolit kilo sorun say say bitmez bende
Aaaa inanmiyorum ben de MS hastasiyim
İğne kullaniyor musun ben haftada bir avonex vuruyodum cocuk düşündüğüm icin bir sene oldu igneyi biraktim 5 yasinda bir oglum var cok şükür senin var mi ilk icinmi ugrasiyorsun
Ben aslinda 2007 de ms suphesiyle takip altina alindim 2013 te tam teshis kondu igneyi 2013ten beri oluyodum ama berbat bisey yaa hele.ilk zaman su tabancali yokken her hafta aglaya aglaya vuruyodum igneyi vurmadan geçirdiğim su 10 11 ay harika hic agrim sizim yorgunlugum kalmadi sen niye biraktin igneyiAa geçmiş olsun canım copaxone vuruyorum bende 2 sene önce bıraktım herşeyi gerekmedikçe ağrı kesici bile.içemeyen çalışıyorum nefret ettim artık ilaclardan ev ecza deposu gibi.. Allah bağışlasın canım benim ilk olacak olursa inşallah ama artık iyice umudumu kaybetmeye başladımsen ne zamandır ms hastasisin doktorun kim canim
Ben aslinda 2007 de ms suphesiyle takip altina alindim 2013 te tam teshis kondu igneyi 2013ten beri oluyodum ama berbat bisey yaa hele.ilk zaman su tabancali yokken her hafta aglaya aglaya vuruyodum igneyi vurmadan geçirdiğim su 10 11 ay harika hic agrim sizim yorgunlugum kalmadi sen niye biraktin igneyi
Umudunu sakin yitirme canim rabbim ins bu ay hayirlisiyla verir bir evlat ben kayserideyim doktorum meral mirza
riseros sen nerdensin kac yasindasin cnm.kac senedir ms hastasisin
Yaaa ne güzel keşke benimkide olup bitseydi biran önceÇok geçmiş olsun canm.. Umarım bi an önce olursun ve rahatlarsın.. Benimki bitiyor bile azaldı iyice.. Ama bi kaç gün sürer tam bitmesi düşükten sonra böyle oldu hep.. Ben başlıycam bu ay soğan kürüne.. Sende başla istersen.. Belki bi faydası olur yumurtalıklarımıza..
Canım biz daha 3 aydır deniyoruz daha yeni,sen ne kadardır istiyosun peki:)Aynen canım sen ne kadardır istiyorsun :)
Amiinnnn inşallahhMerhaba kızlar rabbim tez vakitte bizlere hayırlı evlat nasip etsin insallah ..
Ben de 30 yaşındayım canim ben agir bir atak geçirmedim ikk gözümde bulaniklik yasadim ve o kalici oldu malesef ben sebebini bulupta kortizona baslayana kadar 2013 tede kulağımda bir uğultu basladi kortizonla gecti o cok sukur.Ben 27 yaşındayım canım sen? 2013te saglam bi atak geçirdim hastaneye yattım o şekilde kondu teshis 3 ay kullandım iğneyi sonra verdiler kullanmadım baktım ki kullanmadığımda daha iyiyim daha hareketliyim bıraktım hemen.. istanbuldayim bende