- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
hayır asla kesme benimde adetime bir gün kala yaptım negatifti. 3 gün sonra silik bir çizgi çıktı. İnşallah olurAdetime 4 gün kala yani dün test yaptım negatif. Sizce umudumu kesmelimiyim..
hayır asla kesme benimde adetime bir gün kala yaptım negatifti. 3 gün sonra silik bir çizgi çıktı. İnşallah olur
Ben de 4 gün kala kan testi yaptırdım 0.12 çıktı yarın bat günü hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Ama olsaydı kesin çıkardı diye düşünüyorum.Adetime 4 gün kala yani dün test yaptım negatif. Sizce umudumu kesmelimiyim..
Adetime 4 gün kala yani dün test yaptım negatif. Sizce umudumu kesmelimiyim..
Ben de 4 gün kala kan testi yaptırdım 0.12 çıktı yarın bat günü hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Ama olsaydı kesin çıkardı diye düşünüyorum.
Kızlar umudunuzu kesmek için çok erken adet tarihiniz 10 günü geçene kadar umut var bence,modunuzu düşürmeyin hemenBenim de adetime 3 gün var dün yaptım negatifbelirtil falan da yok aynen enerjim düştü resmen..
Üzülme aynen inşallah önümüzdeki ay ikimiz içinde olumlu sonuçlanır.İnşallah cnm yarın gidicem bakalım, haberdar ederim.
İnşallahBende belirtiler ile kafayı yemis bulunmaktayım...çünkü 6 aydır deniyoruz
Bu ay yumurtlama ve sonrasinda bir buçuk haftaya yakın kasık ağrısı,bıçak batması ve bel ağrısı çektim...
Beyaz akıntı çoğaldı sonrasında sadece minicik pembe kan geldi. Şimdide adetime uç gün var agrim gene başladı sarı kokusuz akintim basladi. Adet olucakmiyim bakalim heyecanla bekliyorummm inşallah hamileyimdir:))
Sende bizdensin demekAhanda ben varım kızlar o testleri söküp altını incelemek flash tutmak ah ah
GünaydııınnnGünaydın kizlar
Ben 25 gündür ha oldum ha olucam diyorum ama olmuyorum canim
Evet adet duzensizlogim var ama en fazla 45 50 gune olurdum son adet tarihimi 40 gun olarak hesaplafim onun ustunden 27 gun gecti yani 67.gündeyim su anda acaba gec dollenme mi oldu diye düşünmeden edemiyorum ve aynen senin gibi test fobim var yapamiyorum kac kez eczanenin önünden geçtim ama alamadim test25 gün müsende de mi adet düzensizliği var canım.. benim adet araligi 70 günü buluyor kestiremiyorum ne zaman test yapacağımı. . Ama 7 8 gündür karında ve kasıkta ağrı ve Batma var ara ara bugün test yapıcam ama yine tek çizgi görüp depresyona girmekte istemiyorum.. bilemedim
Sende bizdensin demek
İnşallahİnşallah
Evet adet duzensizlogim var ama en fazla 45 50 gune olurdum son adet tarihimi 40 gun olarak hesaplafim onun ustunden 27 gun gecti yani 67.gündeyim su anda acaba gec dollenme mi oldu diye düşünmeden edemiyorum ve aynen senin gibi test fobim var yapamiyorum kac kez eczanenin önünden geçtim ama alamadim test
Evet adet duzensizlogim var ama en fazla 45 50 gune olurdum son adet tarihimi 40 gun olarak hesaplafim onun ustunden 27 gun gecti yani 67.gündeyim su anda acaba gec dollenme mi oldu diye düşünmeden edemiyorum ve aynen senin gibi test fobim var yapamiyorum kac kez eczanenin önünden geçtim ama alamadim test
Canım soğan suyunu denediniz mi? Adet düzensizliklerine çok iyi geliyor diye okudum kaç defa.. Bu kadar uzun döngü çok iyi değil çünkü