Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Adetime 4 gün kala yani dün test yaptım negatif. Sizce umudumu kesmelimiyim..

Benim de adetime 3 gün var dün yaptım negatif belirtil falan da yok aynen enerjim düştü resmen..

Adetime 4 gün kala yani dün test yaptım negatif. Sizce umudumu kesmelimiyim..

Ben de 4 gün kala kan testi yaptırdım 0.12 çıktı yarın bat günü hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum. Ama olsaydı kesin çıkardı diye düşünüyorum.

Benim de adetime 3 gün var dün yaptım negatif belirtil falan da yok aynen enerjim düştü resmen..
Kızlar umudunuzu kesmek için çok erken adet tarihiniz 10 günü geçene kadar umut var bence,modunuzu düşürmeyin hemen

Bende belirtiler ile kafayı yemis bulunmaktayım...çünkü 6 aydır deniyoruz
Bu ay yumurtlama ve sonrasinda bir buçuk haftaya yakın kasık ağrısı,bıçak batması ve bel ağrısı çektim...
Beyaz akıntı çoğaldı sonrasında sadece minicik pembe kan geldi. Şimdide adetime uç gün var agrim gene başladı sarı kokusuz akintim basladi. Adet olucakmiyim bakalim heyecanla bekliyorummm inşallah hamileyimdir:))

İnşallah

Ben 25 gündür ha oldum ha olucam diyorum ama olmuyorum canim

25 gün mü sende de mi adet düzensizliği var canım.. benim adet araligi 70 günü buluyor kestiremiyorum ne zaman test yapacağımı. . Ama 7 8 gündür karında ve kasıkta ağrı ve Batma var ara ara bugün test yapıcam ama yine tek çizgi görüp depresyona girmekte istemiyorum.. bilemedim

Evet adet duzensizlogim var ama en fazla 45 50 gune olurdum son adet tarihimi 40 gun olarak hesaplafim onun ustunden 27 gun gecti yani 67.gündeyim su anda acaba gec dollenme mi oldu diye düşünmeden edemiyorum ve aynen senin gibi test fobim var yapamiyorum kac kez eczanenin önünden geçtim ama alamadim test

Canım soğan suyunu denediniz mi? Adet düzensizliklerine çok iyi geliyor diye okudum kaç defa.. Bu kadar uzun döngü çok iyi değil çünkü

Ben laboquick 25 li test alıcam canım sıkıldıkça yaparım artik şaka bi yana 70 üzerinden hesaplayinca daha 23 gün var görünüyor programda ama bu sabah kahverengi bir akıntım oldu adet olacagim sandim hala bişey yok ama karnım Kasiklarim da çok ağrı var inşallah hamileyizdir

Canım soğan suyunu denediniz mi? Adet düzensizliklerine çok iyi geliyor diye okudum kaç defa.. Bu kadar uzun döngü çok iyi değil çünkü

Adet söktürücü kullandığım halde böyle canım benim soğan kurunu 1 kere içeyim dedim ama midemden mahvoldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…