Kafayı gebelik belirtileriyle bozmak

Herşeyin gebelik belirtisi diye düşünür oldum.

• Evet

• Hayır

• Bazen

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım..neden modun düşük ne oldu adet belirtisimi var yoksa(( dün yine yaptım test ama negatif,kimse güvenme teste diyor kimisi erken daha diyor ne bileyim kafam karıştı benimde wallaa,hamilemiyim değilmiyim yoksa başka bi neden mi varbilmiyorum

Inşallah hamilesindirrrr

Bende test yaptım dayanamadım.. Negatif sonuç.. Adet belirtim de yok hala beyaz akıntım var günde en fazla 2 defa oluyor öyle çok yoğun da değil.. Göğüslerim çok şişti uçlardan değil de yanlardan iyice belirgin bi sancısı var dokunamıyorum bile.. İnanılmaz yorgunum.. Ayakta uyuyorum şu an bile ama belki çok yağmur var ondan olabilir mi diyorum.. Kafam karıştı iyice.. Belki de ovulasyonum bu ay geç olmuştur ve ben BAT13 olarak bakıyorum ama belkide 2-3 gün kendiliğimden gecikicektim.. Dolayısıyle ne olduğum belli değil benimde.. Sanırım bu yüzden modum düştü çünkü bugünü 4 gözle bekledim.. Bu belirtilere daha hastalanmayıp üzerine negatifi görünce haliyle etkilendim herhalde..

Ya aynen çok etkileniyo insan negatifi görünce ama daha erken bence hemen ümidini kesme biraz daha geçsin.

Ya aynen çok etkileniyo insan negatifi görünce ama daha erken bence hemen ümidini kesme biraz daha geçsin.

Hala adet olmadımm ve resmen karnımın kasıldığını hissediyorum stresten herhalde.. Sanki gaz varmış gibi geriliyor.. Cumaya kadar olmazsam bir de Cuma test yapıcam bakalım.. Zaman çabuk geçsinnn.. Sen doktora ne zaman gideceksin?

Ayyy inşallah hamilesindir yaa,adet olmadan önce de böyle olurmuydun?biz çarşamba gidecektik ama doktorum izinliymiş bu haftacuma günü bende birdaha test yaparım artık cuma gününe kadar varsa bişey çıkar yoksa da artık yine karaları bağlarım

Desene ikimizde Cumayı bekliyoruz şimdi ama ben hala adet olcakmışım gibi hissetmiyorum sanki hamile olduğumu öğrenecek gibi hissediyorum bu da mı psikolojik şimdi inşallah ikimizden de güzel haberler çıkar Cuma günü.. Benim hala umudum varr

Çocuğu olmuş hamile kalmış herkes şimdi psikolojik bunlar,böyle yapmayın,biz bu psikolojiden çıktığımız gün hamile kaldık falan der şimdi,sonuca ulaşmışlar ya rahatlar tabi hiç de psikolojik değilcuma günü büyük gün

Aynenn :) ama aklıma bir şey takıldı bu göğüs hassasiyetim gebeliktense idrarda da çıkması gerekmezmiydi? Madem hormonlar göğüslerimi etkiliyor idara da geçmezmiydi acaba? Bak kendimi nasıl olumsuz etkileyebiliyorum beklerken ben :))

O konuda üstümüze yok zaten benim göğüsler de tık yok o zaman ondan benim idrar testi negatifliğim

Kızlar hepinize merhaba. 15 gündür takip ediyorum burayı. Akşam yatıp sabah kalkıyorum forumla tabiri caizse.
Bir arkadaş hamile kalırsan belirtilerinı sende yazarsın demişti. Bugün kan testi sonucu pozitif çıktı.
Başımdan geçen süreçte bel agrisi oldu.çok sık olmadi ama böyle 2 saat ağrıyor sonra duruyor. Bu ilk zamanlar oldu. Adetteki bel ağrısı gibi değildi.
Belki inanmayacaksiniz ama ilk gün kasigimin bir tarafında karıncalanmami desem batmami desem onu bariz hissettim.
İlerleyen günlerde ani üşümeler ya da tam tersi ateş basmasi gibi durumlar yaşadım. Ve bunu çok bariz yaşadım ara ara bacağımin üstü yani dizinüst kısmı, ic tarafi ates gibi yandi. Göğüslerde hiç birşey olmadı. Ağrı bile. Ki adet olmadan önce olurdu. Adetime yakın adet belirtilerinı yaşadım.
Idrar testinde sonuç negatifti. Ve moral sıfır tabi☺ dedimki yaşadığın her belirti psikolojik. Sen abartttin. Bi müddet daha adet olmayınca bi idrar testi daha yaptım. Silik de olsa çizgi çıktı. Kan testi şart oldu.
Şimdi çok şükür bu mutlu haberi sizlere paylaşıyorum.
Amacım belki benzer belirtileri yaşayan arkadaslarin umudunu kaybetmemesi. Ama şunu unutmayın ben bu süreçte kendimi dinlemedim sadece çok bariz olan olaylar bunlar. Hiç yaşamadığım şeyler. Bunun altını çizeyim.
İnşallah allah isteyen tüm arkadaşlara -bu forumda olsun olmasin herkese☺- sağlıklı bebisler nasip etsin. Olmasada hayırlısı diye içimden kendimi hep telkin ettim ama doktorla konuşurken ya negatif se diye o kadar korktumki. Şimdi tuhaf duygular içindeyim. Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatsin. Hayırlısıyla inşallah.
Dualarım sizinle....

Amin isteyen herkes için hayırlısı ne ise o olsun.seninde gözün aydın bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:)

Amin isteyen herkes için hayırlısı ne ise o olsun.seninde gözün aydın bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:)

Regl oluyorummm 3 gün geciktim bu ay ama sonunda oluyorum.. Çok sancım var akşama kesin kırmızı kartı görücem daha fazla oyalayamıyorumm kendimi

Ben 25 gündür ha oldum ha olucam diyorum ama olmuyorum canim

sancım geçti şimdilik ama demin tuvalette çok hafif ve pembemsi bi akıntı gibi gördüm sayılır.. Bence akşama kesin gelicek benimki.. Bu durumda 7. gün soğan kürü başlanacak ve bir umut önümüzdeki ay gün beklenecek BAT sayılacak :)

Regl oluyorummm 3 gün geciktim bu ay ama sonunda oluyorum.. Çok sancım var akşama kesin kırmızı kartı görücem daha fazla oyalayamıyorumm kendimi
Yaaaa offf(hayırlısı olsun canım yaa önümüzdeki ayı beklicez desene,bende bu sabah şu erken gebelik testinden yaptım yine negatif çıktı((yarın dr a gidicem bakalım ne dicek,balon gibi oldum bende ,şimdi de adet olsam da rahatlasam diyorum

Aynen öyle canm insanahakkaten bi rahatlama geliyor ve inanki beklediğim kadar üzülmedim.. Geçen gün test yaptığımda bile daha çok üzülmüştüm.. Şimdi bu ayı iyi değerlendirmek lazm bakalım.. Senden güzel haberler bekliyorum.. Bakalım ne dicek doktor, umarım herşey yolundadır..

Üzülme aynen inşallah önümüzdeki ay ikimiz içinde olumlu sonuçlanır.İnşallah cnm yarın gidicem bakalım, haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…