Gebeliğe Hazırlık Kafaya takip strese ragmen hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhaba arkadaslar eminim bunu merak eden coktur. Uzun zamandir cocuk istiyoruz ama olmadi ki ben cok rahat bi yapiya sahibimdir ilk zamnlar 7-8 ay hic takmadim denebilir. Son zamnlarda ustune dusmeye basladim ki hala bile adet oldugumda oturup aglamam uzulmem hayirlisi der gecerim. Kendimi yipratmam yani ama bu ay evde oturmaktan sanirim biraz daha dusunmeye basladim acaba oldu mu olmadi mi diye. Uzun vadede umutsuz degilim esimde de bendede sorun cikmadi. Ama acaba oldu mu diye cok dusunuyorum bu ay. Boyle dusununcede cok takiyorum demekki olmicak diyorum cunku herkes unuttugum takmadigimda oldu demis. Var midirr ben cok dusundugum halde hamile kaldim diyeniniz. Adetime bi hafta falan kaldi zaman gecmiyor

Benimde beklenen adet tarihim mayıs 3 . Hamileliğe dair hiçbir belirtim yok
Bu 2.ay denemem
stres olayına gelecek olursak çok düşünüp onca strese rağmen hamile olanlarda tabi oluyor ..
ama genel anlamda stres baş düşman .

Benim ilk gebeliğim ilk denemede olmustu ıkıncı de doktor engelin yok dedıgı ıcın hemen hamile kalırım sandım ama ikinci kez denıyoruz olmuyor. Kafaya o kadar takıyorum ki gerginim ha dıyorum hamileyim sinir yaptı kasıgıma agrı gırıyor ha dıyorum yumurtladım belim agrıyo rahme mi yerlesıyo acaba dıyorum Kısacası kafaya takmaktan heryerım agrıyor. Beyin rahat bırakmıyor

Stresten kasit nedir acaba cunku bazilarini goruyorum gece gunduz dusunuyorlar umutsuzlar adet olunca agliyorlar bu ayda olmadi diye vs vs kafayi cok takiyorlar. Ben kendimi cok stresli gormuyorum aslinda cok dusunuyorum evet ama kendimi yipratmiyorum. Zaten isteyen ve uzun zaman hamile kalamamis birinin bunu kafasindan atmasi imkansiz bence

Eger cocugunuz varsa aslinda daha rahat olmalisiniz bilmiyorum yasamadim ama genelde ilk cocuk zor olur ama bitane olduktan sonra cok takmazlar nasilsa cocugum var diye kafa daha rahat olur saniyorum. Ama dusunmemek mumkun degil cidden allah hepimize nasip etsin

Tam olarak merak ettiğim şeyi sormuşsunuz. Düşünmemek bir yerden sonra elde olmuyor ama takmamamız gerektiğini söylüyorlar genelde kolay hamile kalanlar söylüyor bunu da. Takmamanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum.

Hiç öyle bi durum yok ben en çok istediğim ayda hamile kaldım çok şükür ve o kadar çok düşünüyordum ki aklımdan hiç çıkmıyordu stres yapıyordum en kısa zaman da rabbim nasip etsin inşallah

Hrseyın daha kötüsünü düşünmekten bahsedıyorsjnuz ama olmuyor şimdi hiç çocuğu olmayan birine de olupta ölürse daha kötü sabret demek gibi sizin bana dediğiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…