- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
Kızlar merhaba oğlum elindeki demir arabayla iki kere üst üste vurdu dünden beri başım ağrıyor çok beyin kanamasi geçiriyor olabilir miyim.cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence vakit kaybetmeden acile gidin. Neden gitmediniz ki?Kızlar merhaba oğlum elindeki demir arabayla iki kere üst üste vurdu dünden beri başım ağrıyor çok beyin kanamasi geçiriyor olabilir miyim.cok korkuyorum
bulanık görme, kusma, bilinç kaybı gibi sorunlarınız var mı? her ihtimale karşı uzman bir doktora gözükün.Kızlar merhaba oğlum elindeki demir arabayla iki kere üst üste vurdu dünden beri başım ağrıyor çok beyin kanamasi geçiriyor olabilir miyim.cok korkuyorum
Yok ama ağrım çok varbulanık görme, kusma, bilinç kaybı gibi sorunlarınız var mı? her ihtimale karşı uzman bir doktora gözükün.
Bende öyleyim hiç sinirlenmiyorum hatta çok sabirlis8n diyorlar ama annelik3 yaş çocuk ne kadar sert vurabilir diye düşünüyorum, araba büyükse baya kafa bile yarar. Minik araçlarla bile sağlam vurabilir.
Benimki yeni 2 olacak, sağlam kafalar yedim dudağım falan patladı (2 yaş krizi kafa atması ) bi kere burnum gitti sandım. Oluyo yani bazı şeyler. Sinirleri alınmış gibiyim allahtan çocuğa karşı.