• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya alınan darbe

Tövbeler olsun! :KK57:
Lütfen hemen acile gidin. Başıma demir çubukla darbe aldım iyi değilim deyin, onlar yönlendirirler. Ne olur beklemeyin, çabuk çıkın.

Oho koca demir kamyonlara kafaya çıkıp yön verdirmişliğimiz var, erkek anası olmak…

Zonklar birkaç gün, muhtemelen şişti de.
Önemli olmasa da göstermenizde fayda var.
Beyin kanaması hiç değildir, çocuğunuz da var bu konularda kendinizi bilgilendirin en azından acil müdahalelerle ilgili.

3 yaş çocuk ne kadar sert vurabilir diye düşünüyorum, araba büyükse baya kafa bile yarar. Minik araçlarla bile sağlam vurabilir.
Benimki yeni 2 olacak, sağlam kafalar yedim dudağım falan patladı (2 yaş krizi kafa atması 😂) bi kere burnum gitti sandım. Oluyo yani bazı şeyler. Sinirleri alınmış gibiyim allahtan çocuğa karşı.

3 yaş çocuk ne kadar sert vurabilir diye düşünüyorum, araba büyükse baya kafa bile yarar. Minik araçlarla bile sağlam vurabilir.
Benimki yeni 2 olacak, sağlam kafalar yedim dudağım falan patladı (2 yaş krizi kafa atması 😂) bi kere burnum gitti sandım. Oluyo yani bazı şeyler. Sinirleri alınmış gibiyim allahtan çocuğa karşı.
Bende öyleyim hiç sinirlenmiyorum hatta çok sabirlis8n diyorlar ama annelik 😀

Back