- Konu Sahibi ......Elmas......
-
arkadaşlar hepsini denedim yemiyor kahvaltı yapmıyor yemek yemiyor bu aralarda hareketleri birşeyleri alıyor fırlatıyor bize sataşıyor memnun kalmıyor hiçbişeyden anlamadım nasıl davaranacağımı artık çok hırçınlaştı iyice bu aralar ona zarar verecek bişeye karşı çıktığımız zaman sakinleşmiyor birtürlü artık bünyem gerçekten çökmüş durumda ne yapacağımı bilmiyorum artık mafoldumben
merhaba arkadaşlar 22 aylık bir kızım var hiç yemek yediremiyorum sabah kahvaltı yapmıyor öğlen yemiyor akşam yemiyor kafayı yiyecek duruma geldim uyutuyorum başında oturup ağlıyorum kendimi kötü bir anneymişim gibi hissediyorum herşeyi yapıyorum ama hiç bişey yediremiyorum ve gün geçtikçe zayıflıyor çok üzülüyorum kafayı takıyorum üstüne düşmeyim diyorum bu seferde bir lokma dahi almıyor ağzına
ne olur tecrübeli anneler yardım edin bana hiç iyi değilim onunla yatıp onunla kalkıyorum artık uykularım kaçtı doktora götürüyorum vitamin veriyor yarın yine götürmeyi düşünüyorum bana yardım başka neler yapabilirim devamlı emziğini emiyor başka bişey yapmıyor senağlama
anneler ne olur yardım edinnn :çok üzgünüm: senağlama
Senin kız 2 yaş sendromuna girmiş galiba canım. Herşeyi reddeder,ben diye tututurur,saldırganlaşır. Kişiliğinin oluştugu normal ve zorlu bir dönem. Benim de tavsiyem gece sütünü kesmen,ara öğünlerde bir şey vermemen ve sıvı tüketimini kısıtlaman.Biraz aç kalacak ama 2-3 gün sonunda ne verirsen yiyecek inan bana.
canım mama yedirmiyorum versemmi diye düşünüyorum ama bir doktora sorayım onu bakalım ama yemek yemeyen onuda yemez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?