- Konu Sahibi ......Elmas......
-
arkadaşlar ben birde kızıma gece yatarken fazla yemediği için gece çok uyanıyor son günlerde sütüne pekmez ve bir kaçtane bebe bisküvisi koyuyorum bir biberon bitiriyor bir zararı olmaz dimi pekmez ve süt karıştığında
Bügün beninkide bir şey yemedi bende mama vermedim.yapmamam gereken bir şeydi ama akşam artık yeterki bir şeyler yesin diye Bebelacın bahçe sebzeleri diye bir kavonoz maması varya ondan 2 tane açtım.1 tatlı kaşığıda pudra şekeri kattım içine .Öyle bir yediki.üzülsemmi sevinsemmi yedirdim diye bilemedim.Sonuçta kendi ellerimde oğluışuma şeker verdim.Biliyorum kızlar suçluyum ;ŞEKER ÖLDÜRÜR. ki ben şekere karşı kendi çapında savaş açmış biriyim.AMa sanırım yarın yoğurt yedirmek için de aynı taktiği uygulayabilirim.
sağol canım bilgi verdiğin için artık koymayım pekmez ama süt vermezsem yatarken bu sefer gece çok ağlıyor mecburen yatarken içiriyorum süt birde sabah çok ağlıyor süt diye mecburen veriyorum....gece beslenmesi yanlış ..heleki sütün içine pekmez karıştırdığınızda pekmezin hiç bir etkisi kalmıyor.süt,pekmezdeki demiri yok ediyor.ayrı ayrı verilmeli.hatta pekmezden sonra yaklaşık 1 saat süt verilmemeli..
canim beni kizimin da bi ara öle bi sorunu vardi,, ne yemek yiyodu ne süt iciodu cok üzülüodum neden böle diye.. aradan bi süre gectikten sonra disi patladi ondan sonra kendi dolabi acip bisiler alip yemeye basladi. en cok disardayken yiyo parka cikariom cocuklarla olunca eline alio geze geze yiyo evdeykende kendi yediginde yiyo ben verince almio fazla.. bi kac yudum anca yer ama ekmegi verim önüne tabagi koyim banip banip yiyo bizden öle gördügü icin oda öle yapmak istio birak kendi yesin azda yese kendi yedigi yarar ona sakin zorlama saglikli olsun zayif olsun ne olacakki ilerde akli erdiginde kendi gelip yemek isticek korkma doktora sor et o ne diosa onu yap. benim kizim süt icio sabahlari ve aksamlari yatarken kahvaltiyi siki yapio yumurta hasliom fln önüne koyuyom yiyo kendi. ardada atistirio bisiler oda ona yario sikayeti yok keyfi yerinde
elmas cim sen yinede tutustur eline bisiler belki yer minicik bi lokmada yese o yarar ona inan buna.. üzülme ac kalio diye aciktiginda muhakkak yiyecektir zaten onlarin migdeleri nekadarcikki bizim gibi yemelerini bekleme iki üc lokma yetecektir onlara.. strese sokma kendini oke.. su cok icer su herseyden önemli..
su meyve suyu sıvı şeyleri çok tüketiyoruz şimdide elimde bişeyler olsun abur cubur gibi onları yiyerek gezeyim diyor yapıyorum yiyebileceği şeyler poğaça simit kurabiye o tarzlarda onları istemiyor abur cubur istiyor ondan nasıl uzaklaştıracaksam
birde tecrübeli anneler yalancı emziği nasıl bırakacak bu çocuk ya gerçekten bilgileriniz bana çok yararlı oluyor bunu nasıl başaracağım emziği nasıl bırakırız :ecrin_bebek:
canım bende ağbimin iki kızına ben baktım senelerce 6 yaşına gelene kadar ama onlarda böyle sıkıntı yoktu yada kalabalıktık ben anlamıyordum burda yalnızım yalnız olduğum için stres yapıyorum herhalde kendime ama bu aralar iyi inşallah böyle gider biraz biraz artırırı yemesini ondan sonra düzene girer herhalde
emziği kızımda gündüzleri istemiyor ama geceleri istiyor 2 hafta sonrada bezini çıkarcam tuvalete alıştırcam artık birde üstüne evden taşıncam beni çok işler bekliyor inşallah o zaman zarfında yemekten geri kesilmez
ay canim benim kolay gelsin bende kizm 18aylikken yeni eve tasindim cocukla cook zor oluo valla allaah yardimcin olsun ister istemez cocuk biraz ac kalabilir o sirada ama yerlesince düzene sokarsin. isler zaten hep bizi kadinlari beklio baskasini beklemio
merhaba benim oglumda cok düzensiz yemek yiyor, birsey fark ettimki evde oldugmuz gün cok güzel yiyor abur cubur vermiyorum meyve sulari vermiyorum sadece hafif sodali elma suyu iciyor icim cok rahat oluyor yemegini güzel yedigi zaman. Ne zaman babaanneler,anneannelere yada baska misafirle gidelim ogun yemiyor yeteri kadar abur cubur yiyor aclini kestiriyor sanirim ve ogünde iyi uyumuyor huysuzlaniyor hep yediklerinden oluyor sanirim vermemye deneyiniz faydasini görürsünüz.su meyve suyu sıvı şeyleri çok tüketiyoruz şimdide elimde bişeyler olsun abur cubur gibi onları yiyerek gezeyim diyor yapıyorum yiyebileceği şeyler poğaça simit kurabiye o tarzlarda onları istemiyor abur cubur istiyor ondan nasıl uzaklaştıracaksam
birde tecrübeli anneler yalancı emziği nasıl bırakacak bu çocuk ya gerçekten bilgileriniz bana çok yararlı oluyor bunu nasıl başaracağım emziği nasıl bırakırız :ecrin_bebek:
merhaba benim oglumda cok düzensiz yemek yiyor, birsey fark ettimki evde oldugmuz gün cok güzel yiyor abur cubur vermiyorum meyve sulari vermiyorum sadece hafif sodali elma suyu iciyor icim cok rahat oluyor yemegini güzel yedigi zaman. Ne zaman babaanneler,anneannelere yada baska misafirle gidelim ogun yemiyor yeteri kadar abur cubur yiyor aclini kestiriyor sanirim ve ogünde iyi uyumuyor huysuzlaniyor hep yediklerinden oluyor sanirim vermemye deneyiniz faydasini görürsünüz.
canım sanırım en son azı dişlerini,çıkarıyor o yüzden yemiyordur büyük ihtimalle hepmi böyleydi son zamanlardamı oldu yazmamışsın.aç karnına tatlı şeyler yedirme süt bisküvi vs...çorba tarzı çiğnemesine gerek olmıycak ne sıcak ne soğuk yiyecekler ver.üzme kendini geçici bir durum 2 ay sonra diş derdi bitecek dişleri tamamlanınca düzelir.sevdiği şeyleri yap bide gece mutlaka süt içir yatmadan önce vitaminsiz kalmasın.geçmiş olsun.
elmascım benımde aynı problemm vardı şimdilik bunu atlattım sayılır.ilaclar cok fazla çözum gelmiyor bana ilacı kestgn an iştahıda gıdıyor ben doğal cozumlere yoneldım sonunda.sabahları ac karnına turp-bal suyu verıyorum dene.(suan pıyasada kırmızı turp oldugu ıcın;turbu rendele ıcıne 1tatlı kasıgı bal koy belli bi sure sonra suyunu salacaktır bubu ac karnına 1 tatlı kasıgı ver ve 7 gun hıc ıhmal etmemelısın ayrıca cok problemlı ıse gunde ıkı kere verebılırsın sıfasını goreceksın ıns elmascım)gecmıs olsun.bır tavsıye daha oğun satne bebegını ve kendını proglamlamalısın ıse yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?