- Konu Sahibi ......Elmas......
-
canim benim allah sabir versin disleri falan geliyordur azi disleri bir bak istersen.süt falan icir.hamur islerinden yap eline ver gezerek yesin yada patates cipsi (kizartma)yap önüne koy kendisi yesin sen yedirme kendi yesin daha degisik gelecektir mutlaka yer birde cocuklarla beraber yedir sonuclari bekliyorum kendine iyi bak üzme sabirli ol
hep böyle abla acıktığı zaman canı isterse oda 2 veya 3 kaşık ancak bişeyler yiyor
tahlil hiç yaptırmadım bugün götüreyim demiştim eşim araziden geleyim beraber götürelim dedi tahlil falan olursa başa çıkamazsın dedi onu bekliyorum
çok sağol ablacığım ben o kadar kötü hissediyorum ki kendimi iyi bir anne değilim gibi düşünüyorum bakamıyorum diyorum kendi kendime çok üzülüyorum akşam aç uyuduğu zaman saadece süt içiyor oturuyorum başında ağlıyorum
bak yapma böyle ama kızın yemiyor diye kendini suçlama sakın bir çok çocuk yemiyor yemek kendini harap etme sakın sen iyibir annesin aksini düşünme sakın tatlım kaydirigubbakcemile3
ablacım iyiki varsın seni çokk seviyorum içimi rahatlatıyorsun
elimde değil üzülüyorum işte ya böyle oldukça bende çok agresif oldum eşimle tartışıyorum eşimin ne suçu varsa yemiyor ya bir lokmada almazmı bir çocuk zayıflıyor git gide kafayı yiyeceğimsenağlama
yapma güzelim böyle kendine yaparsın sonra bırak yemesin zorlama o zaman
öksürük şişeleri varya onun içine dut pekmezi koysana içir biraz ilaç zannedip içer belki
hiç aklıma gelmedi alayım bakalım üzüm pekmezi var ama dut pekmezi yok alayım hemen denerim çünkü şurup şişelerine bayılıyor hep içmek istiyor şurup yerimseniben
yapma güzelim böyle kendine yaparsın sonra bırak yemesin zorlama o zaman
öksürük şişeleri varya onun içine dut pekmezi koysana içir biraz ilaç zannedip içer belki
Pişti olmuşuz hesositososito
Vay sıpa vaaay, demek bayağı zorlu hanımefendi.
Pekmezin faydasını gören çok var. Pekmez tavsiye edebilirim. Katakulleye getirip versen çok iyi olur.
2 yaşındaki çocuğa mamada verilmez ama yemiyorsa başka da yapacak birşey yok kanımca.
Sevdiği ne varsa onlardan yap annesi. bebe bisküvilerini eksik etme elinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?