Kafay yiyeceim yardm :(((

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
merhaba arkadaşlar 22 aylık bir kızım var hiç yemek yediremiyorum sabah kahvaltı yapmıyor öğlen yemiyor akşam yemiyor kafayı yiyecek duruma geldim uyutuyorum başında oturup ağlıyorum kendimi kötü bir anneymişim gibi hissediyorum herşeyi yapıyorum ama hiç bişey yediremiyorum ve gün geçtikçe zayıflıyor çok üzülüyorum kafayı takıyorum üstüne düşmeyim diyorum bu seferde bir lokma dahi almıyor ağzına
ne olur tecrübeli anneler yardım edin bana hiç iyi değilim onunla yatıp onunla kalkıyorum artık uykularım kaçtı doktora götürüyorum vitamin veriyor yarın yine götürmeyi düşünüyorum bana yardım başka neler yapabilirim devamlı emziğini emiyor başka bişey yapmıyor senağlama
anneler ne olur yardım edinnn :çok üzgünüm: senağlama

canim benim allah sabir versin disleri falan geliyordur azi disleri bir bak istersen.süt falan icir.hamur islerinden yap eline ver gezerek yesin yada patates cipsi (kizartma)yap önüne koy kendisi yesin sen yedirme kendi yesin daha degisik gelecektir mutlaka yer birde cocuklarla beraber yedir sonuclari bekliyorum kendine iyi bak üzme sabirli ol

çok teşekkür ederim sağolun
herşeyi yapıyorum yaşıtı var komşumun kızı onu getiriyorum baksın beraber yesin diye yemiyor dişlerinede baktım yok bişy görünürde çok üzülüyorum

cnm yemıyorsa sakın zorlama zorladıkça ınat edıyorlar gecen haftada benım oglum okadar yıyımlı olmasına ragmen agzına 1 hafta hıç bışı sokmadı yenı yenı basladı yemeye kılo verdı çok nerdeyse 11 kılodan 10 kıloya kadar duştu bende çok agladım bakamıyormuyum dıye kendıme çok sordum ama sutunu aptamıl mamayı hıç eksık etmedım sende ver sureklı cnm

çocukların arasıra butür inatları tutuyor benim oğlumda da küçükken böyle bir sorun olmuştu...
Yetimkız'ın dediği gibi elinde gezerek oynayarak yiyebileceği şeyler yap tabağa koy bırak o döke saça yesin iştahı açılınca tekrar eski düzene girersin.
Bu arada benim oğlan elinde salatalık yiyerek dolaşmaya bayılırdı özellikle de dişleri çıkarken.
Herşey gönlünce olur inşallah.

hep böyle abla acıktığı zaman canı isterse oda 2 veya 3 kaşık ancak bişeyler yiyor
tahlil hiç yaptırmadım bugün götüreyim demiştim eşim araziden geleyim beraber götürelim dedi tahlil falan olursa başa çıkamazsın dedi onu bekliyorum

zor elmascım yemeyen çocuk olunca ben yaşamadım allahtan güzel yerdi hep ama götür yinede bir tahlil yapılsın en azından.

çok sağol ablacığım ben o kadar kötü hissediyorum ki kendimi iyi bir anne değilim gibi düşünüyorum bakamıyorum diyorum kendi kendime çok üzülüyorum akşam aç uyuduğu zaman saadece süt içiyor oturuyorum başında ağlıyorum

bak yapma böyle ama kızın yemiyor diye kendini suçlama sakın bir çok çocuk yemiyor yemek kendini harap etme sakın sen iyibir annesin aksini düşünme sakın tatlım kaydirigubbakcemile3

bak yapma böyle ama kızın yemiyor diye kendini suçlama sakın bir çok çocuk yemiyor yemek kendini harap etme sakın sen iyibir annesin aksini düşünme sakın tatlım kaydirigubbakcemile3

ablacım iyiki varsın seni çokk seviyorum içimi rahatlatıyorsun
elimde değil üzülüyorum işte ya böyle oldukça bende çok agresif oldum eşimle tartışıyorum eşimin ne suçu varsa yemiyor ya bir lokmada almazmı bir çocuk zayıflıyor git gide kafayı yiyeceğimsenağlama

yapma güzelim böyle kendine yaparsın sonra bırak yemesin zorlama o zaman

öksürük şişeleri varya onun içine dut pekmezi koysana içir biraz ilaç zannedip içer belki

yapma güzelim böyle kendine yaparsın sonra bırak yemesin zorlama o zaman

öksürük şişeleri varya onun içine dut pekmezi koysana içir biraz ilaç zannedip içer belki

hiç aklıma gelmedi alayım bakalım üzüm pekmezi var ama dut pekmezi yok alayım hemen denerim çünkü şurup şişelerine bayılıyor hep içmek istiyor şurup yerimseniben

hiç aklıma gelmedi alayım bakalım üzüm pekmezi var ama dut pekmezi yok alayım hemen denerim çünkü şurup şişelerine bayılıyor hep içmek istiyor şurup yerimseniben

sen bunu dene bir bakalım severek içer denemekte fayda var canım kaydirigubbakcemile3

Vay sıpa vaaay, demek bayağı zorlu hanımefendi.

Pekmezin faydasını gören çok var. Pekmez tavsiye edebilirim. Katakulleye getirip versen çok iyi olur.

2 yaşındaki çocuğa mamada verilmez ama yemiyorsa başka da yapacak birşey yok kanımca.

Sevdiği ne varsa onlardan yap annesi. bebe bisküvilerini eksik etme elinden.

sevdiği herşeyi yapıyorum 2 en fazla 3 tane alıyor sonra yok hadi bir tane daha bir tane daha diye diye ölüyorum ama tık yok

bugün kahvaltısını arkadaşlarının ismini sayarak yaptırmaya çalışıyorum işte ( gel aysena ayğmurun mamasını ye diye) bana yaptığı ne biliyormusunuz eline almış ekmek benim yaptığımın aynısını bebeğine yapıyor
ama yinede yediremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…