- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
Canim bence de, Mutlu olsun yeter ki.Tesekkurler cnm.Mutlu olsunda isterse palyanco gibi desinler:)
Ben ABD de yasiyorum burdaki gelinleri bir gorseniz. Bildiginiz duz beyaz elbise. Sacini da arkadaslari falan yapiyor nbazi kizlarin. Cunku cok pahali dugun, gelinlik olayi, bunlar hic umursamiyorlar gosterisi, ozellikle de oyle durumlari falan yoksa hic borc harc ugrasmiyorlar.
Zaten dugunler de oyle evin bahcesinde bir nikah seklinde oluyor. 10-20 yada en fazla 50 kisilik.
Benim iki dugunum oldu ama cok pismanim valla o gunlere simdi cok. Bosuna masraf, bosuna ugras, bosuna da sacma sapan zamanlar, yani bence. Cok kavga ettik esimle cok. Hani Allah var ben de dugun dernek istedigimden degil de aman bir kere evleniyorum, pisman olamayayim sonra falan moduna girmistim. O stres, o bunalim, o sikinti ayyy boyle valla hatirladikca bunaliyorum. Hem donup baktigimda hic de guzel gecmedi iki dugun de, kina da valla. Cok acemiydik bir halt bilmiyorduk, oyle malak gibi ne denilirse yaptik ortalikta, kimsem de yoktu yanimda. Bircok akraba tanidik gelmedi zaten, hic sevenim yokmus diye de uzuldum hem de. Sevenim olmadigindan degil de iste zamanlama hic iyi degildi. Simdiki aklim olsa valla bir nikah ile cikarim. Ona da en fazla 50 kisi davet ederim.
Yani mutlu olsun insallah arkadasin, en dandik gelinlikle bile kendini prensesler gibi hisseder.