- Konu Sahibi Salvatores
-
canm ben bursada ünide mi devlet hastanesinde mi ne olan birini duyduydum bizim forumdan kız olmuş ameliyat hastaneden çıkarken parayı ödüyeceği zmn borcunuz yok demişler bedavadan olmuş valla sen bir araştır derimyok canım yaa ne zayıfı fazlalıgım bile var 4 kilo
boy 164
kilo 58
ben bursadayım
canm ben bursada ünide mi devlet hastanesinde mi ne olan birini duyduydum bizim forumdan kız olmuş ameliyat hastaneden çıkarken parayı ödüyeceği zmn borcunuz yok demişler bedavadan olmuş valla sen bir araştır derimama vardı öyle biri belki açılan konuları kontrol edersen o kişiyi bulabilirsin..
Canım merhaba ben taktırdım 3 buçuk ay önce 22 yaşındayım. Ergenlikten çıkıp kendini kadın gibi hissettiğin hissetmek istediğin yaşlar 20ler.Ve göğüslerin küçükse yoksa bu pek mümkün olmuyor maalesef eksik hissediyosun.Herşey tamamen psikolojik. 18 inde tamamlamışsın artık gelişimini pek bi değişiklik olmaz bu saatten sonra. Bunu erken farketmen güzel. Doktorunla konuşursun doğal istediğini söylersin ve istediğini mutlaka yerine getirecektir iyi bir doktor bulursan. Senn kararlı ol yeterVe öyle bir boyutta yapar ki anlaşılmaz silikon oldugu. Maalesef bu p.. yıldızlarının yüzünden biz ihtiyaç sahibi göğüs yoksunu kadınlar olarak çekiniyoruz yaptırmaya. Bir sürü silikon taktırmıs ve doğal görünen bayanlar var forumda. Sen doğallık konusunu pek kafana takma. Pskolojik olarak karar ver yeterli
Karistirmislardir bence ya da biri odemistir . O neymis ya oyleKarisikliktandir o.
yok canm valla ya ciddiyidim bursaydı bide bende hatta dedim küçük bir şehirde değil nasıl böle birşey oldu felan şaşırmıştım o zmnlar olmayı çok istiyordum atlayp bursaya gidcektim valla
Kizlaaar ruyamda ne gordum bilsenizBir hastahanede ameliyat oluyoum cok guzel oluyor cicisleriiim boyle.hic agri cekmeden yuruyorum geziyorum sonra yatiyorumm mutlu mutlu bi kalkiyorummmm cicislerim eriimis. Ameliyati gerceklestiren bayana diyorum niye boyle olduu. Benim sorunum degil vucudun kabul etmemis diyor Ayy ne kotuydu
:) bilinç altı. bende girmeden önce ameliyatımı canlı canlı yapıyorlardı. söyleniyordum niye bayıltmıyorsunuz diye :)
Valla canim sen atlattin oyle boyle. :)
evet çok şükür atlattım esas şimdiden sonrası sabır istiyor. sürekli aynadayım inan
Senin adına çok mutluyum canım çünkü ben de biliyorum o lanet desteklileri takmak çıkardığında memelerini çıkarıyormuş gibi hissetmek.. Kız arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaktan utanmak. Ahh ahh. Valla çok da güzel duruyor seninkiYa canım bir şey sormak istiyorum bazı arkadşlarınkine baktım böyle kocaman ama hiç bir sarkma olmadığı için tabi çok belli oluyor silikon olduğu. O zamanla düzeliyor mu acaba biliyor musun?
Eksi sozlukteki silikonlu meme kismibi okudum ve yine moralim bozuldu of
Yaa işte hepsi yazmış ki sadece görüntüde güzeller ayrıca hiç sallanmaması dokununca kaskatı olması çok itici felan küçük göğüs bile daha iyi diyevalla ben de o sallanmama kısmına biraz katılıyorum offf yine kafam karıştıı canım
ay yok canım. Olurmu öyle şey. ilk başlarda evet sertlikten ve şişlikten sallanmaması normal. Ancak zamanla inan iniyorlar. etrafımda çok örneği var. hatta elledim bile ben :) öyle olsa dediğin gibi olsa bu kadar rağbet olurmu hiç ?
Benim bir arkadaşım 3 yıl önce oldu. Şuan yumuşacık kendi göğsü gibi. ve lömbür lömbürde sallanıyor :) elledim ben
:) bilinç altı. bende girmeden önce ameliyatımı canlı canlı yapıyorlardı. söyleniyordum niye bayıltmıyorsunuz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?