Kafamda delii sorulaar ???

yok canım yaa ne zayıfı fazlalıgım bile var 4 kilo
boy 164
kilo 58
ben bursadayım
canm ben bursada ünide mi devlet hastanesinde mi ne olan birini duyduydum bizim forumdan kız olmuş ameliyat hastaneden çıkarken parayı ödüyeceği zmn borcunuz yok demişler bedavadan olmuş valla sen bir araştır derim ama vardı öyle biri belki açılan konuları kontrol edersen o kişiyi bulabilirsin..

Son düzenleme:
Canım merhaba ben taktırdım 3 buçuk ay önce 22 yaşındayım. Ergenlikten çıkıp kendini kadın gibi hissettiğin hissetmek istediğin yaşlar 20ler.Ve göğüslerin küçükse yoksa bu pek mümkün olmuyor maalesef eksik hissediyosun.Herşey tamamen psikolojik. 18 inde tamamlamışsın artık gelişimini pek bi değişiklik olmaz bu saatten sonra. Bunu erken farketmen güzel. Doktorunla konuşursun doğal istediğini söylersin ve istediğini mutlaka yerine getirecektir iyi bir doktor bulursan. Senn kararlı ol yeter Ve öyle bir boyutta yapar ki anlaşılmaz silikon oldugu. Maalesef bu p.. yıldızlarının yüzünden biz ihtiyaç sahibi göğüs yoksunu kadınlar olarak çekiniyoruz yaptırmaya. Bir sürü silikon taktırmıs ve doğal görünen bayanlar var forumda. Sen doğallık konusunu pek kafana takma. Pskolojik olarak karar ver yeterli

Son düzenleme:

Karistirmislardir bence ya da biri odemistir . O neymis ya oyle Karisikliktandir o.

Aynen dedigin gibi canim acikcasi cok kadinsi gorunmek istedigimden degil ama dolgun goguslu bayanlarin giydikleri daha cok yakisiyor. Ve dedigin gibi.. Her erkek illaki bakiyor oraya ve onem veriyor. Gerci ben ilk once kendim icin istiyorum bunu guvenim gelsin diye. Ama tabi erkeklerin ne dusundugunu hic onemsemiyorum demek yalan olur. Benim de eski sevgilim hep iri goguslu kadinlara bakiyor guzel buluyordu. İnsan gicik oluyor onlara ister istemez

Karistirmislardir bence ya da biri odemistir . O neymis ya oyle Karisikliktandir o.

yok canm valla ya ciddiyidim bursaydı bide bende hatta dedim küçük bir şehirde değil nasıl böle birşey oldu felan şaşırmıştım o zmnlar olmayı çok istiyordum atlayp bursaya gidcektim valla

yok canm valla ya ciddiyidim bursaydı bide bende hatta dedim küçük bir şehirde değil nasıl böle birşey oldu felan şaşırmıştım o zmnlar olmayı çok istiyordum atlayp bursaya gidcektim valla

E herkese mi oyle yapiyorlarmis ? anlamadim valla canim ben hala. Hayrina yapmaz hicbir yer oyle olsa herkes bursaya giderdi valla

Kizlaaar ruyamda ne gordum bilseniz Bir hastahanede ameliyat oluyoum cok guzel oluyor cicisleriiim boyle.hic agri cekmeden yuruyorum geziyorum sonra yatiyorumm mutlu mutlu bi kalkiyorummmm cicislerim eriimis. Ameliyati gerceklestiren bayana diyorum niye boyle olduu. Benim sorunum degil vucudun kabul etmemis diyor Ayy ne kotuydu

:) bilinç altı. bende girmeden önce ameliyatımı canlı canlı yapıyorlardı. söyleniyordum niye bayıltmıyorsunuz diye :)

evet çok şükür atlattım esas şimdiden sonrası sabır istiyor. sürekli aynadayım inan

Senin adına çok mutluyum canım çünkü ben de biliyorum o lanet desteklileri takmak çıkardığında memelerini çıkarıyormuş gibi hissetmek.. Kız arkadaşlarının yanında giyinip soyunmaktan utanmak. Ahh ahh. Valla çok da güzel duruyor seninki Ya canım bir şey sormak istiyorum bazı arkadşlarınkine baktım böyle kocaman ama hiç bir sarkma olmadığı için tabi çok belli oluyor silikon olduğu. O zamanla düzeliyor mu acaba biliyor musun?

Zamanla inecekler. Şuan benimkiler çok şiş ve sertler. Şişlikler inince ve kaslar gevşemeye başlayınca protez şeklini alacak ve yumuşayacak. Zaten çok fazla büyük doğallıktan uzak duruyor. Mesela dreem1988 göğülerini çok beğeniyorum . Çok doğallar.
Zaman ne gösterir bilemem ama kendi göğüslerimin doğal olacağına inanıyorum. Çünkü doktoruma inanıyorum. ben doktoruma bıraktım ve yine harikalar yarattı. :)
Ameliyat olacaksan ne istediğini doktoruna anlatıp işi ıona bırakmalısın bence.
zamanla yumuşayacak silikonlar. ama dediğim gibi sabır gerekiyor.:)
en azından destekli sütyen kabusu benim için bitmiştir :) yaşasın sütyensiz günler.

Son düzenleme:
Yaa işte hepsi yazmış ki sadece görüntüde güzeller ayrıca hiç sallanmaması dokununca kaskatı olması çok itici felan küçük göğüs bile daha iyi diye valla ben de o sallanmama kısmına biraz katılıyorum offf yine kafam karıştıı canım

ay yok canım. Olurmu öyle şey. ilk başlarda evet sertlikten ve şişlikten sallanmaması normal. Ancak zamanla inan iniyorlar. etrafımda çok örneği var. hatta elledim bile ben :) öyle olsa dediğin gibi olsa bu kadar rağbet olurmu hiç ?
Benim bir arkadaşım 3 yıl önce oldu. Şuan yumuşacık kendi göğsü gibi. ve lömbür lömbürde sallanıyor :) elledim ben

Ay oyle miii? Rahatladim. Yani sallanmazsa cok kotu cunku gogusleri oraya yapistirmis gibi. Bilmiyorum elleyince de hissediliyor cansiz felan diyince millet korktum yine kafamdaa deli sorular

canım o yazıları okursan orada buz gibi oluyo hiç kendilerine ait değil falanda yazmışlar yooo sıcacıklar ve benimler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…