Kafamda delii sorulaar ???

Salvatores

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
89
9
98
İstanbul
Merhabaa kizlaar. Acikcasi bir kac konu basliginda da sorularimi sordum fakat pe duzgun cevap alamadim. Umarim burda operasyon geciren veya gecirmek isteyenler bana yardimci olurlaar :) Kizlar ben de kucuk gogusten yana sikintisi olan biriyim. Ve 18 yasindayim. Ki bu yas gogus gelisiminin tamamlandigi yas oluyor. Maalesef ergenlige girdigimde ne kadarsa yine o kadar. Ve diger arkadaslar gibi kiloyla hicbir alakasi yok. 1.68 boyum 63 kilom. Yanii masallahim var Annemin de gogusleri kucuk oldugu icin masaj felan hic ugrasmiyorum bir etki etmeyecegini bildigimden. Acikcasi kafaya taktim ben ameliyat olmayi ama dogal gorunmeyen gogusleri gorunce moralim bozuluyor. Tabii bir de aileme soylemedim henuz bu fikrimi. Ama eninde sonunda soylicem cunku zaten para kazanmiyorum. Ogrenciyim. Ve Sakaryada yasiyorum suan. Sizce ne yapmaliyim?? Soyle goguslerimiz olsaydi nolurdu

daha yaşın küçük yaptırırsın
ben suan 23 yasındayım 24 e giricem
benim de ergenlikte azcık büyüdü öyle kaldı
geç kaldım ama bende düşünüyorum
en azından 20 ye kadar bekle

Seni sürekli gören insanların birden göğüslerinin değiştiğini farketmesini istemezsin değil mi? Ben de öyle olsun istemiyorum.

Seni sürekli gören insanların birden göğüslerinin değiştiğini farketmesini istemezsin değil mi? Ben de öyle olsun istemiyorum.

Slm, "seni sürekli gören insanların " demişsin.. nr zaman yaptırırsan yaptır eğer büyük bir silikon istersen görecektirler anlayacaktırlar. :)

Bence biraz daha bekle. En azından bi 25 ol. Ben 34 yaşındayım vr daha 3 gün önce ameliyat oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende 19 yaşındaydım yaptırdım şu an 20 yim eğer gelişimin tamamlandıysa yaşın bir önemi yok forumda 17 yaşında yaptıran bvirini duymuştum geçen yaz gelişimi 15 yaşında mı ney tamamlanmış onun

Cok buyuk istemiyorum normal boyutlarda olmasi yeter. 25 diyorsun da canim o kadar zaman destekli tak sunu yap. Hele bikini olayi basli basina dert.

Evet yasi kucuk olan garipseniyor fakat onemli olan gelisimini doldurmus olmaktir bence. Bekleyimce ne farkediyor,bir sey farkediyorsa bilelim okudugum kadariyla herkes keske daha once yaptirsaydim diyor.

Evet yasi kucuk olan garipseniyor fakat onemli olan gelisimini doldurmus olmaktir bence. Bekleyimce ne farkediyor,bir sey farkediyorsa bilelim okudugum kadariyla herkes keske daha once yaptirsaydim diyor.

canım gelişimi zatn bir insanın 18 yaşında yavaşlar yani kişiden kişiye değişir tabi ama bunu en iyi sen bilirsin hala değişimler varsa bekle ben bekledim dedim büyümezse üniversiteye g,dince yaptıracam kesinlikle dedim bekledim büyümedi yaptırdım şimdi yaşım küçükken yaptırmıs olmak mükemmel bişi yaşın 40 a dayandıktan sonra yaptırmıssın ne yazar gençliğini yaşamadıktan sonra.. sen para biriktirmeye başla o zmna kadr ztn 19-20 olursun. :) şimdiden başla :)

Aynen canim yas gectikten sonra onemi oldugunu dusunmuyorum. İste ben de uniye geciyim de yaptirayim diyorum da para cok sikinti degil acikcasi. Ailemle konustugumda bir sorun olucagini sanmiyorum.

Aynen canim yas gectikten sonra onemi oldugunu dusunmuyorum. İste ben de uniye geciyim de yaptirayim diyorum da para cok sikinti degil acikcasi. Ailemle konustugumda bir sorun olucagini sanmiyorum.

yaa normaldede sütyen takınca büyük olmuo mu
şimdi destekli takıyosan

ozaman penye takıcaz
yada az süngerli caplı südyen kullanıcaz

anlaşılmaz diye tahmin ediyorum

yaa normaldede sütyen takınca büyük olmuo mu
şimdi destekli takıyosan

ozaman penye takıcaz
yada az süngerli caplı südyen kullanıcaz

anlaşılmaz diye tahmin ediyorum

Ya normal oluyor iste 80 destekli takiyorum da canim cikarinca sanki mememi cikarmis gibi oluyorum yani. Hadi onu gec bikinide nolucak? İstedigin tarz bikini ustu de alamiyorsun.

Ya normal oluyor iste 80 destekli takiyorum da canim cikarinca sanki mememi cikarmis gibi oluyorum yani. Hadi onu gec bikinide nolucak? İstedigin tarz bikini ustu de alamiyorsun.

haklısın o konuda sana katılıyorum
zaten sütyensiz durmak istemiyorum küçük diye çıkarmak istemiyorum
yaş 24
bikini de bende sıkıntı çektim çok
dekolte olmadıgı için
son 2 senedir
straptez tarzı
bikini kullandım
belli
olmuo küçüklüğü
ama nereyi kadar
inş.
olabiliriz

İnsallah canim ya burda goguslerim buyuk diye dert yananlar var ya deli oluyorum gorunce. Herkesin gogsune bakar oldum yani kendim gibi ariyorumm :/

İnsallah canim ya burda goguslerim buyuk diye dert yananlar var ya deli oluyorum gorunce. Herkesin gogsune bakar oldum yani kendim gibi ariyorumm :/

dimi
ben para biriktiriyorum şimdi kısmet
ben varım sen gibi
ameliyat öncesi resimlerimi payaşırım
sonrası da
olabilirsem
hangi şehirdesin

dimi
ben para biriktiriyorum şimdi kısmet
ben varım sen gibi
ameliyat öncesi resimlerimi payaşırım
sonrası da
olabilirsem
hangi şehirdesin

Sakaryadayim canim. Zaten burda olmam buyuk ihtimalle. İstanbul Kocaeli Bursa gibi yakin yerlerde olabilirim belki Ankara. Sen nerde oturuyorsun?Bu arada senin boyun ve kilon kac ki canim? Zayif oldugundan mi acaba senin?

Sakaryadayim canim. Zaten burda olmam buyuk ihtimalle. İstanbul Kocaeli Bursa gibi yakin yerlerde olabilirim belki Ankara. Sen nerde oturuyorsun?Bu arada senin boyun ve kilon kac ki canim? Zayif oldugundan mi acaba senin?

yok canım yaa ne zayıfı fazlalıgım bile var 4 kilo
boy 164
kilo 58
ben bursadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…