• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorunlar ...

Yorgun hayat23

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
34
13
3
33
Slm kizlar sirf bu yuzden uye oldum ...ben Almanyada oturuyorum 2 abim ve benden 1 yas küçük erkek kardesimde bendrn 40 dk uzaklar dogum yaptim 10 gun Hastanede kaldim kimse gelmedi yanima yapayalnizdim ...
kizim icin 8 aylikti geldiler getirdiklerini soylemek istemiorum bile abimin gormedigine eminim. .bnde bir sey soylemedim zaten.
Kizim 19 aylik dayilarini en son 8 aylikti gordu oda bn gitmistim yine kalmaya o zmn bna diyeceksiniz ama ben gidiorum kaliyordum da kac gun kaldigim surece sanki aclikran cikip gidiorum bir yemek hazirlarken ayri bi yengem cok havalarda girer kaf dagini kendi yaratmis gibi. ..
diger yengem yaninda iyide desen kotusun gorumcesin sonucta adi cikmis bu yuzden artik hic gitmek gelmio

icimden yilda 3 kez giderdim bunu yilda 1 kez yapicam hic yoktan abimler geldigi gun giderler oyle yapmiorum kizlar esim cok iyi onlara karsi cok hos davranir geldiklerinde evde bi sey eksik olsa cok kizar sonradanda ..Sohbet muhabbet hos bes...sordum kac kez ya sen gel olsun sen gel diyo erkek kardesim ben cokmu gurursuzum istenmiyorum hareketlerle belli ediliyo muhtacmiyim sanki evimde otururum hic gitmem daha iyi yengem dogum yapmisti abime niye gelmio bak kardesin gelmedi ve bazi seylerde soylemis kocasini cok dinliyo kocasini cok sevio onun icin sizi atar bile falan..

Gidicem onumuzdeki ay 2 saat oturup kalkicam kizlar konusmuyorum ikisiyledr oksursen yaninda olay oluyo kusluk degil mesafe koydum evlerinedr artik gitmiorum yinede lafimi ediyorlar ..acaba diyorum pasif durdugum için mi yapiorlar bundan sonra dahami sert olsam...

annem ablalarima ve bana diyo siz. Kocayi gordunuz kudurdunuz bu lafi cok zoruma gitti abimler karilarinin lafiyla oturup kalkar bi sry demez ama biz evimizde mutluyuz iyiyiz laf soyler surekli kocama deli diyo milletin cok hos konusmasi var cok efendi dediklerine ailem deli yapio ne olsa kocamdan bekliolar artik cokta yoruldum kaynanamgille aram cok iyi ufak bi sey olursa duyarsa omur billah onu buyutup onume surekli atarlar boyleler soyleler falan filan ...

ne yapayim bi akil lutfen bana iyi olanada kotu olamam ya aileme ne desemde anlatamiyorum hazirda birseyleri var...

Son düzenleme:
Böyle aileyle görüşme bence. Hele annenin dediği laf iğrenç. Görüşmesen bir şey kaybetmezsin yılda 1 kere 2 saat görüşüp diken üstünde durmaktansa hiç görüşmeyin.

Biraz karışık yazmissiniz anlamakta güçlük çektim ama bence mesafe koyun ailenizle hele eşinizle olan ilişkiye karismalarina asla müsade etmeyin

Offff aileni anlatırken ben darlandım. Annen de herhalde erkek çocukçu ki kız çocuklarına böyle kötü bir yakıştırma yapabiliyor.

Kusura bakma da böyle hayt höyt konuşup davranıyorlarsa senin evliliğin için en iyisi onlarla çok yüz göz olmaman. Kendileri dan dun konuşan insanlarsa eşin gibi kibar birine deli demeleri normal. Çünkü bazı insanlar için kibarlık, güzel davranışlar, ince düşünceli olmak gerizekalı işi geliyor, garipsiyorlar. Ben de kaba insanları garipsiyor ve hayatıma almıyorum. Bence çok da takma kafana, değiştirme kendini kardeşin için bile, değmez...

Biraz karışık yazmissiniz anlamakta güçlük çektim ama bence mesafe koyun ailenizle hele eşinizle olan ilişkiye karismalarina asla müsade etmeyin
Adil olmak gerek evet ailem ama destekleri asla olmadi zaten kocamla bi sorun olsada yanimda olmazlar anca konusurlar kucuk ablam bi sorun yasamisti asla ablama sahip cikmadilar hep tehdit etmeye calistilar enistemi yani bi yanlarina alip biz burdayiz demediler..

Offff aileni anlatırken ben darlandım. Annen de herhalde erkek çocukçu ki kız çocuklarına böyle kötü bir yakıştırma yapabiliyor.

Kusura bakma da böyle hayt höyt konuşup davranıyorlarsa senin evliliğin için en iyisi onlarla çok yüz göz olmaman. Kendileri dan dun konuşan insanlarsa eşin gibi kibar birine deli demeleri normal. Çünkü bazı insanlar için kibarlık, güzel davranışlar, ince düşünceli olmak gerizekalı işi geliyor, garipsiyorlar. Ben de kaba insanları garipsiyor ve hayatıma almıyorum. Bence çok da takma kafana, değiştirme kendini kardeşin için bile, değmez...
Ailemde boyle bi sey var 3 yil oldu burdayim bazi sebeplerden gidemedim turkiyeye simdiye kadar hediyede kaynanamgile annemgilede gondermedim cunku goturmuyorlar ablam kac yildir ordasin biseyni gormedik deyip durdu kac kez sanki herkese aliyorum bi onlara almiorum...bi beklenti icindeler yoruldum artik yok milletim damadi boyle soyle annemin anlatmasida cabasi...

Ailemde boyle bi sey var 3 yil oldu burdayim bazi sebeplerden gidemedim turkiyeye simdiye kadar hediyede kaynanamgile annemgilede gondermedim cunku goturmuyorlar ablam kac yildir ordasin biseyni gormedik deyip durdu kac kez sanki herkese aliyorum bi onlara almiorum...bi beklenti icindeler yoruldum artik yok milletim damadi boyle soyle annemin anlatmasida cabasi...

Bir hediye için mi bunca laf, yok artık ya. Ablam, kardeşim candır böyle saçma şeyler için gurbetteki insana laf mı edilir. Sen gel görelim yeter denir ya. Kendileri yeğen, torun görmeye bile gelmediler diyorsun. Bence çok takma canım, ailen sonuçta ama bazen aile de elden farksız olabiliyor. Eşinle mutluysan gerisi boş, aman neden böyleler diye kafa bile yorma, kendinde suç arama. Anlattığın kadarıyla sağlam bağlar yok zaten aile içinde. Her şeyden önce senin evladın var önemli olan artık o.

Bir hediye için mi bunca laf, yok artık ya. Ablam, kardeşim candır böyle saçma şeyler için gurbetteki insana laf mı edilir. Sen gel görelim yeter denir ya. Kendileri yeğen, torun görmeye bile gelmediler diyorsun. Bence çok takma canım, ailen sonuçta ama bazen aile de elden farksız olabiliyor. Eşinle mutluysan gerisi boş, aman neden böyleler diye kafa bile yorma, kendinde suç arama. Anlattığın kadarıyla sağlam bağlar yok zaten aile içinde. Her şeyden önce senin evladın var önemli olan artık o.
Aynen cnm neyseki esim insanin yuzune vuran bi tip degil bi ara kac soyledi ama olayi anladi uzulmeyeyim diye demior artik ben desem kizar bna uzme kendini diye yoksa gerçekten ben deli olurdum..

Adil olmak gerek evet ailem ama destekleri asla olmadi zaten kocamla bi sorun olsada yanimda olmazlar anca konusurlar kucuk ablam bi sorun yasamisti asla ablama sahip cikmadilar hep tehdit etmeye calistilar enistemi yani bi yanlarina alip biz burdayiz demediler..

Bence bundan sende birseyler çıkarıp ona göre davranmalısın eşini onlara karşı ezdirme sorunlarini anlatma ve mesafe gerçekten böyle insanlara Şart ailemde olsa Evimin huzurunu kaciracaksa mesafemi koyarim

Back