Selamlar güzel arkadaşlar..
Aklıma ara sıra gelmesine rağmen yok cnm ya daha neler dediğim konu bu meme estetiği..
Benim ölçülerim oldukça küçük aynaya dahi üstün çıplak bakmak istemiyrm.
Bunun için ameliyat olsam mi diye gelip gidiyor düşünceler .. Ama bir çok noktada sorun var.
Ornegin;
Ben erkek doktora değil kadın doktora yaptırmak istiyorum bu mümkün olur mu nasil bulucm bayan doktoru ?
Hastaneler mi güzellik merkezlerini daha uygun , daha güvenilir ?
Ameliyat olduktan sonra ne kadar surede hareket edebiliyorsunuz?(her günüm.kosturmaca içinde ne kadarlik bir şerif oğlu unaraya sikistirayim)
Erkek arkadaşım var 1 sene sonra evlenicez nasip olursa ona konuyu açmadan halletsem nasil olur?
Daha sonra ilski sırasında sıkıntı oluyor mu gogusler , yani yapay meme hissi oluyor mu?
Kullanim sureleri ne kadarmis?
Ve benim göğsümün içinde başka bir yapi var hissi nasil bir his??
Tecrübeli arkadaşlarım bir yardim edin lütfen :)
Aklıma ara sıra gelmesine rağmen yok cnm ya daha neler dediğim konu bu meme estetiği..
Benim ölçülerim oldukça küçük aynaya dahi üstün çıplak bakmak istemiyrm.
Bunun için ameliyat olsam mi diye gelip gidiyor düşünceler .. Ama bir çok noktada sorun var.
Ornegin;
Ben erkek doktora değil kadın doktora yaptırmak istiyorum bu mümkün olur mu nasil bulucm bayan doktoru ?
Hastaneler mi güzellik merkezlerini daha uygun , daha güvenilir ?
Ameliyat olduktan sonra ne kadar surede hareket edebiliyorsunuz?(her günüm.kosturmaca içinde ne kadarlik bir şerif oğlu unaraya sikistirayim)
Erkek arkadaşım var 1 sene sonra evlenicez nasip olursa ona konuyu açmadan halletsem nasil olur?
Daha sonra ilski sırasında sıkıntı oluyor mu gogusler , yani yapay meme hissi oluyor mu?
Kullanim sureleri ne kadarmis?
Ve benim göğsümün içinde başka bir yapi var hissi nasil bir his??
Tecrübeli arkadaşlarım bir yardim edin lütfen :)