kafamda deli sorular

papatyapnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
218
329
Merhaba hatun kişiler size birsey sormak istiyorum 30 ocak son regl tarihim 5 subatta hsg cektirdim 14 subatta hastalaniyorum zannettim 2 gun boyunca koyu kahverengi leke geldi ve o gunden beri regl hali gibi goguslerimde sanci var 21 subatta hani olmaz ya dedim ama evde test yaptim silik olarak ikinci cizgi cikti. Anlam veremiyorum bu bir hastalik belirtisi olabilir mi 8 ay once ilk bebegimi kalbi durdugu icin aldirdim. Bugun kan testi yaptirsam mi yoksa beklesem mi bilemiyorum

Neden olmasın bende boş gebelikten 10 ekimde kürtaj oldum ve 1 adet sonrası tekrar hamile kaldım.

adet gunun gecince yapsaydin testi keske bagzen kimyasal gebelik oluncada testte cikiyormus sonra adet olabiliyorsun.bence acele etme adet gunun gecince kan ver varsa hamilellik degerinde yukselis olabilir.yinede kendinbilirsin.benim adet gunum iki gun gecti olmadi.ben tam 1 hafta olunca olmazsa test yapacgim

Sabirsizim biraz dayanamadim. Henuz kan testi yaptirmadim bekliyim o zaman biraz daha hsg sonrasi vucut kimyasala maruz kaliyor olsada saglikli gebelik olmuyo falan diye yazanlar var doktor bu konuda hicbirsey soylemedi kafam cok karisik :/

Kızlar mrb bana da bi el atinnn geçen ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubatin 6 da adet oldum normal adet günümde ve adetten sonra sanirm yumurtlama gününe denk geldik ki bnm üç dört gündür fln kasiklarimda batmalar oluyor göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var dünde ıilişki sırasında acayip bi şekilde sağkasigimda batmalar oldu kistmi var hamilemiyim bilemedim folic asit kullNiyordum gebelige yardımcı olsun die dr verdi kimyalsAl gebelik birsonrKi gebeligi etkilemez hemen ardından hamile kalanlar varmış adetime daha iki hafta fln var test yaptım negatif çıktı

Canım daha erken bence 30 Şubat bekle en azından adet günün de test yap şimdi silikciktiysa o zaman kesin varsa çıkar. Benim çok tanıdığım var hsg den sonra aynı ay hamile kalan gayette sağlıklı b uyuttum er bile bebisleri için rahat olsun çok dayanamıyorum diyosan 28 inde kam verebilirsin varsa kesin çıkar..

Oyle yapiyim en iyisi tesekkur ederim baya korkuttu okuduklarim hsg sonrasi doktorlar 1 ay korun falan demisler hep sorunlu bir gebelik atlattim daha once zaten tekrar oyle birsey olmasin

Ben yaptim test yine aklimda bir suru soru isareti kimyasal gebelik mi acaba baska birsey mi bence yapma test falan bekle en azindan 6 marta kadar sonra test yap oyle de stres yapiyoruz boyle de Allah isteyen herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsin

Cabim sen gönlünü ferah tut. Hiç bir şey olmaz allahın izniyle. Bende hsg çekildim doktor bana Korun demedi tan tersi hsg ufak tikanikliklari açar yumurtlama günlerinde ilişkide bulun bu ay ve sonraki ay yüksek ihtimal var dedi öyle olsa benim doktorum demezdi . Bilinen herkezin gittiği bir doktordu ven iyi bir hastanede yani. Allahım sabri versin bir öncekinin. Ama içini ferah tut lütfen. Bak sana en ufak bir örnek vericem ben göğüs kanseri ilacı ile hamile kaldım. Öyle olsa benim kizim da birsey olurdu kimyasalların en büyüğü yani ama br tek o ilaç yumurtalarını kaliteli yapıyordu ve büyütüyordu.. o yüzden rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…