Kafamda deli sorular..

cidden işin zor
Bak benimkiler hic karismadi
Ben nasil mutluydum hep oyle olacak sandım
Evlenene kadarimis
Suan mesafeliyim ama anlayan yok
Çünkü düşünce yok
Kafalarina goreler yani
Canlari isteyince gelmek istiyorlar
Ve evde asiri rahatlar cekinme hic yok
Seninkiler bastan bellietmis
Ben bastan anlasaydim bu yola girmezdim hiç

Sans mi aylarca borc odedik perisan olduk keske gelselerdi de yardim etselerdi.kiymetini bilin aslinda esim memur diye hicbirsey yapmadilar bize

Biz evlenirken erkek tarafının alması gereken eşyaları eşim aldı, ben ne istersem o oldu. Bizim tarafı da ailem karşıladı onlarda da istediğim oldu. Kayınailem hiç karışmadı. Ama tuttuğumuz evle ilgili bir mevzu olduğunda(uzak demişlerdi), eşim de dedi ki, madem ev alın şehre yakın oturalım ama herşeyi ben yapıyorum söz hakkınız yok.
Kayınaileniz çok fena ama siz bir yere kadar müdahele edebilirsiniz, nişanlınız koycak tavrını.

Kv size gelmek istediğinizde bahane bulun çalışmıyorsanız işe bile girmeyi deneyebilirsiniz. Ben kendisini aramam beni ararsada az konuşur hadi anne kapatmam gerekiyor yemek yapıyorum (örneğin) diyip kapatırım. Gelmek isterlerse de hafta çalışıyorum yorgunum vs vs diyip geçiştiriyorum. Ne kadar mesafe o kadar iyi. Siz de alacağınız her şeyi söylemeyin. Gidin alın annemle geziyorduk gördüm beğendim son 1 taneydi aldım gibi bahaneler bulun. Yüz vermeye gelmiyor kv ve görümcelere.

Ah keşke öyle olsa benim kayınvalidem bir kere beni arayıpta müsait misiniz diye sormadı oğlunu arar ben o evde neysem yok ya dediğiniz gibi mesafe iyidir istedikleri kadar kötü gelin desinler

Ah keşke öyle olsa benim kayınvalidem bir kere beni arayıpta müsait misiniz diye sormadı oğlunu arar ben o evde neysem yok ya dediğiniz gibi mesafe iyidir istedikleri kadar kötü gelin desinler
Zaten onlar fenalıktan anlıyorlar. Güzelce laf anlatmaya çalışırsan tepene çıkarlar. Ben fena gelinlerdenim. Saygısızlık yapmam elbette ama lafımı da esirgemem. Surat falanda yaparım yani.

Zaten onlar fenalıktan anlıyorlar. Güzelce laf anlatmaya çalışırsan tepene çıkarlar. Ben fena gelinlerdenim. Saygısızlık yapmam elbette ama lafımı da esirgemem. Surat falanda yaparım yani.
Benim eşimde biraz aileci içten içe onlara da kızsa da yüzüm neden gülmüyormuş onlar geldiğinde rahatsız mı oluyormuşum diyen bir insan onlar beni el üstünde tutuyormuş bana yaranamıyorlarmış sanki ne yapıyorum da bana yaramıyorlar işten gelmişim yorgunum el insaf kendi bütün gün evde paşam bu dünya da kimseye yaranamıyrpsun

Hayatta öyle bir şey söylemesine izin vermem. Bizde baskın olan benimdir. Onun ailesinin yaptıklarını benim ailem kendisine yaparsa o da benim gibi davranabilir. Sorun değil gerçekten bunu ona söylüyorum her zaman. Ama benim ailem onun ailesi gibi davranmıyor. O yüzden haklı olduğumu görüp bir şey diyemiyor.

Bunlar nası biliyo musunuz özetliyeyim bazılarınız beni anlamamakta ısrarcılar.
Kv - kocası ile mutlu değil herşeye bahane bulan memnuniyetsiz çevresi tarafındanda bu şekilde görünen rahat ama bi okadar sıkı bi kadın. Evde onun sözü geçiyo.
Yani bişi yapılacaksa önce onun onayına yok efendim ona sorulmadı mı kıyamet kopuyor.
Bugun erken almayın dediğine yarın geç kaldınız diyo.
Bi hamur işi yaptım nişanlıma götürdüm örneğin nezaketen güzel olmus de yine yeme hemen 50 tane bahane ununu az koysaydın şekerini koysaydın bilmem ne . Yani ben ne yaparsam yapayım neyi beğenirsem beğeneyim asla ama asla memnun edemem.
Beni cevresindeki gelinlerin aldıkları ile benim aldıklarımı kıyaslar herkesin için de olduğumuzda asla bunu yansıtmaz mükemmel bi kv dir.
Gösterişe çok önem verir asla ödün vermez.
Her gördüğünüzde çok yorgunum öldüm bittim 5 kuruş param yok deyip aynı gün yüzüne örümcek ağ aşılaması yaptıran bir kv düşünün :) ve istediğini yaptırsın beni asla ilgilendirmez ama her fırsatta benimle para muhabbeti yapılmasından baygınlık geçiricem.

Görümcem ise kıvılcım karekteri vardı ya bi dizide istediği olmadoğında nefesini tutan aynen öyle kıyamet kopar gitmek istediği yere gidilmezse istediği şey alınmazsa bildiğin kendini yerden yere atıyo ama şaka değil vallahi atıyo, ve yası 21 kücük değil.
Abisine karşı zaten saygı falan yok gayet rahat yetişmiş babasına karşıda öyle yani asla hayıra alışkın biri değil.

Düğüne 20 gün kalmış şimdi tutturmus param yok nası yapıcaz bilmiyorum etmiyorum ya ne diyim bilmiyorum

Evet aynen öyle
Ağzımla kuş tutsam yine olmayacak.
Gelmiş cocuk ne zaman doğurcaksın
Yahu sanane?
Görümce dior bi yandan doğurman lazım hemen hala olmam lazım bilmem ne yatak odama kadar plan yapıyorlar ya

Öyle bir yaziyorsunuz ki sanki sizin cebinizden cikan paraya karşiyorlar gibi. Ailelerin
ödedigi parayla kendinize eşya aliyorsunuz, ne bekliyorsunuz yani?
Ha para verdi diye boyle yapmak zorunda değil ama parayi veren onlar neticede ve davranişlari karakterlerine kalmiş bisey, siz de kabul etmek zorunda oluyorsunuz şu durumda.

Öyle parayi cebine koysun sonra da sussun durumu herkesin işine gelirdi tabi.

Evet aynen öyle
Ağzımla kuş tutsam yine olmayacak.
Gelmiş cocuk ne zaman doğurcaksın
Yahu sanane?
Görümce dior bi yandan doğurman lazım hemen hala olmam lazım bilmem ne yatak odama kadar plan yapıyorlar ya
yaparlar insanlara bizi düşünüyor düşünmekte suç
Ah biz gelinler

Alınacakların parasını onlar verdiği icin herşeye gelip karışmak ve cimri oldukları için ucuzunu almak istiyorlar.
Şimdiden gelip kalacağım diyorsa sizin işiniz iş soyleyim. 2 gün sonra buraya kayinvalide ve görümce başlıklı konular açtığınızı şimdiden görebiliyorum..

Ohooo..
Ben para vermesinden yada vermemesinden yana bir şey dedim mi?
Niye illaki muhalefet olmak için yorum yapılır anlamıyorum
TEk tek yaptığım yorumları okumuş olsaydınız bu şekilde yazmazdınız zsten.

Diyorumki standart böyle herkesin evinde olan düz saksılar varya balkon için örnek veriyorum yapı malz satan avm ye gidiyoruz peşimize takılıyo anlıyo musunuz
Yada 1 tl lik ürün ise illaki bizi 20 gün bekleyip yüz yere sorup bütün ucuz yüzüne bakılmayacak şeyleri sunuyo yetmiyo evinde kullandığı ürünü vermek istiyo anlatabiliyo muyum
YOKsa ver bana para gidip çar çur edeyim demiyorum

SUan bile açıcak kadar çok şey yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…