- 29 Ağustos 2014
- 1.247
- 2.557
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek korkum.İnsallah evlenince boyle olmaz. Evlenince de herseye boyle maydanoz olursalar ısın zor.
Bİz öyle bi tavır içinde değilizki kaç yüz sefer söyledik erteleyelim paramız birikir daha rahat alşverişimizi yapalım diye bu seferde gurur yapıyolar senin annen baban yok mu paranın hesabını mı yapıyosun bilmem meParayı verdikleri için karışmayı hak görüyorlar. Büyük eşyalara yardım etmişler işte ıvır zıvır için de kendiniz harcama yapıp kimseyi üzerinize konuşturmayın. Onların davranışı hoş değil evet, siz gelmeyin ama para gönderin mantığı da bir o kadar itici
Mecbur degılsın evlenmeye biliyorsun dı mı, soz Nisan olayları buyuzden var. Evı duzduk ceyızı serdik nasıl ayrılayım deme sakın. Cehenneme bile bile girmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.Tek korkum.
Umarım öyle bişi olmaz.
DAha ben kendi evimde yaşamıyorken sevgili görümcem bizde kalmanın peşinde
Resmen sürü halinde olalım her kafadan bi ses çıksın yine gitsin en ucuzunu alsın istiyor. Ama bana öyle kendi evini görseniz bi girişte aslan heykeli eksikSende gerekirse haber verme yada kendin tek çık ne bilim sürekli sürü halinde de alısveris yapılmaz ki.. artı durumu iyi olanlar daha fazla cimrilik gösterebiliyor..
AY doğru vallaBence evlenene kadar he he de sonra git istediklerini kendin al esinin parasi ile
Yada kucuk esyalari dugun sonrasina biraktik de
Hafta sonu icinde esine hic yakin durma kv ve gorumce evde ayip olur falan diye baski yap o zaman esin kalmasina gonlu razi olmaz
İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten kafamda soru işaretleriMecbur degılsın evlenmeye biliyorsun dı mı, soz Nisan olayları buyuzden var. Evı duzduk ceyızı serdik nasıl ayrılayım deme sakın. Cehenneme bile bile girmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Hayır evlenınce hersey ikimizde yazamadın, sende biliyorsun ıcten ıce sızı rahat bırakmayacaklarını.
Umarım hakkında hayırlısı olur, guluslerını soldurmazlar.
Çok zor yaKonuyu okuyunca masrafları ailelerini karşıladığını anladım. Parasını verdiği şeyler üzerinde hak sahibi görüyorlar kendilerini. Sizde bu sebeple karışmayın diyemiyorsunuz..
Bunların olmaması için eşyanızı kendi paranızla alacaktiniz.
Hem borçsuz evleneyim,hem karısan olsun olmuyor işte.
Kayınvalideniz hafta sonları de sizde geçirmeyi planladina göre bu karismalar , söz sahibi olma çabaları devam edecek evlendikten sonrada.
Zor işiniz.
Ufff en sevmediğim tipler sözde yardım etmek için çıldıran ve laftan, istemiyoruzdan anlamayan.. çok açık ve net bi şekilde parayı da birlikte alışverişi de istemiyoruz diyin bitsin gitsin.Bİz öyle bi tavır içinde değilizki kaç yüz sefer söyledik erteleyelim paramız birikir daha rahat alşverişimizi yapalım diye bu seferde gurur yapıyolar senin annen baban yok mu paranın hesabını mı yapıyosun bilmem me
Aynen öyleUfff en sevmediğim tipler sözde yardım etmek için çıldıran ve laftan, istemiyoruzdan anlamayan.. çok açık ve net bi şekilde parayı da birlikte alışverişi de istemiyoruz diyin bitsin gitsin.
Tesekkür ederim bende öyle düşünüyorumAllah yardımcınız olsun diyorum sadece .nişanlınızla evlilik ile ilgili net olun bence belliki başa bela olacak bunlar çünkü
El kızına öyle kolay yedirmezler. Evlenince de aynen devam edecek. Kendi yağınızla kavurulacaksanız evlenin. Aileden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hüsrana uğrayabilirsiniz keza.Resmen sürü halinde olalım her kafadan bi ses çıksın yine gitsin en ucuzunu alsın istiyor. Ama bana öyle kendi evini görseniz bi girişte aslan heykeli eksik
Bana yedirmesin kendi oğluna yapıyor ne yapıyorsa allaha sükür bi iğne istemedim kimseden kendilerince gurur yapıyorlarEl kızına öyle kolay yedirmezler. Evlenince de aynen devam edecek. Kendi yağınızla kavurulacaksanız evlenin. Aileden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hüsrana uğrayabilirsiniz keza.
Yok o öyle değil işte.Bana yedirmesin kendi oğluna yapıyor ne yapıyorsa allaha sükür bi iğne istemedim kimseden kendilerince gurur yapıyorlar