• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular..

Parayı verdikleri için karışmayı hak görüyorlar. Büyük eşyalara yardım etmişler işte ıvır zıvır için de kendiniz harcama yapıp kimseyi üzerinize konuşturmayın. Onların davranışı hoş değil evet, siz gelmeyin ama para gönderin mantığı da bir o kadar itici

Sende gerekirse haber verme yada kendin tek çık ne bilim sürekli sürü halinde de alısveris yapılmaz ki.. artı durumu iyi olanlar daha fazla cimrilik gösterebiliyor..

Bence evlenene kadar he he de sonra git istediklerini kendin al esinin parasi ile
Yada kucuk esyalari dugun sonrasina biraktik de
Hafta sonu icinde esine hic yakin durma kv ve gorumce evde ayip olur falan diye baski yap o zaman esin kalmasina gonlu razi olmaz 😄😄😂😂

Parayı verdikleri için karışmayı hak görüyorlar. Büyük eşyalara yardım etmişler işte ıvır zıvır için de kendiniz harcama yapıp kimseyi üzerinize konuşturmayın. Onların davranışı hoş değil evet, siz gelmeyin ama para gönderin mantığı da bir o kadar itici
Bİz öyle bi tavır içinde değilizki kaç yüz sefer söyledik erteleyelim paramız birikir daha rahat alşverişimizi yapalım diye bu seferde gurur yapıyolar senin annen baban yok mu paranın hesabını mı yapıyosun bilmem me

Tek korkum.
Umarım öyle bişi olmaz.
DAha ben kendi evimde yaşamıyorken sevgili görümcem bizde kalmanın peşinde
Mecbur degılsın evlenmeye biliyorsun dı mı, soz Nisan olayları buyuzden var. Evı duzduk ceyızı serdik nasıl ayrılayım deme sakın. Cehenneme bile bile girmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Hayır evlenınce hersey ikimizde yazamadın, sende biliyorsun ıcten ıce sızı rahat bırakmayacaklarını.
Umarım hakkında hayırlısı olur, guluslerını soldurmazlar.

Sende gerekirse haber verme yada kendin tek çık ne bilim sürekli sürü halinde de alısveris yapılmaz ki.. artı durumu iyi olanlar daha fazla cimrilik gösterebiliyor..
Resmen sürü halinde olalım her kafadan bi ses çıksın yine gitsin en ucuzunu alsın istiyor. Ama bana öyle kendi evini görseniz bi girişte aslan heykeli eksik

Bence evlenene kadar he he de sonra git istediklerini kendin al esinin parasi ile
Yada kucuk esyalari dugun sonrasina biraktik de
Hafta sonu icinde esine hic yakin durma kv ve gorumce evde ayip olur falan diye baski yap o zaman esin kalmasina gonlu razi olmaz 😄😄😂😂
AY doğru valla
Kücük seyler kalsın hiç önemli değilde işte moral bozuklukları toplandı

Mecbur degılsın evlenmeye biliyorsun dı mı, soz Nisan olayları buyuzden var. Evı duzduk ceyızı serdik nasıl ayrılayım deme sakın. Cehenneme bile bile girmek kendine yapacagin en buyuk kotuluk.
Hayır evlenınce hersey ikimizde yazamadın, sende biliyorsun ıcten ıce sızı rahat bırakmayacaklarını.
Umarım hakkında hayırlısı olur, guluslerını soldurmazlar.
İnşallah çok teşekkür ederim gerçekten kafamda soru işaretleri :(

Konuyu okuyunca masrafları ailelerini karşıladığını anladım. Parasını verdiği şeyler üzerinde hak sahibi görüyorlar kendilerini. Sizde bu sebeple karışmayın diyemiyorsunuz..

Bunların olmaması için eşyanızı kendi paranızla alacaktiniz.

Hem borçsuz evleneyim,hem karısan olsun olmuyor işte.

Kayınvalideniz hafta sonları de sizde geçirmeyi planladina göre bu karismalar , söz sahibi olma çabaları devam edecek evlendikten sonrada.
Zor işiniz.

Konuyu okuyunca masrafları ailelerini karşıladığını anladım. Parasını verdiği şeyler üzerinde hak sahibi görüyorlar kendilerini. Sizde bu sebeple karışmayın diyemiyorsunuz..

Bunların olmaması için eşyanızı kendi paranızla alacaktiniz.

Hem borçsuz evleneyim,hem karısan olsun olmuyor işte.

Kayınvalideniz hafta sonları de sizde geçirmeyi planladina göre bu karismalar , söz sahibi olma çabaları devam edecek evlendikten sonrada.
Zor işiniz.
Çok zor ya
KV kocasını bırakıp gelmez
gÖrümcem yerini yapıyor

Bİz öyle bi tavır içinde değilizki kaç yüz sefer söyledik erteleyelim paramız birikir daha rahat alşverişimizi yapalım diye bu seferde gurur yapıyolar senin annen baban yok mu paranın hesabını mı yapıyosun bilmem me
Ufff en sevmediğim tipler sözde yardım etmek için çıldıran ve laftan, istemiyoruzdan anlamayan.. çok açık ve net bi şekilde parayı da birlikte alışverişi de istemiyoruz diyin bitsin gitsin.

Allah yardımcınız olsun diyorum sadece .nişanlınızla evlilik ile ilgili net olun bence belliki başa bela olacak bunlar çünkü

Ufff en sevmediğim tipler sözde yardım etmek için çıldıran ve laftan, istemiyoruzdan anlamayan.. çok açık ve net bi şekilde parayı da birlikte alışverişi de istemiyoruz diyin bitsin gitsin.
Aynen öyle
Biri bizden pahalı bir şey aldın sesi çıkmaz ucuz alan olursa hemen örnek gösterir mesela hiç ayıp nedir bilmiyo ya

Resmen sürü halinde olalım her kafadan bi ses çıksın yine gitsin en ucuzunu alsın istiyor. Ama bana öyle kendi evini görseniz bi girişte aslan heykeli eksik
El kızına öyle kolay yedirmezler. Evlenince de aynen devam edecek. Kendi yağınızla kavurulacaksanız evlenin. Aileden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hüsrana uğrayabilirsiniz keza.

El kızına öyle kolay yedirmezler. Evlenince de aynen devam edecek. Kendi yağınızla kavurulacaksanız evlenin. Aileden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hüsrana uğrayabilirsiniz keza.
Bana yedirmesin kendi oğluna yapıyor ne yapıyorsa allaha sükür bi iğne istemedim kimseden kendilerince gurur yapıyorlar

Bana yedirmesin kendi oğluna yapıyor ne yapıyorsa allaha sükür bi iğne istemedim kimseden kendilerince gurur yapıyorlar
Yok o öyle değil işte.
Bir de görümce sizde kalacakmış, ne tepki verdin. Tavrını şimdi net belli etmezsen ilerde yandın. Böyle birşeyi ne şimdi ne ileride herhangi bir zamanda kabul etmeyeceğini net olarak söyle. Nişanlının yanında söyle ama. Arkandan bire bin katıp anlatırlar sonra. Onların tavrına bir bak bakalım nasıl karşılayacaklar.

Bende de aynı durum var. Daha düğüne gelmedik ama nişan, takı alışverişi felan hep birlikte ölümcül sınır bozan bir görümcem var her şeyin içinde bik bik karışır. Kaynanam benden yana allahtan ama o tek başına yetiyor.
Bak bence bu daha güzel bu olsun.
Ben bunu beğendim bu olsun.
Bu renk güzel değil bu olsun.
Sen bunu al en az 5 sene se kullan.
Bunu mu beğendin beğene beğene.
Bence bu sana yakışmaz bunu alalım.
Diye uzayarak giden bir maydanoz olma cümleleri.
Ben en başından beri iyi sen onu mu beğendin evlenirken alırsın madem ben bunu beğendim bu olsun diyorum. Ya da sen daha iyi bilirsin ama biz bunu alıcaz diyorum. Kendine olunca gelir onu alırsın diyorum. Inat ederse ben bunu begenmedim diyip mağazadan çıkıyorum. O sırada ne gelirse aklıma onu söylüyorum ve benim dediğim oluyor parasını nişanlımin ailesi ödüyor. Dipnot görümcem sadece 12 yaşında ama gözünü kapatıp sadece sesini duyunca 32 gibi ve kendi evinde oldukça sözüne itaat edilen saygı duyulan bir hanim ablamız. Tüm cevaplarıma rağmen her şeyin içinde.
Geçen tutturdu dis çekime ben de gelicem diye asla olmaz diyorum. Gelicem banane diyor ben olmadan olmaz. Teklif dahi edilemez dedim. Surat düşüyor ağlıyor herkese kusuyor ama yemin ederim gram umrumda değil her halükarda benim dediğim olur çünkü benim düğünüm herkes biliyor ki o çekime gelirse ben çekime gitmem bu sebeple o adım dahi atamaz tüm inadına ve isteğine rağmen.

Yapacağın en mantıklı şey sınırını koymak eğer şimdi tavrını koymazsan ilerde evi de biz aldık derler çat kapı gelirler size bu imkanları biz sunduk derler hayatınıza çöreklenirler .bende buna benzer şeyler yaşadım malesef art niyetli olmadıklarını bilsem bile alışkın olmadığım şeyler eşimin bütün yükünü almışlar omuzlarından herşeyini ailesi yaptı ne oldu tatil paramızı verdiler diye hep birlikte tatile gittik daha 3 aylık evliyim evimizi aldılar çat kapı gelmeler nişanlıyım bir sürü halıcı gezdirdi eşim bir sürü avizeci ee babası bizim tanıdık var ona gidelim tamam dedim isyan etmedim huzursuzluk çıkmadmadom tanıdık kuyumcu dediler tamam sorun yok dedim ama düşündüm ben bir çocukla evlenmişim bir yetişkinle değil

Back