Sağolun ben bunları düşünememiştimolay çok basit
kendi eşyalarınızı kendiniz alacaksınız ödeyeceksiniz
böylelikle kimseyi karıştırtmayacaksınız
alacak gücünüz yoksa da evlenmeyeceksiniz
ya da söylenmeyi bırakacaksınız
nokta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun ben bunları düşünememiştimolay çok basit
kendi eşyalarınızı kendiniz alacaksınız ödeyeceksiniz
böylelikle kimseyi karıştırtmayacaksınız
alacak gücünüz yoksa da evlenmeyeceksiniz
ya da söylenmeyi bırakacaksınız
nokta
cidden işin zorBİde öyle türleri var bunların değil mi
Nefret geliyo artık ya
Nişanlımla onlardayız mesela artık gürültüden beynim bulanıyo kalkalım istiyorum hazırlanıyoruz görümcem ordan e sen bade ablayı bırakırken bende geleyim
Bi sal be kızım bizi ya
düşünmüş olsanız böyle bi konu açma gereği duymazdınız zatenSağolun ben bunları düşünememiştim
Sans mi aylarca borc odedik perisan olduk keske gelselerdi de yardim etselerdi.kiymetini bilin aslinda esim memur diye hicbirsey yapmadilar bizeNe şanslısınız ya
Bırakmıyolar bizi kendi halimize
BAŞbaşa bi mobilya seçme anımız yok
Herşeyde varlar herşeyde
Geçen görümcem eve gitmiş bişi lazmdı çeyizleri görmüş diyorki ne pahalı güzel şeyler almışsın benimde kesin beğeniceklerim olur içinde sende alırsın ürünün kodunun resmini çekeriz dedim bende
Ah keşke öyle olsa benim kayınvalidem bir kere beni arayıpta müsait misiniz diye sormadı oğlunu arar ben o evde neysem yok ya dediğiniz gibi mesafe iyidir istedikleri kadar kötü gelin desinlerKv size gelmek istediğinizde bahane bulun çalışmıyorsanız işe bile girmeyi deneyebilirsiniz. Ben kendisini aramam beni ararsada az konuşur hadi anne kapatmam gerekiyor yemek yapıyorum (örneğin) diyip kapatırım. Gelmek isterlerse de hafta çalışıyorum yorgunum vs vs diyip geçiştiriyorum. Ne kadar mesafe o kadar iyi. Siz de alacağınız her şeyi söylemeyin. Gidin alın annemle geziyorduk gördüm beğendim son 1 taneydi aldım gibi bahaneler bulun. Yüz vermeye gelmiyor kv ve görümcelere.
Zaten onlar fenalıktan anlıyorlar. Güzelce laf anlatmaya çalışırsan tepene çıkarlar. Ben fena gelinlerdenim. Saygısızlık yapmam elbette ama lafımı da esirgemem. Surat falanda yaparım yani.Ah keşke öyle olsa benim kayınvalidem bir kere beni arayıpta müsait misiniz diye sormadı oğlunu arar ben o evde neysem yok ya dediğiniz gibi mesafe iyidir istedikleri kadar kötü gelin desinler
Benim eşimde biraz aileci içten içe onlara da kızsa da yüzüm neden gülmüyormuş onlar geldiğinde rahatsız mı oluyormuşum diyen bir insan onlar beni el üstünde tutuyormuş bana yaranamıyorlarmış sanki ne yapıyorum da bana yaramıyorlar işten gelmişim yorgunum el insaf kendi bütün gün evde paşam bu dünya da kimseye yaranamıyrpsunZaten onlar fenalıktan anlıyorlar. Güzelce laf anlatmaya çalışırsan tepene çıkarlar. Ben fena gelinlerdenim. Saygısızlık yapmam elbette ama lafımı da esirgemem. Surat falanda yaparım yani.
Hayatta öyle bir şey söylemesine izin vermem. Bizde baskın olan benimdir. Onun ailesinin yaptıklarını benim ailem kendisine yaparsa o da benim gibi davranabilir. Sorun değil gerçekten bunu ona söylüyorum her zaman. Ama benim ailem onun ailesi gibi davranmıyor. O yüzden haklı olduğumu görüp bir şey diyemiyor.Benim eşimde biraz aileci içten içe onlara da kızsa da yüzüm neden gülmüyormuş onlar geldiğinde rahatsız mı oluyormuşum diyen bir insan onlar beni el üstünde tutuyormuş bana yaranamıyorlarmış sanki ne yapıyorum da bana yaramıyorlar işten gelmişim yorgunum el insaf kendi bütün gün evde paşam bu dünya da kimseye yaranamıyrpsun
Evet aynen öyleBenim eşimde biraz aileci içten içe onlara da kızsa da yüzüm neden gülmüyormuş onlar geldiğinde rahatsız mı oluyormuşum diyen bir insan onlar beni el üstünde tutuyormuş bana yaranamıyorlarmış sanki ne yapıyorum da bana yaramıyorlar işten gelmişim yorgunum el insaf kendi bütün gün evde paşam bu dünya da kimseye yaranamıyrpsun
yaparlar insanlara bizi düşünüyor düşünmekte suçEvet aynen öyle
Ağzımla kuş tutsam yine olmayacak.
Gelmiş cocuk ne zaman doğurcaksın
Yahu sanane?
Görümce dior bi yandan doğurman lazım hemen hala olmam lazım bilmem ne yatak odama kadar plan yapıyorlar ya
Ohooo..Öyle bir yaziyorsunuz ki sanki sizin cebinizden cikan paraya karşiyorlar gibi. Ailelerin
ödedigi parayla kendinize eşya aliyorsunuz, ne bekliyorsunuz yani?
Ha para verdi diye boyle yapmak zorunda değil ama parayi veren onlar neticede ve davranişlari karakterlerine kalmiş bisey, siz de kabul etmek zorunda oluyorsunuz şu durumda.
Öyle parayi cebine koysun sonra da sussun durumu herkesin işine gelirdi tabi.
SUan bile açıcak kadar çok şey yaşadımAlınacakların parasını onlar verdiği icin herşeye gelip karışmak ve cimri oldukları için ucuzunu almak istiyorlar.
Şimdiden gelip kalacağım diyorsa sizin işiniz iş soyleyim. 2 gün sonra buraya kayinvalide ve görümce başlıklı konular açtığımızı şimdiden görebiliyorum..
Benim yerime 50 sinden sonra o doğursun o zaman yayaparlar insanlara bizi düşünüyor düşünmekte suç
Ah biz gelinler
Nişanlınız ne diyor bu durumaSUan bile açıcak kadar çok şey yaşadım