Kafamda deli sorular..

Eğer ödemeleri ailesi yapıyorsa bu sorunları yaşamanız normal. İlerde esyaniz cizildiginde birşey olduğunda onların da canı acır. Zorunlu olanları alın. Gerisini durumunuz oldukça kendiniz alın. Herşeyi aileler alırsa söz söyleme hakları da çok olur.

Kim olursa olsun paramı harcarken hesap yaparım
Kv de parasını harcarken hesap yapıyor demekki
Paranı bana ver ben istediğim gibi harcayayım diyemezsiniz
Derseniz yüzsüzlük olur
Dogurdun mu sekerim ? Profil fotosu bebegin mi?

bizde öyle düşünüyoruzda elalem ne der eksik kalmasın kafasındalae

Kim olursa olsun paramı harcarken hesap yaparım
Kv de parasını harcarken hesap yapıyor demekki
Paranı bana ver ben istediğim gibi harcayayım diyemezsiniz
Derseniz yüzsüzlük olur
Böyle biri asla olmadım ama olan birine denk geldeydi bu durum çok güzel kullanırdı .
Biz önemsiz şeyleri almayalım dedikçe yok alalım eksik mi kalsın diyo hemde bu bende var sana vereyim şu cok ucuz bunu al bilmem ne

Bu duygulara kapılman çok normal bir de böyle dene koy çizgini .Ben kullanıcam kendi istediğim olsun istiyorum izin verin de .Sınır koyman seni kötü biri yapmaz
O zamanda bozuluyolar
Diyorum ya sanki gelin değil şirktine çalışan alıyolar ben bişi alacak olsam heyet onayına sunuyorum raporumu
CAnımızı cıkarana kadar uğraştırıyo

O zamanda bozuluyolar
Diyorum ya sanki gelin değil şirktine çalışan alıyolar ben bişi alacak olsam heyet onayına sunuyorum raporumu
CAnımızı cıkarana kadar uğraştırıyo
Bir bozulurlar iki bozulurlar duygusal bakıyorsun farkında değilsin yapma ilerde daha da işin içinden öıkamazsın bu sefer de içine atarsın yüzün düşer surat aşıyor derler tavrını koymaya devam et

Siz benim cebimden para cıkarken korku duyduğumu nerden biliyosunuz?
Bence öncelikle ihtimaller doğrultusunda ilerleyim kesinleştirdiğinz ön yargınız bi hayli yanlış çünkü.Bzcefe aciliyeti olmadığını söyledik zaten sevgili kayınvalideme ama onlarda elalem ne der eksik kalmasın millete laf vermesin diye düşüyor yola anlatabildim mi

Bir bozulurlar iki bozulurlar duygusal bakıyorsun farkında değilsin yapma ilerde daha da işin içinden öıkamazsın bu sefer de içine atarsın yüzün düşer surat aşıyor derler tavrını koymaya devam et
Evet inanılmaz duygusal yaklaşıyorum
VE burda bi kaç arkadaş bilmedği için para harcamak istemediğimizi düşünmüş ama yorumlarda belirttim bizler zaten uzatalım biraz daha para birikir hemm diye düşündük her iki aileninde ortalama geliri yüksek olduğu için böyle bişeye gerek olmadığını arkalarında anamızın babamızın olduiunu söylediler şimdide bu benim evimde var hiç kullanmadım sen al demeler vs vs

Ne şanslısınız ya
Bırakmıyolar bizi kendi halimize
BAŞbaşa bi mobilya seçme anımız yok
Herşeyde varlar herşeyde
Geçen görümcem eve gitmiş bişi lazmdı çeyizleri görmüş diyorki ne pahalı güzel şeyler almışsın benimde kesin beğeniceklerim olur içinde sende alırsın ürünün kodunun resmini çekeriz dedim bende

Seni çok iyi anlıyorum kendini üzme şu süreçte mantıklı düşün bu hayatı ikiniz paylaşıcaksınız ailesi tabi ki destek olsunlar oraya kadar problem yok bir yerde çizgini koy yine söylüyorum seni kötü biri yapmaz .bende nişankıyken annesi günlük tabak çatal beğenirsen al dedi aldım sonra eşim lafını yaptı yok hiç birşeyim yokmuş benimde herşeyi ailesi vermiş alıp hepsini kırasım geldi dedim ya sabır ki benim ailem herşeyimi aldılar Allah razı olsun annem bir kere kaynanalık yapmadı bende gelicem diye karışmadı kadın ya para onların gücünü temsil ediyor ama seni ele geçirmelerine izin verme

Bİde öyle türleri var bunların değil mi
Nefret geliyo artık ya
Nişanlımla onlardayız mesela artık gürültüden beynim bulanıyo kalkalım istiyorum hazırlanıyoruz görümcem ordan e sen bade ablayı bırakırken bende geleyim
Bi sal be kızım bizi ya

Amann nişanlım bunun lafını yaparsa artık açar ağzımı yumarım gözümü
Kİ biz üstümüze düşenin kat kat fazlasını yaptık halada yapıyorum kendi maddi gücümle ve aile desteğimle.
AMa ya bi iğne gördü diyelim
50 yere fiyat soruyo en uygununu ucuzun gösteriyo e bak bnu alalım niye fazla para veriyoruz

olay çok basit
kendi eşyalarınızı kendiniz alacaksınız ödeyeceksiniz
böylelikle kimseyi karıştırtmayacaksınız
alacak gücünüz yoksa da evlenmeyeceksiniz
ya da söylenmeyi bırakacaksınız
nokta

Pandemi donemi, kim görecek evinizi de ne diyecek?
Zaten dışarıda riske giriyoruz, bir de ivir zıvır icin gerek yok diyin
Internetten alacagim, kendim hallederim diyin.
Diyecek olsaniz cok seyler dersiniz. Eminim benden daha yaraticisinizdir.

ah bi beni bide aileyi görseniz ne demek istediğimi anlardınız
Şimdi böylr anlatamadım heralde.
Pandemide görümcemin doğum günüydü evden cıkma yok bişi yok geçen diyorki e hediyenide daha almadın. Cicek vs gönderirdim illaki ama içimden gelmedi geçiştirdim
Sİzde benden istemeyin bende sizden istemiuorum bunu söylemek ne derece doğru e hediyende gelmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…