• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular bi el atın kızlar

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Kızlar merhaba yaf çok kafam karışık bizim iş yerine sık gelen bir müşteri var yası benden büyük kendisi doktor bu yüzden hocam diye hitap ederim hatta adamın ailesi de müşterimiz adamla daha önceden 1 kez tartısmışlığımızda vardır ama sonrasında özür dilemiştir neyse bu her geldiğinde kızım diye konuşur hal hatır sorar vs ama son günlerdeki gelişi beni biraz rahatsız etmeye başladı geçen gün gelmiş siz yemek yemiyormusunuz fiziğiniz maşallah çok düzgün kızım müsade ederseniz bi resminizi çekebilirmiyim evdekilere göstericem insan kendine nasıl bakarmış görsünler dedi ve kalabalıkta üstelik ofis milletin içinde ne münasebet hocam ne resmî deyip konuyu kapattım sonra eşi akşam balık yapacakmış yemeğe sizde gelin dedi eşinizin bir fotoğrafı varmı dedi tabiki var hocam eşim sonuçta dedim gösterdim yanınıza hiç yakışmamış Zeynep Hnm dedi ben yakıştırıyorum önemli olanda bu dedim bugün geldi yine ayni şey kızım sen birşey yemiyormusun fiziğin maşallah iyiki İstanbul da oturmuyorsun filimciler seni kapardı vs duymazdan geldim birde çıkarken Zeynep Hnm hep burda olmuyor başka zamanda görüşelim dedi gitti ben fesatmıyım yoksa başka birşey mi var bilemedim beynim durdu

Bu pislik adamlar böyle.bende üniversite okurken bir ara tanıtım yapıyordum markaları.biri yanıma yanaştı kartını verdi.okumana yardımcı olurum öğrencisin belli ki dedi.şere....z.hala aklımda ağzının üzerine neden vrumadim bin pismanim.dipnit o da doktordu.

yüz verme . sorularını kestirip at. Bir de hocam hitabını kes, Ahmet bey , Mehmet bey şeklindeki hitabını kullan bence .

Meşhur sözdür, 'Kırkından sonra azanı teneşir paklar'
Aynen doktor beye bu şekilde bildirin:)))

Aklina gelen dogru adam tepene cikacak bu gidisle agzinin payini ver otursun dötünün üstüne.

Samimiyete gerek yok. Konuşma, duymazdan gel söylediklerini. İşin gereği konuşman gerekirse de ismiyle veya hocam diye de hitap etme. Kestirip at hemen.

Ben de benzerini yaşadım. Öğretmenler odasında çalışma kağıdı mı ne hazırlıyordum. Bilgisayarımın arkaplanında eşimle fotoğraflarımızdan oluşan kolaj vardır. Erkek öğretmenlerden biri "yanlış anlamayın ama eşiniz yanınıza hiç yakışmamış, siz çok güzelsiniz" dedi. Ben sinirle "ne münasebet, siz kim oluyorsunuz" diye ani bir tepki verdim ve nasıl baktıysam yanımdaki öğretmen arkadaşlar "sakin ol hocam, boşver, duyma" filan dediler. Bir daha da o hocanın yüzüne bakmadım, gerektiğinden bir kelime bile fazla konuşmadım. Selam bile vermedim.

Haddiniz bilmez tipler her yerde...

Vericem ağzının payınıda bizim şirkette müşteri haklıdır politikası geçerli maalesef Birgün bir bayana ters davrandim da patronum itin totosuna sokup çıkardı beni üstelik bu doktorumuz patronumun komşusu

Terbiyesiz elbette yanlış düşünmüyorsun kuzum bildiğin sana yürüyor bu adam muhattap olma hocam deme bir iki tersle hatta hiç yüz verme birdaha eşim yakışmıyor derse sanane de kestir at azgın teke seniii kaç yaşına gelmiş evli kadına asiliyor

Reami davranin bazilari kobuskan olur bos gevezelikte olabilir siz yinede uzak durun

Vericem ağzının payınıda bizim şirkette müşteri haklıdır politikası geçerli maalesef Birgün bir bayana ters davrandim da patronum itin totosuna sokup çıkardı beni üstelik bu doktorumuz patronumun komşusu
İş yerindesin, had bildirmeye filan uğraşma. Kaç yaşında adam, bu yaşındaki birine laf anlatmakla da uğraşma.
Konuşma, yüzüne bakma. Yokmuş gibi, işin gereği bir iki kelime dışında cevap verme, hal hatır sorma. Bu lafları söyleyecek fırsatı bulamasın.

araya mesafe koy çok resmi bir şekilde konuş eğer çok konuşman gerekiyorsa onun dışında muhattap bile olma

Eşime çıtlatsam mı diye düşündüm ama oda çok sinirli cesaret edemedim

Eşime çıtlatsam mı diye düşündüm ama oda çok sinirli cesaret edemedim
Üstesinden gelebilirsiniz heralde eşinizi karıştırmayın hiç
Geldi diyelim gördüyseniz buyrun dersiniz konuştu diyelim anlamıyorum son günlerde işitme problemi yaşıyorun sizinle başka arkadaş ilgilensin dersiniz
kulakburun boğaz doktoru değildir umarım:)

:KK70:Yok değil çok şükür yani üstesinden gelirim hatta bozarım bile adamı ama bu sefer patronumda beni yıpratır müşterilerine toz kondurmuyor konu ne olursa olsun biz haklıysak bile haksız oluyoruz

Back