- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Kızlar merhaba yaf çok kafam karışık bizim iş yerine sık gelen bir müşteri var yası benden büyük kendisi doktor bu yüzden hocam diye hitap ederim hatta adamın ailesi de müşterimiz adamla daha önceden 1 kez tartısmışlığımızda vardır ama sonrasında özür dilemiştir neyse bu her geldiğinde kızım diye konuşur hal hatır sorar vs ama son günlerdeki gelişi beni biraz rahatsız etmeye başladı geçen gün gelmiş siz yemek yemiyormusunuz fiziğiniz maşallah çok düzgün kızım müsade ederseniz bi resminizi çekebilirmiyim evdekilere göstericem insan kendine nasıl bakarmış görsünler dedi ve kalabalıkta üstelik ofis milletin içinde ne münasebet hocam ne resmî deyip konuyu kapattım sonra eşi akşam balık yapacakmış yemeğe sizde gelin dedi eşinizin bir fotoğrafı varmı dedi tabiki var hocam eşim sonuçta dedim gösterdim yanınıza hiç yakışmamış Zeynep Hnm dedi ben yakıştırıyorum önemli olanda bu dedim bugün geldi yine ayni şey kızım sen birşey yemiyormusun fiziğin maşallah iyiki İstanbul da oturmuyorsun filimciler seni kapardı vs duymazdan geldim birde çıkarken Zeynep Hnm hep burda olmuyor başka zamanda görüşelim dedi gitti ben fesatmıyım yoksa başka birşey mi var bilemedim beynim durdu