• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda çözemediğim şeyler

Üzüyor zaten her hareketi her davranışı yapmacık samimi değil. Samimi olmayan insanlardan nefret ediyorum. Verdiği hiçbir sözü tutmuyor sadece konuşuyor ama hep lafta. Oğlu onun yanındayken mutfağa bir tabak bir bardak götürse gözüne batıyor bırak götürme diyor engelliyor üstelik benim annem ve babamın yanında bile o şekilde konuşuyor. Ben eşime illaki tabak götür bişey götür demiyorum içinden geliyor demekki ama oda kızıyor. Sende benim kızımsın diyor kendi kızının kocası tabak götürse zoruna gitmez ama bana böyle yapıyor. Daha bir sürü şey var hep kafamın içinde yaptığı söylediği şeyler ben sevmeye çalıştıkça kötü hanesine bişey daha ekliyor. Benim kendi ailem uzaktalar ayda yılda gelebilirler bende onun ailesini benimserim iyi geçiniriz demiştim ama olmuyor kendimi ait hissedemiyorum hep bi yanım eksik herkes kendi evladını sever tabi beni evladı gibi sevemez ama oğlunun hatrı için bile bana saygı duymuyor. Hazırlayıp önüne koyduğum yemeğe bile laflar söylüyor herkesin içinde beni küçük düşürmeye çalışıyor ben terbiyesizlik olmasın diye bişey söyleyemiyorum. Zaten genel olarak da sessiz sakin bi insanım kimsenin bişeyine karışmam ben baş edemiyorum onunla
Canım yaa...
Seni çok iyi anlıyorum. Hiç birşey hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki hayatta. Ben kv.yi bayramdan bayrama gördüğüm halde boğasım geliyor. Sabah akşam çekilmez öylesi. Yaparlar kızım, gelinleri düşürmek ve oğullarının gözlerine kendileri girmek için her yolu dener bu kv.ler. işin çok zor. Sen yinede psikiyatr'dan destek al. Psikolog la da görüş, ona göre bir yol takip et. Allah hakkında hayırlısını versin. Kolay gelsin canım...

Benzer duyguları babam için yaşıyordum..
Çok ciddi sorunlar yaşadık çok kavga ettik çok üzüldük ve kirgindim kizgindim ona.. Bu sebeplerle barismis bile olsak sesini duymak evime gelmesi beni aşırı strese sokuyordu.. yine kavga çıkacak korkusu bi yanda ama asıl tahammül edemiyordum.. sizi strese sokan korkuyu bulmanız lazım.. bunu yenmeli ve yolunuza devam etmelisiniz.. saplanmak böyle birşey..

Gecmîste sıkıntılı bir olay yasamis olmalisiniz muhakkak kv ile, unutamadiginiz size cok dokunan ve her akliniza geldigi an sinirden gerildiginiz ve bu sebeple her gun katlanarak buyuyen bir nefreti olusturan bir an.. Yoksa eger bir yasanmislik ciddi anlamda psikiyatrliksiniz demektir...

Back