- 15 Aralık 2016
- 251
- 317
- 18
- Konu Sahibi Just Married
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 aylık evliyim daha önce sorunumla ilgili konu açmıştım. Sorunum özellikle kv ve genel olarak eşimin ailesi ile. Eşim ile bir sorunumuz yok severek evlendik ve birbirimizi hala çok seviyoruz ayrıca çok anlayışlı bir insan. Kv ile kavgalı değiliz bir araya gelince bişey yokmuş gibi sohbet edebiliyoruz ama ben bir türlü sevemiyorum görüşmek istemiyorum. Önceki açtığım konuda yaşadığımız sorunları da yazmıştım. Sesini duyduğum, Gördüğüm zaman o gün hiçbi işim rast gitmiyor elim ayağım birbirine karışıyor. Adını bile duyunca geriliyorum. Gördüğüm zaman elim ayağım titriyor kendimi iyi hissetmiyorum. Beni aradığında Telefonda adını görünce kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor. Acayip bir stres altındayım özellikle son bir haftadır sürekli uyumak hiç bişey yapmak istemiyorum. Sürekli görüşmek sıkı fıkı olmak isteyen birisi ben mesafeden yanayım. Birde bi hastalık yüzünden hastanede yattım bi süre ve şimdi de tedavim devam ediyor sürekli kontrole gidiyorum sürekli hastanelere gitmek de psikolojimi bozdu. Yalnız kv ile ilgili bende saplantı gibi bişey oldu onla ilgili bişey olunca kalp çarpıntım oluyor geriliyorum. Sürekli kafamın içinde o var birkaç gündür her gece rüyalarımda görüyorum. Pazartesi günü için psikiyatri den randevu aldım dr a sıkıntılarımı anlatacağım ve ilk defa psikiyatriye gideceğim ne diyecek merak ediyorum. Benim gibi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı yaşamadıysanız bile yorumlarınızı merak ediyorum.