• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAM KARIŞTIII :(

dalga_izleri

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
81
10
296
Merhabalar :)
Son yıllarda biliyorsunuz kına gecelerinde organizasyon şirketleri olmazsa olmazımız oldu haliylede bir sürü organizasyon firması türedi...
17 mayıs da kınam var aslında "showtime kına organizasyon" firması ile anlastım ama şimdi netten bakıyorum ne iyi bir yorum ne kötü bir yorum bulamıyorum.. Sadece firmanın kendı cektıgı videolar var...
Gorusustıgımde aklıma yattı ancak ben sanırım daha onceden bu fırma hakkında bılgısı olan bırınden bılgı almadan rahat edemıyecegımm..
DAha onceden kınasını showtime ile yapan var mı aranızda help meeee :)))

sanırım kımsenın bu fırma hakkında bılgısı yok benım kınam 17 mayıstaydı ben paylasıyım barı deneyımlerımı belkı baskalarına faydası olur :)
öncelikle kınadan bıkac gun once telefonla arayarak teyıt etmek ıstedım ama neredeyse tum gun boyunca fırmanın hıcbır telefon numarasına ulasamadım.... ayrıca bu fırmada kına organızasyonlarında ısım yapmıs bır fırma guya... ulastıgımda ıse sacma sapan gerekceler sundular....neyse dedım moralımı bozmıım barı ıstemıs oldugum seylerı tekrardan telefonda teyıt ettık gıdıp orda begendıgım kaftanları ve ekstraları tekrar tekrar hatırlattım.
sonuc mu ? benım ve nısanlımın kaftanı yanlıs gelmıstı.... gelen kızlar cok tatlı olsalarda daha 16 -17 yaslarındaydı ve halıyle ıstedıgım performans degıldı... muzık arsıvlerı yetersızdı youtube den bız calıdrdık sarkıları....
ertesı gun fırmaya ulasarak aksaklıklardan bahsettım ve aldıgım cevap gerı kalan hersey tamamsda ne dıye buyutuyorsunuz oldu resmen cıldırdım bır ozur dılemek yerıne resmen abul sabuk konustular..... cıddı bır rakam odedım ve cok pısman oldum...
kına yapıcak ve organızasyon fırması ıle anlasıcak gelın adayları varsa benım yasadıklarımı yasamamak ıcın baska fırmaları tercıh etsınler...

Merhaba.. kına gecem için bende bu firmayla anlaşmayı düşünüyorum fiyatalrı ve seçenekleri çok fazla fakat bir kaç olumsuz yorum okudum internette sizin kınanız nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı ? bir de kaç paraya anlaşmıştınız konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim zira önümüz de ki ay görüşmeye gideceğim . Şimdiden teşekkür ederim

ben son yorumu yeni okudum beğenmediğinizle alakalı. peki tavsiye edeceğiniz bu işi gerçekten düzgün yapan bir firma yok mu ? ama tabi uçuk fiyatlar verenler den değil

ben son yorumu yeni okudum beğenmediğinizle alakalı. peki tavsiye edeceğiniz bu işi gerçekten düzgün yapan bir firma yok mu ? ama tabi uçuk fiyatlar verenler den değil
merhaba yaseminnisa:))
inan ozaman cok arastırdım en cok ısım yapmıs bır cok fırma ıle gıttım gorustum benım gozume en profosyonel bu organızasyon fırmasıymıs gıbı geldı ..... yukarıda anlattıgım gıbı sonuc husran oldu...
dıgerler fırmaların yapmıs oldugu kınalara hıc gıtmedım o yuzden yanlıs yonlendırmek ıstemem
ama benım aklımda bakırkoyde ıncırlıde mekanında kendılerıne aıt oldugu bır fırma daha kalmıstı adını tam olarak hatırlamıyorum...
ama hangı fırmayı secersen sec mutlaka daha onceden onlarla calısmıs kısılerle ırtıbata gec benım kına gecem gıbı husrana ugramanı ıstemem

Back