M m_merall Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2012 25 0 16 İzmir 6 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #21 benimxx .!.: evet hergün yapıtım bende saatlere çok dikkat etmedim çift çıkan iiki günün akşamıda ilşki oldu Genişletmek için tıkla... cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun...
benimxx .!.: evet hergün yapıtım bende saatlere çok dikkat etmedim çift çıkan iiki günün akşamıda ilşki oldu Genişletmek için tıkla... cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun...
B benimxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 235 2 46 Ankara 6 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #22 m_merall .!.: cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun... Genişletmek için tıkla... rica ederim adetinin kaçıncı günündesinki,inşallah olur bebegin kaç aydır istiyosun
m_merall .!.: cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun... Genişletmek için tıkla... rica ederim adetinin kaçıncı günündesinki,inşallah olur bebegin kaç aydır istiyosun
B benimxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 235 2 46 Ankara 11 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi diar #23 m_merall .!.: cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun... Genişletmek için tıkla... senin işinde cevabı alana kadarmış meralcim
m_merall .!.: cevabın için cok teşekkür ederim.Dun sılık cıkdı bırazdan tektat yapacagım ınş koyu cıkar.ınan kı cok istıyorum bı evladım olsun... Genişletmek için tıkla... senin işinde cevabı alana kadarmış meralcim