kafam karıştııı

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
laboquickin yumurtlama testinin içinde diyorki kontrol çizgisinden daha açık pembe test bandı düşük miktarda LH olduğunu gösterir diyor.

ama arkasında da C çizgisi koyu T çizgisi açık renk ise negatif diyor

benim hep C KOYU T açıık çıktı ne olur açıklarmısınız lütfeennn

merhaba o marka testı bende kullandım fakat t çizgisi hep acık renk olarak çıkıyo o negatıf demek ikisinin de aynı koyulukta olması gerkıyo yumurtladıgınızı gostermesı için

teşekkür edetrimcevapladığın için ama mesela dün yaptığım testte tek çizgi çıkmıştı oyüzden şimdi ikinci çizgiiyi silik bile olsa yumurtalama başlangıcı mı diye düşündüm:44:

canım bende yaptığım testte 1 net öbürü silik çıktı ama marka olarak hatırlamıyorum mora yakın bantları vardı o renkteydi ama kurudukça netleşmeye başlamıştı silik çıkan şimdi hamileyim hala saklarım o testi

eger kı yumurtlama donemın yakınsa yumurtlama baslangıcıdır ama yakın değilse genlde sılık çıkıyo o test markayla alakalı

bende o testen kullandım adetimin 11. günü başladım T silik çıktı 16. ve 17. günler koyuldu o günlerde hamile kaldım. hergün tekrarla muhakkak koyulacaktır.

yaseminberat internetten alıyorsun testi gitti gidiyor sitesinden fiyatı gayet uygun eczanelere gre 19tl 20liydi sanırım

Son düzenleme:
teşekkür ederim tavsiyen için ama benim adetlerim düzensiz bundan önceki üç relgim normaldi bu ay 26 , 27 gün geçti şimdi relgliyim nezaman yapmalıyım testi

şimdi baktımda 20 adet gebelik 10 adet ovulasyon testi diyor 19,99tl doğrumu adıda laboquick içinde birden fazlamı var yani

çok teşekkür ederim iyi bir testtir insallah bu gün sipariş vermeyi düşünüyorum gerçi % 99 doğru sonuç diyordu

bende kullanıyorum ama hala sılık bıle olsa yakalayamadım ama bence sılık bıle olsa yakınlaşdı anlamına gelir.LH yukselme göstermıştır.yada sen 2 saat ıçınde cok su ıçmişsindir.

arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen yazın nnnn kullanan arkadaşım nasıl kullandım ben hergun yapıyorum ve sat 2 gıbı yapıyorum doğrumu bıde çift cıkdıkdan sonra ne zaman ılışkıde bulundun acaba cevap verırısen ınan cok sevınrım

herg,n aynı saatlerde öncesnde ik saat sıvı alma pozitif çıktığının akşamı ve iki gün sonra ilişki ddi doktor bana

herg,n aynı saatlerde öncesnde ik saat sıvı alma pozitif çıktığının akşamı ve iki gün sonra ilişki ddi doktor bana

teşekkür ederim öncelikle bugun ben yaptım hafıf belırgındı diğer çizgide muhtemelen bi kaç gune tam belırgın olur dıyorum inşallahda ögle olur

evet hergün yapıtım bende saatlere çok dikkat etmedim çift çıkan iiki günün akşamıda ilşki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…