• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAM KARIŞTI

Seewill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
9
1
3
Bu siteye üye oldum ve çok faydalı ve güzel bir site olduğuna inanıyorum ama merak ettiğim bişeyi nasıl sorucam? nerden bulucam? ya da ilgimi çeken konuları nasıl takibe alırım. Bu başlık açanlar nasıl açıyor. Çok ama çok karışık daha bir çok şey var takıldığım site hakkında açıklayıcı bilgi varmı varsa nasıl ulaşırım çünkü düzenleme çok kafa karıştırıcı.

Adminlerden birini seç
Hesaplarına 500 tl yatırman gerek
Sonra onlar herşeyi açıklıyor
Hepimiz öyle yaptık.

Üye olduğum siteyi bana anlatsın diye bir admin seçip 500 tl yatırmak bi an çok saçma geldi bunun yerine üyeliği ücretli yapmaları daha mantıklı olmazmı ???

Üye olduğum siteyi bana anlatsın diye bir admin seçip 500 tl yatırmak bi an çok saçma geldi bunun yerine üyeliği ücretli yapmaları daha mantıklı olmazmı ???
Canım benim elbette şaka yapıyorum.
Öyle şey olur mu?
Anasayfa ya gel. Yeni msj takip et...

Herşeyi zamanla kullanarak daha iyi ögreniyorsun.
Anasayfa kategorisinde neyle ilgili konu acacaksan bak.
yoksa arama düğmesine bas arat yoksa aç konunu.
takip ediyorsun zaten konuyu yukarda sağda buton var ona baş
kolay gelsin

Benim de senin kullanıcı adını gördüğümde kafam karıştı. :confused:

Zamanla takip ederek her şeyi daha iyi öğrenirsin, hoşgeldin. :)

Bu siteye üye oldum ve çok faydalı ve güzel bir site olduğuna inanıyorum ama merak ettiğim bişeyi nasıl sorucam? nerden bulucam? ya da ilgimi çeken konuları nasıl takibe alırım. Bu başlık açanlar nasıl açıyor. Çok ama çok karışık daha bir çok şey var takıldığım site hakkında açıklayıcı bilgi varmı varsa nasıl ulaşırım çünkü düzenleme çok kafa karıştırıcı.

Merhaba..

En üstte bulunan yeni mesajlar yazan kısma tıklarsan , son yazılan mesajları takip edebilirsin..
Eğer bir bölüme konu açmak istiyorsan , konu açmak istediğin bölüme gir, sağ en altta bulunan yeni konu aç butonuna tıkla..
Konu başlığı gir, konu içeriğini yaz ve konuyu aça tıkla tamamdır..
Eğer arkadaş eklemek daha doğrusu izlemek istiyorsun , örneğin şuan gördüğün benim nickin üzerine geldiğinde tüm seçenekleri görürsün..
İzle, özel mesaj at vs gibi..

Back