Kafam karıştı

Ceyda mine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
66
16
26
Kızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 1000017542.jpg
    1000017542.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben dün akşam 6 gün önceyi gösteren testi aldım yüzde 99 doğru gösteriyormuş yaptım testi ve bir çizgi köyü renkte diğeri silik ama belirgin çıktı reglim 3 gün gecikti karnımda şişlik var kasık ağrısı yapıyo sizce bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun inşallah hamilesiniz

Dün hamilelik testi yaptım ya yarın kadın doğumcuya gidicem peki kan değerlerinde gösterirmi yada ultrasonda baktığında
Önce kana bakılır kan değerinizin yükselmesi lazım keseyi görebilmeniz için. 2 güne bir kana bakılacak 2 katına artmış mi die doktorunuz sonra kese için çağıracak daha sonra kalp atışı için

Hamilesin canım hayrlı olsn

X