• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pr3nses21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.139
841
53
Merhaba kızlar
Sürekli konu açıyorum ama sanırım altlrda kalıyor kimse görmüyor.
Şimdi ben aralık 15 inde regli oldum 5 gün sürdü.
Sonrasında gebe kaldım.
Ocak 18 inde kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı oda 3-4 gün ssürdü bitti.
Son adet tarihii ben şuan 18 ocak olarak alıyorum ama döngü 33 gün sürmüş.
Yani ben bunu baz alırsam regli olma tarihim naısl olucak düşükten sonra değişti biliyorum.
14 Şubatta beta 26.7 çıktı 16 şubata yine randevu aldım kan vericem artışına bakıcam ama şuan kaç haftalık oluyorum onu anlayamadım.
eğer 33 döngü ile hesaplarsam 3 haftalık. 28 döngü ile hesaplarsam 4 gözükyor.
Kasım-aralık 33 gün
aralık-ocak 33 gün (ocakta düşük oldu zaten.)
bana bi yardımcı olurmusunuz..

Merhaba kızlar
Sürekli konu açıyorum ama sanırım altlrda kalıyor kimse görmüyor.
Şimdi ben aralık 15 inde regli oldum 5 gün sürdü.
Sonrasında gebe kaldım.
Ocak 18 inde kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı oda 3-4 gün ssürdü bitti.
Son adet tarihii ben şuan 18 ocak olarak alıyorum ama döngü 33 gün sürmüş.
Yani ben bunu baz alırsam regli olma tarihim naısl olucak düşükten sonra değişti biliyorum.
14 Şubatta beta 26.7 çıktı 16 şubata yine randevu aldım kan vericem artışına bakıcam ama şuan kaç haftalık oluyorum onu anlayamadım.
eğer 33 döngü ile hesaplarsam 3 haftalık. 28 döngü ile hesaplarsam 4 gözükyor.
Kasım-aralık 33 gün
aralık-ocak 33 gün (ocakta düşük oldu zaten.)
bana bi yardımcı olurmusunuz..
hiçbir şey anlamadım desem ?

hiçbir şey anlamadım desem ?
normalde regli döngüm 28 günde bir oluyor . Ama kasım ayından beri 33 günde bir oldu yani demek istediğim 28 günde bir regli olaarak mi yoksa 33 günde bir olarak mi hesaplıycam gebeliği. dün beta 26.7 çıktı o yüzden merak ediyorum.

normalde regli döngüm 28 günde bir oluyor . Ama kasım ayından beri 33 günde bir oldu yani demek istediğim 28 günde bir regli olaarak mi yoksa 33 günde bir olarak mi hesaplıycam gebeliği. dün beta 26.7 çıktı o yüzden merak ediyorum.
gebelik hesaplamasının döngü ile alakası yoktur son adet tarihine bakılır

Back