Üye
Kızlar merhaba ben de 21 haftalık hamileyim. Geçen hafta kontrolüm vardı ve resmen psikolojim bozuldu. Ben bulunduğum şehirde çok iyi bir doktora gidiyorum. Bütün arkadaşlarım ve akrabalarım filan hep ona gitti. 17. Haftada baktığında kesin kız demişti ama 20. Hafta kontrolümde erkek dedi. Yani biz hep kıza hazırlamıştık kendimizi. İsmini bile bulmuştum öyle seviyorduk bebeğimizi. Tabi sağlıklı olması en önemlisi kız erkek fark etmez ama benim kafam çok karıştı acaba yine mi yanıldı diye. Çünkü 17. Haftamda çok emin bir şekilde kız demişti şimdi yine aynı emin bit şekilde erkek diyor. 2 gün sonra ayrıntılı usg randevum var başka bir doktorda herhalde kesinleşir artık ama içim içimi yiyor çünkü diğer tanıdıklarıma aynı doktor 11. Haftalarında bile kesin tahminde bulunmuştu ve tutturmuştu. Ben de bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum . Şimdi kadar hiç yanılmayan doktor neden yanıldı. Başka bir doktor daha baktı ama o çok tecrübeli değildi bence göbek kordonunu gördü ondan erkek sandı deri kız gibi deri. Benim kafa çorba oldu ya i anlayacağınız . Hayır yani devlet hastanesi olsa çok kalabalık olsa yeterli süre ayırmazsa anlayacağım ama özel muayenesine gidiyorum ve detaylı da bakıyor neden böyle oldu anlamadım