• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karisti bi sorum var :))

kelebegim84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
62
1
26
- Yurtdışı
Merhaba Hanimlar,
ben aranizda yeniyim ve iki bucuk yillik Evliyim.
Esimle bir Bebis istiyoruz ve ben bir ay önce korunmayi biraktim.
Korundugum zaman ve korunmayi biraktigim an yumurtlama zamani biraz degisiyor haliyle...
Benim sorum tek yumurtlama dönemi mi Hamile kalma ihtimalim var,yoksa yumurtlamadan 2-3 gün önce de olma Ihtimali varmi?!
Cünkü Internetteki Hesaplamalara göre yumurtlama günüm dün basladi.
Spermlerin uzun yasama süresi varmis, ne kadar dogru?
Yoksa isi garantiye almak icin tkr mi deneyeyim?

Internette hep degisik seyler yaziyor kafam karisti :((
bende belki aranizda bilen vardir diye size sorayim dedim :))

Sevgilerimle.

tatlım adetin bittikten sonraki hafta yumurtlama döneminde girmeye başlarsın ama yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmaz evet spermler 3-4 gün yaşarlar ama drlar 2 günde 1 ilişki diyorlar işi sağlama almak için.
aslında yumurtlama gerçklemesini anlayabilirsin akıntılarından kontrol ederse.sümüksü yapıda akıntı gelmeye başladığında hemen kocanı çağır kolay gelsin.allah yardımcın olsun..

Merhaba Hanimlar,
ben aranizda yeniyim ve iki bucuk yillik Evliyim.
Esimle bir Bebis istiyoruz ve ben bir ay önce korunmayi biraktim.
Korundugum zaman ve korunmayi biraktigim an yumurtlama zamani biraz degisiyor haliyle...
Benim sorum tek yumurtlama dönemi mi Hamile kalma ihtimalim var,yoksa yumurtlamadan 2-3 gün önce de olma Ihtimali varmi?!
Cünkü Internetteki Hesaplamalara göre yumurtlama günüm dün basladi.
Spermlerin uzun yasama süresi varmis, ne kadar dogru?
Yoksa isi garantiye almak icin tkr mi deneyeyim?

Internette hep degisik seyler yaziyor kafam karisti :((
bende belki aranizda bilen vardir diye size sorayim dedim :))

Sevgilerimle.

mutlaka "ateş ölçme" topigine gel. oradaki yontem ile yumurtlama tarihin ortaya cikar. kesin yontem :) test ettim onayladim.
ayrica yumurta yumurtaliktan atildiktan sonra 12-24 saat arasi yasayabiliyor. bu nedenle spermler yumurta atilmadan once icerde olursa; dollenme ihtimali artiyor. yani yumurtlama donemini belirle ve gun asiri birlikte ol canim. allah gonlune gore versin.

tatlım adetin bittikten sonraki hafta yumurtlama döneminde girmeye başlarsın ama yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmaz evet spermler 3-4 gün yaşarlar ama drlar 2 günde 1 ilişki diyorlar işi sağlama almak için.
aslında yumurtlama gerçklemesini anlayabilirsin akıntılarından kontrol ederse.sümüksü yapıda akıntı gelmeye başladığında hemen kocanı çağır kolay gelsin.allah yardımcın olsun..

sagol canim ama bende akinti sorunu hep var ki o yüzden ayirt edebilecegimi pek sanmiyorum. Asiri dogurganim galiba :D

mutlaka "ateş ölçme" topigine gel. oradaki yontem ile yumurtlama tarihin ortaya cikar. kesin yontem :) test ettim onayladim.
ayrica yumurta yumurtaliktan atildiktan sonra 12-24 saat arasi yasayabiliyor. bu nedenle spermler yumurta atilmadan once icerde olursa; dollenme ihtimali artiyor. yani yumurtlama donemini belirle ve gun asiri birlikte ol canim. allah gonlune gore versin.

Bakiyorum birazdan, güzel tavsiyeleriniz icin cok tskr ederim... Insallah olmustur !!

bide benim anlamadigim okadar Insan varki Hamile kalmak istemeyipte 'kazayla' Hamile kalanlar veya ben Yurt disinda yasiyorum burda 14-15 yasinda Hamile kalanlar var ilk iliskilerinde.. onlarda nasil oluyor?! Hepside yumurtlama dönemine denk gelemez ya... bir Arkadasim dogum kontrol hapi almasina ragmen ilk Geceden hamile kaldi :-/ Birazda sans meselesi sanirim... Allah büyük, herkesin gönlüne göre versin insallah.

olmustur insallah canim.

isin tuhaf tarafi SAT 21.01 yani gecen hafta Pazartesiydi. Ve son iki gündür hani adet olacagin zaman böyle tuhaf bi his olur ya karninda gelicegini bilirsin.. kendini igrenc hisedersin öyle sancim var.... halbuki birdahaki adet günüm subatin ortasinda. Aceba diyorum bu bi belirti olabilir mi? Bir hafta icinde belli olma ihtimalide cok düsük sanirim...

isin tuhaf tarafi SAT 21.01 yani gecen hafta Pazartesiydi. Ve son iki gündür hani adet olacagin zaman böyle tuhaf bi his olur ya karninda gelicegini bilirsin.. kendini igrenc hisedersin öyle sancim var.... halbuki birdahaki adet günüm subatin ortasinda. Aceba diyorum bu bi belirti olabilir mi? Bir hafta icinde belli olma ihtimalide cok düsük sanirim...

merak ettim ne oldugunu? var mi bir gelisme?

Back