Kafam karışıkk :( :(

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
34
İstanbul
son sınıftayım sınava azcık kaldı. bilişim okuyorum fakat tercihlerde ne yapacağımı hangi okula gideceğimi bilmiyorum hedefsiz bir şekilde ilerleyemiyorum. tasarım ve grafik ilgimi çekiyor fakat hangi okul hangi bölüm kararsızım...

bende senin gibi blişim mezunuyum hatta web tasarımı ve programcılığıydı. ben önlisans tercihi yaptım basım yayın olarak bölümü açarsam grafik tasarım yani grafiker oluyosun. dgs geçişleri de süper gazetecilik halkla ilişkiler reklamcılık vb. araştır canı m onları. Bölümümden mennunum iş buluyorum daha öğrenciyken ama bu meslek de para biraz sıkıntı. Büyük şehirdeysen maaşın iyi ve kamudaysan. kamu da da grafiker olmak için 85 üstü alman gerekiyor benim tecrübelerim bunlar :)

paylaşımın için teşekkür ederim :) bende web tasarım okuyorum. basın yayından geçiş yapmak güzel fikir zaten İstanbul'dayım. peki okul olarak önerebileceğin bir yer var mı ?

ben Adnan Menderes deyim. Kendi okulumu övmek için değil ama sana gercekten söylüyorum eğitim kalitemiz gayet iyi. Ve aydın çok güzel yer bende aydınlıyım. senin gibi istanbuldan arkadaşım var yeşilligini ve sakinliğini çok sevdi aydının:)

bende istanbul dışı istiyorum. puanından değil sadece daha sakin ve nezih bir yer istiyorum. puanlarım öyle çok yüksek değil puan ve kontenjan olarak nasıl ?

benim en son bildiğim kadarıyla geçiş hakkımız var halen. ama şöyle söyleyeyim önce tabi aydından alıyo kontejan 30 ama üstüne ek kontejanla sanırım 4 5 kişi daha geldi. şehir dışından da çok kayseri tekirdağ balıkesir istanbul izmir var yani dışardan cnm

offf ben stresten sınava bile çalışmıyorum kaç gündür :( basın yayınıda sınavsız tercih edebiliyor muyuz ?

yanlız basın değil tatlım basım diye geçiyo. gecebiliyoduk ben 2. sınıfım bitiyo bu sene. ama sınavla gelicek olursan 350 yi buluyor sanırım adnan menderes üni. aydın myo o ya bak bi yer olarak güzellik olarak görürsen daha çok odaklanırsın

anladım peki puanla mı tercih yapmalıyım sınavsız mı ? hangisiyle daha rahat yerleşirim ? puanı yüksek biraz.

Back