• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Karışık..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Nerdeyse 2 aydır falan bir konuştuğum çocuk var.Aynı üniversiteden o elektronik 2.sınıf ben bilgisayar programcılığı 1.sınıf.Neyse..Sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz falan.Sabahları uyanamadığından telle ben arıyorum kalkınca meşgule atıyor,okula beraber gidiyoruz falan..Herkeste bi huy vardır konuştuğu kişi hakkında araştırma yapar.Bende yaptım çocuğu kimse sevmiyor ha sevenlerde var elbette delikanlı iyi çocuk diyende var,uzak dur o çocuk alkol alıyor,çakmak gazı çekiyor diyende.Çocukla konuşuyorum sürekli hoşumada gitmiyor değil.Ağır abi gibi çok hoş be :)) Aradığı zaman kolay kapatmıyo saatlerce knşuyoruz.Onu sinir edince beni deli etme kızım diyor daha bi hoşuma gidiyo nasıl bi durumsa :) Dün bluştuk şey dedi ailemle aram pek iyi değil pek knşmam
resmiyim ebn ailemle şimdiden düşünüyrm nasl tanıştırcam ailemle dye dedi .D
bende bilmemez gibi ankaradansa kız eve götür kızı yada dışarda grüöştür ailenle ,ha evlenmk istedigin kız okuduğun ildense ailen gelcek dedm.Nasıl çağırcam ben ailemi ben bu kızı seviyorm gelin tanışın mı diycem dedi.Benden hoşlandığını ama belli etmek istemediğini içinde yaşamayı sevdigini söyledi ne yapabilirm.Aile tanışması konusunda ciddiye almalımıyım?

daha sevgili bile olmamışken ailesiyle tanıştırma konusunu neden ciddiye alasınız ki?
ilişkiniz başlar, bazı şeyler rayına oturur ondan sana işin içine ailelerle tanışma girer..

doğmamış çocuğa don biçmek hesabına giriyor sizin ki.

hani iş o aşamalara gelsin yeter ki, siz de gidersiniz tanışmaya, onlarda gelir sizi istemeye...
kafanızı bu karıştırmasın da bence çakmak gazı çekiyor olması karıştırsın :53: :44:

anlamadim ki..
acik acik size, seni ailemle tanistirmak istiyorum dedi mi?
Demediyse, ciddiye alinacak bi durum yok..

Hiç bir şey anlamadım
Bence sen daha onun hakkında tam bir fikir sahibi değilken bu söylediğine neden önem veresin ki
Önce bir adını koyun tanıyın...

Son düzenleme:
Peki ya tüm bunların dışında başka bi kız ihtimali varmı ?

Hadi yok diyelim üstü kapalı sizden bahsetti ama bu da yetmez ki :ssz:

daha sevgili bile olmamışken ailesiyle tanıştırma konusunu neden ciddiye alasınız ki?
ilişkiniz başlar, bazı şeyler rayına oturur ondan sana işin içine ailelerle tanışma girer..

doğmamış çocuğa don biçmek hesabına giriyor sizin ki.

hani iş o aşamalara gelsin yeter ki, siz de gidersiniz tanışmaya, onlarda gelir sizi istemeye...
kafanızı bu karıştırmasın da bence çakmak gazı çekiyor olması karıştırsın :53: :44:
Düşünüyorum elbette o çakmak gazı olayını önceden yaparmş ama şuan öyle bir davranışı yokmuş ama kafamda soru işaretleri kalıyor napım :S
anlamadim ki..
acik acik size, seni ailemle tanistirmak istiyorum dedi mi?
Demediyse, ciddiye alinacak bi durum yok..

Hiç bir şey anlamadım
Bence sen daha onun hakkında tam bir fikir sahibi değilken bu söylediğine neden önem veresin ki
Önce bir adını koyun tanıyın...
Tam fikir sahibi değilde,tam güvenememek diyebiliriz..Ad koymayı düşünmüyorum.Bana çıkma teklifi etmeden çok önce ilk tanıştıgımızda ben kızları denerim,bakarım sıkıldım ayrılırım demişti.Bende o durumda olmak istemediğimden ad koymak istemiyorm ama düşünüyorum :S
Peki ya tüm bunların dışında başka bi kız ihtimali varmı ?

Hadi yok diyelim üstü kapalı sizden bahsetti ama bu da yetmez ki :ssz:

Bilmiyorum ki..Olabilirde Olmayabilirde.. Napcam bilmiyorum dün hastalanmş yemek yap getir dedi getiremem nasıl getrym dedim öle mi dedi evet dedim,tamam kapat knşmayalım bida dedi :2: Sabaha çağrı attım aradı.Napıyosun nasılsıln diye.

nerdeyse 2 aydır falan bir konuştuğum çocuk var.aynı üniversiteden o elektronik 2.sınıf ben bilgisayar programcılığı 1.sınıf.neyse..sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz falan.sabahları uyanamadığından telle ben arıyorum kalkınca meşgule atıyor,okula beraber gidiyoruz falan..herkeste bi huy vardır konuştuğu kişi hakkında araştırma yapar.bende yaptım çocuğu kimse sevmiyor ha sevenlerde var elbette delikanlı iyi çocuk diyende var,uzak dur o çocuk alkol alıyor,çakmak gazı çekiyor diyende.çocukla konuşuyorum sürekli hoşumada gitmiyor değil.ağır abi gibi çok hoş be :)) aradığı zaman kolay kapatmıyo saatlerce knşuyoruz.onu sinir edince beni deli etme kızım diyor daha bi hoşuma gidiyo nasıl bi durumsa :) dün bluştuk şey dedi ailemle aram pek iyi değil pek knşmam
resmiyim ebn ailemle şimdiden düşünüyrm nasl tanıştırcam ailemle dye dedi .d
bende bilmemez gibi ankaradansa kız eve götür kızı yada dışarda grüöştür ailenle ,ha evlenmk istedigin kız okuduğun ildense ailen gelcek dedm.nasıl çağırcam ben ailemi ben bu kızı seviyorm gelin tanışın mı diycem dedi.benden hoşlandığını ama belli etmek istemediğini içinde yaşamayı sevdigini söyledi ne yapabilirm.aile tanışması konusunda ciddiye almalımıyım?

kırklarelı unıversıtesındemı okuyorsunuz??pınarhısarda

ne kadar yüzsüz bi tip yemek yap getir diyosun hayır dediginde tamam konuşmayalım diyor uşakmı arıyosun kendine deseydin !

Back
X