Nerdeyse 2 aydır falan bir konuştuğum çocuk var.Aynı üniversiteden o elektronik 2.sınıf ben bilgisayar programcılığı 1.sınıf.Neyse..Sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz falan.Sabahları uyanamadığından telle ben arıyorum kalkınca meşgule atıyor,okula beraber gidiyoruz falan..Herkeste bi huy vardır konuştuğu kişi hakkında araştırma yapar.Bende yaptım çocuğu kimse sevmiyor ha sevenlerde var elbette delikanlı iyi çocuk diyende var,uzak dur o çocuk alkol alıyor,çakmak gazı çekiyor diyende.Çocukla konuşuyorum sürekli hoşumada gitmiyor değil.Ağır abi gibi çok hoş be :)) Aradığı zaman kolay kapatmıyo saatlerce knşuyoruz.Onu sinir edince beni deli etme kızım diyor daha bi hoşuma gidiyo nasıl bi durumsa :) Dün bluştuk şey dedi ailemle aram pek iyi değil pek knşmam
resmiyim ebn ailemle şimdiden düşünüyrm nasl tanıştırcam ailemle dye dedi .D
bende bilmemez gibi ankaradansa kız eve götür kızı yada dışarda grüöştür ailenle ,ha evlenmk istedigin kız okuduğun ildense ailen gelcek dedm.Nasıl çağırcam ben ailemi ben bu kızı seviyorm gelin tanışın mı diycem dedi.Benden hoşlandığını ama belli etmek istemediğini içinde yaşamayı sevdigini söyledi ne yapabilirm.Aile tanışması konusunda ciddiye almalımıyım?
resmiyim ebn ailemle şimdiden düşünüyrm nasl tanıştırcam ailemle dye dedi .D
bende bilmemez gibi ankaradansa kız eve götür kızı yada dışarda grüöştür ailenle ,ha evlenmk istedigin kız okuduğun ildense ailen gelcek dedm.Nasıl çağırcam ben ailemi ben bu kızı seviyorm gelin tanışın mı diycem dedi.Benden hoşlandığını ama belli etmek istemediğini içinde yaşamayı sevdigini söyledi ne yapabilirm.Aile tanışması konusunda ciddiye almalımıyım?