kafam karışık

elmaskou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
34
0
36
Ağrı
arkadaşlar benim beş senelik bir ilişkim var sevgilim askerde eylül gibi gelicek ekimde nişan yapmayı istiyor ama ben hala onunla evlenip evlenmemkte kararsızım.Sevgilim bana aşırı değer veriyor.Aşırı üzerime düşüyor ne istesem yapıyor.Onun beni aşırı sevdiğini hep hissediyorum.Ben bu durumdan çok sıkılıyorum bazen .Birde benim boyum 1.78 sevgilimde 1.78 sanki ondan uzunum gibi geliyor.Bunuhep kafama takıyorum. sizce ne yapmalıyım...

sen sevmıyorsun onu orası bellı sadece onun sevgısının hatrına devam ettırıyorsun gıbı geldı bana bunun da evlılık için yeterli olacagıı düşünmüyorum

banada onu sevmiyormussun gibi geldi sana ilgi duymasından sana çok değer vermesinden kaynaklanan bi hoşlantı olabilir diye düşünüyorum boy konusu falan takılacak konu değil gerçekten sevmiş olsan sorun etmezsin bence :89::89::89:
hayırlısı yhaa

zaten evlenmek istemediğin belli senin. Boyu uzun yada kısa diye kafana takıntı yapıyorsan hiç devam ettirme bu ilişkini. evlilik insanın iç güzelliğine yada uyumuna bakarak karar verilen bir durum.

armudun zapi üzümün çöpü:113:
30unu geçtikten soora 170lik lere kalırsan görürsün
iyi düşün boy pos evlilik yürütmez
beyaz atli prens beklerkene ata kalanlardan olma aman diyim

ya ne bileyim onu seviyorum aslında ama aşık değilim galiba.O birşeye üzülüdüğü zamaan daayaanamıyorum bende üzülüyorum ama bazı şeyler çok kafama takılıyor.Aslında huy olarak çok iyi anlaşıyoruz.Beş sene içinde bir kere bile kavga etmedik.Bana bir kere bile sesini yükseltmedi.Beni mutlu etmek için sürekli sürprizler yaptı.Bazı arkadaaşlarım sen çok güzelsin daha iyi birine layıksın diyorlar ben öğretmeni oda öğretmen sürekli aileme haber yollyanlar oluyor.Yanlış karar verip onuda üzmek istemiyorum.Fiziki uygunluk sizce ne kadar önemli
.

Onu gerçekten sevseydin boyu sorun etmezdin.Boyu değil de ben bu adamla bir ömür boyu yapabilir miyim diye düşün

bana da sanki sevmiyormuşsun gibi geldi sanki biraz alışkanlık var ondan kopamamak korkusu biraz da onu üzme korkusu

canım sen boyu degıl baska seylerı sorun edıyorsun bence...benım esımde benden kısa 5 cm kadar ama hıc bı onemı yoktu benım ıcın...bence sen boyu bahane yapıyorsun...eger aklında baska sorular varsa bence hıc yaklasma evlılıge....

bende 1.74 boyundayım.. sevgilimde öyle olduğunu söylüyor ama bence değil olsa olsa 1.72 yani yanımdayken kısa olduğunu hissediyorum hatta bazen kendimi iri kıyım hissetiğimde oluyor ama umrumdamı?? değil hiç hemde:78: çünkü gerçekten seviyorum.. hatta arada takılıyorumda ufaklık naber diye sende sevsen bence bunu dert etçeğine ben gibi dalga bile geçebilirdin halinizle.. o yüzden iyi düşün derim.. madem çok seviyor erkek arkadaşın onun için daha büyük yıkım olmadan kararını ver

evet bir hata önce ayrıldım ondan ama kendimi çok kötü hisssediyorum sanki artık kimse beni sevmicek gibi.oNUN ilgisini sevgisini çok arıyorum çok kötüyüm sizce bu benim için doğru bir karar mıydı sevmediğin biriyle sırf size aşık diye sürdürürmüydünüz..

bence alışkanlığa dönüşmüş senin duygular onsuzluğu onun ilgisinin eksikliği olarak görüyosun aşk başka bişi yokluğu her yönüyle üzer insanı vazgeçmeyi düşünmek değil aklından bile geçmez eğer gerçekten aşıksan.evlenmek için de bence aşk çok önemli birini seversin ama ona aşk beslemiyosan diğerlerinden hiç bi farkı olmaz hayatında.bence çok iyi düşün duygularını ölç tart yanlış bi adım atmaktansa vazgeçmek iki taraf için de daha iyidir.Allh hakkınızda hayırlısını versin inş.

Eğer gerçekten sevseydiniz boya,fiziğe takılmazdınız.Evlenmek istediğini söylese mutlu olurdunuz,heyecanlanırdınız ama siz endişelenmişsiniz,boya takmışsınız.Bencede siz onu sadece bir insan olarak seviyordunuz,size ilgisini,yaptığı süprizleri seviyordunuz.Alışkanlık olmuştu sizde şimdide bırakmak acı verdi.Bu tamamen benim dıştan gördüğüm şey umarım hakkınızda en hayırlısı olur.

surdurmem, nekadar cok severse sevsin.. evlendikten sonra yakinlasmak isteyecek dokunmak isteyecek, benim sevmedigim birinin bana dokunmasina katlanabilirmiyim? hayir, kendimi igrenc hissederdim herhalde.. o na deger verebilirsin, arkadas olarak cok sevedebilirsin ama evlilik cok baska birsey. iki ilgi iki supriz yapiyor veya huy olarak iyi anlasiyor olabilirsiniz ama demekki evlilik icin yeterli degil... arkadasina yazik( arkadas diyorum cunki senin onu sevgilin olarak gordugunu pek sanmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…