Kafam karıșık.

mrve12_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
3
0
28
Öncelikle herkese iyi geceler. Uzun zamandan beri bu sayfayi takip ediyorum. Yeni üyelik actim kismet buguneymis.
Herkes gibi benimde bir derdim var. 3 senelik bi iliskim var suan sözlüyüm cocukluktan beri taniriz birbirimizi evlerimiz karsi karsiyaydi. Onun annesi benim icin hep seni ogluma alicam derdi :) Gel gelelim benim sözlüme. Cok iyi biridir eli aciktir merhametlidir yedirir icirir gezdirir ama cok kiskanctir annemden baska biriyle disari cikmami istemez ben ters gittigimde de hep kavga ederiz. Beni cok bunalttigi zamanlar oluyor dayanamiyorum ayrilik asamasina kadar geldik ama ben gene sevdigimden birakamadim onu. Üniversite okuyodum sinifta kaldim bu sene gitmedim okula. O hayatimda yokken universite de cok mutluydum geziyodum ediyodum istedigim saatte eve girip cikabiliyodum. Universiteye gittigimde 5 ay ayri kalabildik sonra baristik. Ama bazen pisman oldugumu dusunuyorum baristigim icin bazende oyle dusunmuyorum suan gitsem giderim okumaya evi sattik baska yere tasindik babam yatalak hasta ablamda evli uzak yerde. Onu da birakamiyorum burda kafam cok karisik. Okula gitmek istiyorum ama yapamiyorum. Sevgilimde calis diyo ben makyaj kurslarina gidiyorum kariyerimi o yonde ilerletmek istiyorum ama kafam cok karisik fikirlerinize ihtiyacim var

Son zamanlar okuduğum yeni üye konularının hepsi "uzun zamandır takip ediyordum şimdi üye oldum"'la başlıyor bazen diyorum aynı konuyu mu açtım tekrar :)

Ben şunu diyebilirim, eğer kıskançlık dozu birbirinizin tahammülünü aşıyorsa ileride daha büyük sorunlara yol acar, zamanla geçmez ve hatta evlendiğin zaman sen benim karımsın diyip daha fazla abartabilir. O çizgiyi iyi ayarla ki sıkıntı çekme canım

Okula neden gidemiyorsunuz?

Ayrıca mesela bir kız arkadaşınızla oturup kahve içmek isteseniz “hayır” mı diyor?

Ben böyle erkeklerin genelde içten içe cinsel sapkınlık duygusunun yüksek olduğunu düşünürüm hep. Kız arkadaşını dışarda öcüler yiyecek sanıyorlar ya hani. Kişi kendinden bilir işi derler, adamın iç niyet bozuksa herkesi kendi gibi görüyor.

Yaşın küçük olduğu için deli dolu seviyorsundur. Karşındakini gerektiğinden fazla yüksek yerlere koyuyorsundur. Ama zaman ilerledikçe yaptığın fedakarlıklara pişman olursun. Seven insan sevdiğinin iyiliğini ister. Sen okuluna devam et. Gerçekten seviyorsa destek olur.

Sevgilinle arana yorum yapmayacağım ama dünyanın en ideal erkeğini bile bulmuş olsan mesleğini bırakma, elinde mesleğin olmadan evlenme. Yarının ne getireceği belli olmaz bizler için. Hazırlıklı olmalısın herşeye

Arkadasim yok diyebilirim sadece annemle disari cikiyorum gezmeye gitsem bile onla gidiyorum bu duruma karismiyor.

Üniversite de sınıfta kalma değil dönem uzatma vardır..
Öyle ki önlisans bölümünüz dönem uzatacak kadar birçok dersten kaldığınızı sanmıyorum..

Hadi o kadar çok alttan ders, dönem de uzadı zaten 2 yılı 3 e uzatmışsınızdır onun da ilk yarıyıl boşta olursunuz 2.yarıyıl derslerini verirsiniz..

Ne olursa olsun başlanmış eğitimi yarım bırakmaya gelmez..

Çok kıskanç anneden başka biriyle dışarı gitmeye karşı ama size çalış diyor.
Annenizle mi gideceksiniz işe?
Okulunuza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…