Kafam karışık yardım ?

Akışına bırak güzelim

nişanı atalı 3 ay olmuş bu süreç içerisinde birinden cok hoşlanmanız ve sevgılınızın olması bana normal gelmedi.karşı tarafın suratınıza telefon kapatması saygısızca olmuş.iyice ölçüp tarttın bi keşkeniz daha olmasın hayatınızda.

amin inşallah ben de istemiyorum artık keşke demek

tamam canım daha rahat bırakıcam cidden diyorum bak

Gerçekten bu telefon döngüsünden sıkılmıyor musun. Unutma atalarımız ne demiş, fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

Insanın sürekli mesajları telefonlasabilmesi icin başka hiç bir isiolmaması gerekiyor. Şahsen beni biri sürekli arayıp yazsa bogulurdum ve onun sorumsuz bir insan olduğunu düşünürdüm. Karşında ki işinde gücünde bir insan. 15 yaşında yeni yetmeler gibi tum gun bik bik sana yazip rapor vermesini bekleyemezssin. Adam ne yapsın istiyorsun mesela,

Hayatım hale geciyorum, simdi kavunlari yüklüyoruz, halden çıktım nakliye kamyonunu karsilacayacagim, hale geri döndüm kamyon boşaltıyoruz yani çalışan adam her adımını sana nasıl söyleyebilir.

Ben buraya da konu açtım, bu tarz yarim saatte bir aradığı icin yeni başlayan ilişkiyi bitirdim ben. Emir erimiyim saniye saniye rapor vereceğim her yazdığını dakikasında görüp cevap vereceğim. Eskeza gecikmişsem cevap ta bir dünya trip yiyecegim. Saka gibi olgunlaşmamış ergenle isim yoktu açıkçası.

Sen de eğer bu taleplerini ona söyler ve trip yaparsan soğutursun karşındakini.

Bir de dışarı çıkıldığında yazilabilir yada neyapildigi soylenir ama her adimini söyleyemezsin. Siz gun icinde de konuşuyormuşsunuz. Gun icinde arada mesajla hal hatır sorulup bir iki sefer de konuşulduğunda yeterli bence. Fazlası insani boğar.

Hem biraz mesafeli ol, karşında ki insan ona ne kadar değer verdiğini bilmesin. Biraz merak ettir kendini. Icini dışını hemen döküp sacma.

Bak bu mesajını okumamıştım. Bence birinin suratına telefon kapamak cok büyük bir saygısızlık. Eğer karşında ki hoşlanmadığın birsey yaptıysa, ben o davranışı sevmiyorum bu sekil de davranmazsan bir daha çok iyi olur diyebilirsin. Telefon kapamak ne, ben olsaydım yüzüme telefon kapayanabir daha açmazdım. Şimdiden adam suratına telefon kapayabiliyosa seni avcunun içine aldığını farketmiş olmalı. Soyle düşünüyor büyük ihtimal Nasıl olsa benden çok hoşlandı, hemen kestirip atmaz.

Bugün telefon kapayan, yarin sevmediği sey görürse küfür hakaret eder bunu bil.

Evet siz böyle yazınca saçma geldi kavunları yüklüyoruz şuraya geçiyoruz evet dışarıdan çocukça göründü gözüme zaten sizlerin yorumlarından sonra bugün hiç sıkmadım onu sabah evden çıkarken yazdı gün içinde de 2 kere aradı o kadar ben de neden haber vermiyorsun diye darlamadım zaten baya yoğun anlattı yapacağı işleri telefonda tamam bitti
evet ben hemen birisine açıyorum kendimi hiç gizemim kalmıyor biraz gizemli olmayı seçicem bana beni anlattı resmen daha 5 gün oldu bu kadar tanımasına gerek yok haklısınız

yani tam olarak şöyle oldu bu söylediğin hiç hoşuma gitmedi beni çok sinirlendirdi ben telefonu kapatıyorum ben de cevap vermedim biraz bekledi kapattı telefonu ama ben kapat tamam demedim ona suratıma kapatmış olmuyor mu ? bilmiyorum zaten çok kızdım

bu gecen baska bi konudaki alfa tip erkege benziyor kacirma madem hoslanmissin iste

Bence suratına kapatmış oluyor. Çünkü telefonu kapatınca bir daha açmayacak mi yada aramayacak mi da boyle tepki veriyor.

Bence yan yana geldiğinizde onunla su konuşmayı yap. Bak henüz ne sen beni ne ben seni tanımıyoruz. Ama sinirlenip telefon kapamak çocukça birsey. Insanlar konuşarak anlaşır biliyorsun. Bir daha benimle ilgili bir sorunun oldugun da telefon kapatmak yerinebenimle konuşmayı dene. Ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum ve bir daha böyle bir davranışı tolere edemem. Eğer benimle konuşursan ben de hatalıysam eger özrümu dilerim ve konu da uzlaşırız. Ama diğer türlü sadece kendimizi ve ilişkimizi yıpratmış ve istemediğimiz yönlere çekmiş oluruz.

çok güzel konuştun teşekkür ederim yüz yüze gelince nelerden hoşlanmadığımızı konuşalım ona göre dikkat edelim demişti ona bunları söylücem

Eski nisanlinla neler yaşadın, ne kadar üzüldün değil mi ?

Demek ki doğru olan o değilmiş.

Bu ilişkiyi de çok yipratirsin gibi geliyor bana.

Aşırı kıskanç ve kontrol delisi birisin.

Konularının hepsini biliyorum prenses ama maalesef bu adamdan da olmaz çünkü adam senin istediğin bir tip değil .kendine uymayan birini uydurmak için uğraşıp yıprwnwcagına hiç bu topa girme .

Eski nisanlinla neler yaşadın, ne kadar üzüldün değil mi ?

Demek ki doğru olan o değilmiş.

Bu ilişkiyi de çok yipratirsin gibi geliyor bana.

Aşırı kıskanç ve kontrol delisi birisin.
evet çok kontrol delisiyim ben de huzurlu huzurlu yerimde durmak istiyorum ama olmuyor hep bi heyecan bi takıntı

ya öyle mi dersiniz nereden anladınız narsist olduğunu ? nasıl davranmam gerek

Anlamak zor değil aslında... şu yazdıklarını tekrar oku,adam ne yapmış,nasıl davranmış,ne demiş sana bir oku sen de anlarsın ki adam narsist... üzgünüm ama yine yaş tahtaya basmışsın... biraz dursan da aşk detoksu yapsan daha iyi olmazmıydı ?

bilmiyorum hatta ben konuşmayalım bence daha fazla kaptırmadan falan dedim seninle bitimek için ya da öylesine bir ilişkiye başlamadık dedi
dün de beni görmeye gelmiş dayanamıyorum da sevdiğim dondurmayı alıp gelmiş çok tatlı of inşallah üzülmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…