- 12 Ekim 2022
- 30
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi dunyadankopuk
-
Yaa bence sevgilinize söyleyin. Abimle tanışmak ister misin diye ama daha da 3 aylık Bi ilişkiniz var çok erken.Merhaba;3 aylık mutlu bir beraberliğim var.Annesiyle tanıştım.Annem biliyor ve sürekli abine söyle tanıştır diye baskı yapıyor.
Bende erkek arkadaşımın hali hazırda işi var ancak buradan ayrılıp iş açacak bende abimle tanıştırayım dersem üzerinde baskı hisseder mi diye kafama takılıyor işine konsantre olup daha sonra mı tanıştırsam bilemedim bu arada ailemi merak ettiğini bir iki defa söyledi
Evett annemin derdi dediğiniz gibi ama bende iş hemen ciddiye biner diye korkuyorum iki arada bir derede kaldım.Dediğiniz gibi sormayı düşünüyorum ama süreci de hızlandırıyormuş gibi gözükür müyüm erkek arkadaşıma karşıYaa bence sevgilinize söyleyin. Abimle tanışmak ister misin diye ama daha da 3 aylık Bi ilişkiniz var çok erken.
Anneniz de işte abin Bi görsün tanısın nasl biri diye içi rahat etsin istiyordur
Yaa evlilik için bile olsa 3 5 ay ya da 8 ay çok erken.Evett annemin derdi dediğiniz gibi ama bende iş hemen ciddiye biner diye korkuyorum iki arada bir derede kaldım.Dediğiniz gibi sormayı düşünüyorum ama süreci de hızlandırıyormuş gibi gözükür müyüm erkek arkadaşıma karşı
Benim planım şu şekildeydi evlilik teklifi gelirse o zaman söylemek annem de çok geç olur söylemek için abin bozulur diyor kafam karıştı iyice
3 aylık bir beraberlik mutludur zaten demenize çok güldüm ya3 aylık bir beraberlik mutludur zatenyaşları bilmiyorum ama aileleri işin içine katmak için çok erken bir süre.
Ahaha3 aylık bir beraberlik mutludur zaten demenize çok güldüm ya
3 ay tum bu tanismalar icin cok erken degil mi.?Merhaba;3 aylık mutlu bir beraberliğim var.Annesiyle tanıştım.Annem biliyor ve sürekli abine söyle tanıştır diye baskı yapıyor.
Bende erkek arkadaşımın hali hazırda işi var ancak buradan ayrılıp iş açacak bende abimle tanıştırayım dersem üzerinde baskı hisseder mi diye kafama takılıyor işine konsantre olup daha sonra mı tanıştırsam bilemedim bu arada ailemi merak ettiğini bir iki defa söyledi
Evet ilk başta bende erken olduğunu düşünüyordum ama ikimizde ne istediğimizi biliyoruz iyi anlaşıyoruz sevgililikte uzayınca ilişkinin cılkı çıkıyor gibi geliyor ama haklısınız dediğinizde bir süre daha bekleyeceğim ne olur ne olmazYaa evlilik için bile olsa 3 5 ay ya da 8 ay çok erken.
Yani herşeyi ölçün tartın iyice tanıyın öyle yola çıkın çünkü evlilik çok önemli bsy.
Ayrıca erkek arkadaşınıza söylerseniz evet hızlandırmış gibi gözükme ihtimaliniz fazla.
Zor Bi durum gerçekten ama şöyle de olabilr abinize söylersiniz henüz tanıştırmayım ama sen hakkında bilgi edinmek istersen edin dersin belki öylede olabilr
Vallahi mutlu olmayan 3 ayda da olmuyor eski ilişkilerimden biliyorum başta belli ediyor aslında.Önce sadece abimle tanıştırmayı düşünüyordum annemi babamı en son zaman geçince diye ama abi girince işin içine çok kısa sürede iş evliliğe gider gibi geliyor bir süre daha bekleyeceğim bakalım3 aylık bir beraberlik mutludur zatenyaşları bilmiyorum ama aileleri işin içine katmak için çok erken bir süre.
Bende öyle düşünüyordum erkek arkadaşım aceleci davrandı kırmak istemedim o tanıştırınca bende tanıştırsam mı diye düşündüm ailemi de sorunca3 ay tum bu tanismalar icin cok erken degil mi.?
Kesinlikle doğruAhahaama öyle. Üç ayda daha neyini göreceksin de sorun yasayacaksin. İlişkinin en sevimli zamanları ilk 6 ay. Sonra İşler değişiyor
Bencede. Yani normalde evlenince bile bazı huylarını falan tanıyorsun ama o adımı atıp sonra hüsrana uğramak daha çok yıpratır insanı ondan dolayı sevgililik uzun olsun zaten uygun bir ilişkiyse cılkı çıkmaz emin olEvet ilk başta bende erken olduğunu düşünüyordum ama ikimizde ne istediğimizi biliyoruz iyi anlaşıyoruz sevgililikte uzayınca ilişkinin cılkı çıkıyor gibi geliyor ama haklısınız dediğinizde bir süre daha bekleyeceğim ne olur ne olmaz
Acele etse de otelemeliydiniz. Sevgililikte aileler isin icinde hic iyi olmuyoBende öyle düşünüyordum erkek arkadaşım aceleci davrandı kırmak istemedim o tanıştırınca bende tanıştırsam mı diye düşündüm ailemi de sorunca
Daha önce hiç bir erkek arkadaşımı ne babam ne de abim bildi abim öğrenirse tanışmak isteyecek o yüzden kararsızım söyleyip söylememekteabinize söyleyebilirsiniz, bu illa tanıştırmanızı gerektirmez ki. ha aile yapınız her sevgilinizi tanıştırabildiğiniz kadar samimi ve olayı direk ciddiyet boyutuna taşımayacak bir yapıdır, orasını bilemem ama bunu sorduğunuza göre öyle değil.
3 ay için tanışmalar çok erken bence, ortak alanlar, ortak arkadaşlar falan filan yoksa.
önce bi siz birbirinizi tanıyın.
Abisi yurtdışından gelmişti her zaman gelemiyor bende o yüzden kıramadımAcele etse de otelemeliydiniz. Sevgililikte aileler isin icinde hic iyi olmuyo
Daha önce hiç bir erkek arkadaşımı ne babam ne de abim bildi abim öğrenirse tanışmak isteyecek o yüzden kararsızım söyleyip söylememekte
bencede çok erken tadını çıkarmak istiyorum annemde abin bozulur diyip duruyor kestirip atmaya çalışıyorum ısrarla söyle diyor kafam karıştı o yüzden ama bekleyeceğim biraz dahabence çok erken o zaman.
ailelerin sürekli soru sormasına maruz kalmadan, ne yaptınız, ne ettinizler, beklentiler başlamadan gönlünüzce bir sevgililik yaşayın önce.
en güzel, en tatlı dönemler o dönemler.
benim annem öğrendikten sonra sürekli soruyordu mesela, ben hiç sevmem oysa kendiliğinden sohbet oluşmadıkça sorgulanmayı ve keşke daha geç söylesem demiştim.
işin içinde bir de abi, baba falan girince bir anda ciddileşebiliyor durumlar.
ne gerek var? hemen evlenmeyi düşünmüyorsanız, annenize ben karar verim söyleyeceğim zamana deyin, geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?