Kafam karışık ve çok dolu.

Sizinde konularınız var yanlız böyle ben aramasam kimse aramaz sormaz kumruyu diye. eşinize kizginsiniz ama sizde iki çocuktan sonra çalışma hayatı çocuklar eşime tahammülum kalmadı bağırdım çağırdım şiddet uyguladım diye konularınız var bereber terapiye gidin sizde iyi görünmüyorsunuz..

Bilmiyorum tavırları; iki ilişki arasında bocalayan, diğer tarafında yeteri kadar kendisini mutlu edemediği için hırçınlığını zamanının çoğunu geçirdiği kişiye boşaltan adamları anımsattı bana.

Siz bu konu üstüne daha dikkatli olun bir araştırın. Eğer eminim diyorsanız size anlatmadığı bir sorunu olabilir mi ?

Ondan sonra ben kendimi çok törpülemiştim ama tek taraflı nereye kadar bilmiyorum belki veren el ben olmayım diyerek elimden geleni yaptım amma bir insanın içi hiç mi yumuşamaz

Bende böyle düşünüyorum çoğu zaman acaba yıldırma bezdirmeye mi çalışıyor lanet olsun yeter deyip benim mi gitmemi istiyor yine sonucunda da sen gittin demek icin mi suçlu ben olurum kesin

Sorunu da olabilir herseyi olabilir Pandora’nın kutusu misali ancak benim dikkatimle sorularımla öğrenirim yoksa kendisi bir kere su derdim var demez

cok subjektif seyler yazmissiniz, hissiyatinizla hareket etmeyin. bu anlattiklarinizi kime soyleseniz size ayril git der ama somut olaylari anlatsaniz bence daha yapici fikirler alabilirsiniz.

Size karşı bu kadar bu olumsuz duygu besleyen, kötü davranan eşle yapılacak şey bellidir.

Boşanmak.

Öyle davranayımolmadı böyle davranmayım diye düşünmeye bile gerek yok.

Sorunu da olabilir herseyi olabilir Pandora’nın kutusu misali ancak benim dikkatimle sorularımla öğrenirim yoksa kendisi bir kere su derdim var demez
Kaç yıllık evlilik ? çocuk var mı ? Nasıl iş ben anlamadım sizin paylaşımınız hiç mi yok ?

cok subjektif seyler yazmissiniz, hissiyatinizla hareket etmeyin. bu anlattiklarinizi kime soyleseniz size ayril git der ama somut olaylari anlatsaniz bence daha yapici fikirler alabilirsiniz.
İnanin boyle.olay yok konu yok ufacık şeyden tersler aklımda tutamayacak kadar minik şeyler.eskiden evde temizlik ya da başka işlere yardım etmek istemezdi bundan çıkardı hepsini cozdum ondan hiç birsey beklemedim nasıl rahat edecekse öyle etsin dedim.Adam beni görünce laf sokuyor incitici davranıyor sonra şaka yaptım diyor burda okuyorum bir kelimeye alınıp kalbi kirilan hanımlar kimi açıyorlar ben hangi birine açayım.eften püften şeyler olduğu icin aklıma örnek de gelmiyor

Ondan sonra ben kendimi çok törpülemiştim ama tek taraflı nereye kadar bilmiyorum belki veren el ben olmayım diyerek elimden geleni yaptım amma bir insanın içi hiç mi yumuşamaz
Tabiki tek taraflı olmaz böylede olmaz ama sizi sürekli aşağılamasina izin vermeyin eski konunuzu okudum eşiniz bir ay evin içinde kusuyormus size.eşiniz kinci bir insan ev arkadaşına bile o kadar kus kalamaz insan.yardım almanız gerektiğini suçlamadan sakince anlatın böyle gitmeyeceğinin oda farkına varsın.

Kaç yıllık evlilik ? çocuk var mı ? Nasıl iş ben anlamadım sizin paylaşımınız hiç mi yok ?
İki çocuğumuz var.hep içine kapanık yapısı vardı gittikçe arttırdı hiç paylaşım yok diyebilirim ben anlatsam dinlemez çabuk sıkılır halinden anlarım ve uzatmam bende gittikçe sessizleştim o zaten asla hiç birsey anlatmaz

Bende böyle düşünüyorum çoğu zaman acaba yıldırma bezdirmeye mi çalışıyor lanet olsun yeter deyip benim mi gitmemi istiyor yine sonucunda da sen gittin demek icin mi suçlu ben olurum kesin
isiniz gerçekten zor Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Evet bir yardım almak şart oldu bize.şimdi yine küstü sinirimden gülüyorum yemin ederim yatağı filan ayirdi Allah bilir ne zaman barışır bende artık hissizlestim.ufacık bir kelime söylüyorum hakkımı savunuyorum hakaret kufur yok sadece kendimi savunuyorum burnundan fitil fitil getirecem diye bağırıyor nasıl bir kin anlamıyorum deli mi divane mi

Küstügunde sizmi gidiyorsunuz barışmaya kendimi geliyor

Küstügunde sizmi gidiyorsunuz barışmaya kendimi geliyor
Eskiden ben giderdim artık bende gitmiyorum öyle domuz gibi yaşıyor tek basına. sonra yattığı yerde rahat edemiyor geri kendisi geliyor ama yine barışma yok bilmiyor ki insanla nasıl konuşulur nasıl barışıyor çok kere anlattım anlamaz ki.

İşe girin aynı zamanda çift terapisine mutlaka gidin, unutmayın ki sizin mutluluğunuz ona bağlı değil . Aynı zamanda eğer çalışmıyorsanız, sigortanızın yatmaması emekli olamayacağınız gerçeği sizi gelecek hakkında endişelendirmiyor mu?

eşiniz gerçekten kinci biri. böyle bir adamla da ömür geçmez. sanıyorum ki -eski konularınızdan dolayı- sizin de problemleriniz var tek karşı tarafın değil, belki de bu iletişim artık iki tarafı da birbirinden fazlasıyla soğutmuştur. çift terapisini deneyebilirsiniz tabii ama kabul etmiyorsa da bence kendi hayatınızı bitirmeden, sürekli bir mutsuzluk yaşamayı kabul etmeyerek boşanmaya adım atın

Çalışıyorum

Bu kadar negatifligin öfke nefret dolu yaşamın sonunun boşanmaya gideceğini çok iyi kestiriyorum ama eşimin hiç mi aklına gelmiyor diye sormaktan geri duramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…