Gebeliğe Hazırlık Kafam karışık hem de çok hayır olsun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
kızlar merhaba benim sat tarihim 23 şubat, bat tarihimde 24 mart görünüyor ( inşallah olmam çok amin :) ) sürekli programla takip ediyorum. resimde görmüş olduğunuz kalpler korunmasız ilişkilerin olduğu tarihler :)

sat tarihime göre 8.10.12.14. gün de ilişkim oldu (ayın 8'ine denk geliyor) ama 16. gün olmadı eşimle kavga edince :))))) ve takvim de yumurtlama gününü 16. gün yani 10 mart olarak gösteriyor. sizce hamile kalma olasılığım var mı? İnşallah vardır yarabbim :) Kafam karıştı açıkcası... Beklemek de öyle zor ki bu süreçte de sürekli bel ağrısı (özellikle sol tarafta var), karın ağrısı yaşıyorum ve gaz problemim var...
En erken ne zaman test yapabilirim?

Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim <3

Bende bu programi kullaniyorm bikac senedir dedigi hafta 1 gun arayla iliski oluyor o hafta bitiminde doktoraa muayeneye gitmistim bana daha catlamamis dedi sasirdim.. bence adet olana kadar iliski birakmicam artik cunku o hafta yapip birakiyorduk.. adetim.bugun bitiyor artik bikac gun sonra adete kadar 1 gun arayla denicem nezman catlar bilemiyorm.cunku

Tavsiyem sadece o hafta yapip birakmayin derim catlamamis olabiliyor.. hatta 1 dr 1 gun arayala olsun dedi kendi doktorum canin nezamn isterse istersen her gun dedi ama sanirim hergun sperm kalitesinide dusuruyormus oyuzden 1 gun ara vermek iyidir

Kaset tipi yumurtlama testlerinden kullanın bence bu programlar standart herkese uymaz ki her bünye farklı

Ay valla kocam gitti iş seyahetine 1 hafta sonra ancak zaten bu ay olmadıysa ovülasyon testi aldım bir sürü onları kullanıcam

Ümitliyim yine de ama çok da düşünmemeye çalışıyorum ne kadar elden gelirse işte

Ben de bu programı kullanarak hamile kaldım, öylesine kullanıyordum hep de isaretliyordum insallah sana da ugurlu gelir canim Allah tez zamanda guzel haberler almayi nasip etsin. Adet günüme 1 gün kala öğrenmiştim ben

Ben de bu programı kullanarak hamile kaldım, öylesine kullanıyordum hep de isaretliyordum insallah sana da ugurlu gelir canim Allah tez zamanda guzel haberler almayi nasip etsin. Adet günüme 1 gün kala öğrenmiştim ben

Ay inşallah tek duam hislerimin psikolojik olmaması belirti var mıydı adet öncesi?

Ay inşallah tek duam hislerimin psikolojik olmaması belirti var mıydı adet öncesi?
Sadece göğüslerim acıyordu ve adet ağrısı yaşıyordum canım. Hiç beklemiyordum umudu kesmiştim. Tatile gitmiştik, öyle umutsuzdum ki bungee jumping bile yaptım havuza ters atlamalar mı dersin neler neler. Meğer hamileymisim o sırada

Olay zaten bu düşünmemek ama her hissimi yormaya başladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım

Kızlar selam adetime 1 hafta kaldı nerdeyse aklıma esti hadi bir ovülasyon testini deniyim dedim resimdeki gibi çıktı bu ne anlama geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…