- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
Merhabalar günaydın herkese. Ben ekim ayının sonunda Allah kısmet ederse evleneceğim. Bulunduğumuz ilde ev bakıyoruz şu ara. Asgari ücretle çalışıyorum fakat çalıştığım yer rahat ve güzel bir yer işimi seviyorum. Nişanlım da 3 bin civarı kazanıyor. Şimdi kafamı karıştıran olay şu benim ve nişanlımın iş yerleri yürüme mesafesinde 20 dk. Ama iş yerlerimizin olduğu muhit eski binalar. Bin liraya işime 5 dk yürüme mesafesi olan eski evi mi tutmalıyım yoksa en az 1.300 verip işime uzak olan yeni binaya mı geçmeliyim? Ablam ve arkadaşlarım yeni binaya geçmemden yanalar. Yeni evlisin yeni eşyalarını nasıl eski binaya sokacaksın falan filan. Annem ise iş yerime yakın olanı tercih etmemi söylüyor. Benim için eski binanın artısı iş yerime yakın olması, yol parası ödemeyecek olmam, hergün otobüslerde 1, 1 buçuk saat vakit kaybetmeyecek olmam. Ama yeni binaları görünce de içim gitmiyor değil. Birçok evlenen arkadaşım yeni binalarda sitelerde oturuyor.
Kafam çok karışık bu konuda siz değerli tecrübeli arkadaşlarımdan fikir bekliyorum. Teşekkür ederim :*
Kafam çok karışık bu konuda siz değerli tecrübeli arkadaşlarımdan fikir bekliyorum. Teşekkür ederim :*