Kafam karışık bana yardım edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.241
110
43
Kızlar merhaba. Ben bütün samimiyetim ve duygularımla canımı sıkan biseyi anlatmak istiyorum. Sizde yorum yapıp yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. Evlenmeden önce ön tanışma olsun diye 3 yıllık eltim kayinvalidem annem ve ablamla tanışmaya annemlere gitmişlerdi ben o zamanlar çalıştığım için yojtum3. Aksam geldiğimde ablama sormuştum nasıllar diye. Ablamda demiştiki eltin fena kaynananı avcunun içine almış. Diye bende neyse bosverdim daha tanışmamıştım nasilsa. Simdi 1 yildir görüşüyoruz aslinda eltimi seviyorum da iyidir kendisi ama. Evlendiğimden beri kayınvalidem ona daha çok ağırlık veriyo. Daha önemsiyo ben yeni gelin geldigimi bile anlamadim hep her şeyi onun la yapiyo bu duruma üzülüp icerledim. Eşime soyledim o da ilk gelini ağırlığın onda olmasi normal dedi. Ben haksızlık yapsın istemiyorum ona da bana da aynı davransın. Böyle ben yanlarındayken bilerek anlatiyolar eltimle kayinvalidem görüntülü konusuyolarmis beraber pasta börekler yapıyolarmiş. Bi ara kışın her gun kayinvalidemlerde sürekli balik yiyolardı afiyet olsun beni ilgilendirmez ama bizi niye cagirmiyolar. Ben bikere soyledim kayinvalideme bizde gelelim balik yiyelim diye bana sizde evinizde pisirin yiyin dedi amaç birlik olmak degilmi en çok uzuldugum eltimde çok sık kalmaya gidiyo ben de o kadar ısrar ettim gel kal diye 1 kere bile kalmaya gelmedi. Niye bu kadar haksızlık ya sizce kıskançlık mi yapiyorum normal duygular degilmi

Evlendiniz akrabalık oldu diye illa birbirinizle samimi olmak zorunda değilsiniz. Onların aralarındaki samimiyetle sizinkli aynı olmak zorunda değil. Gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz.
Bir de insanları bu şekilde şartlarsanız sizinle samimi olmak yerine daha çok uzaklaşırlar

Bence çok şanslısınız keyfinize bakın onlarınki çok samimi bence okurken ruhum daraldı.

Okurken daral geldi. Hele bana niye gelip kalmiyor dediginiz cumleyi okudugumda bu bir şaka olmali diye bagirasim geldi. Siz gercek misiniz ya? Bu arada insanlar sadece kendi dogurduklari evlatlar arasinda ayrim yapmamak zorunda. Hayatimiza sonradan giren diger herkesi birini digerinden daha falza sevebiliriz yani. Es dost ahbap olarak, sevgi muhabbet duzeyi gayet de farkli olarabilir, dunya görüşü farkli olabilir, o yuzden en bastan o muhabbeti kurmayi denemek bile istemeyebilir. Kisacasi KADININ KEYFİ BİLİR SANA HESAP MI VERECEK??? Buna sevinecegin erde yasadigin kafaya bak. Ayrıca KAYNANA İLGİSİNİN DERDİNE DÜŞECEK KADAR HAYATSIZ MISIN CİDDEN, SENİ KİMSE SEVMEDİ Mİ GÜZEL KARD

Evlenecek olan sizsiniz ön tanışmada neden yoksunuz? Orası aşırı saçma olmuş. Çalışıyor olmak bir mazeret değil, 7 gün 24 saat çalışmıyorsunuz neticede. Ona göre bir ayarlama yapılmalıydı. O sizden daha uzun zamandır kayınvalidenizle birlikte ve belki sizden daha iyi anlaşıyor olabilir. Bunda kıskanacak ne var? Kayınvalidenizle pasta börek yapsanız çok mu memnun olacaksınız? İnsanlar gözünün içine bakar gitsin kayınvalidem diye siz ısrar kıyamet çağırıyorsunuz, garip. Siz kendi evinize evliliğinize odaklanın. Ortada bir haksızlık yok bence.

Kaynanan evine kalmaya gelmedi diye mi üzüldün. canın mı sıkılıyor?

yorum yaparken gerizekalisi kelimesini kullanmak ne kadar dogru keske yorum yapmadan önce az kendi zekaniza baksaniz

Daha neler ya bu kdr dertsiz tasasız yaşıyorsunuz bunu mu buldunuz üzülecek?
Ayrıca farklı olması çok normal hem geçen zaman var hem belki siz istemiyorsunuz diye uzak duruyor sebebi bilemez zorlayamaz karışamazsıniz
Kendi hayatınıza keyfinize bakın

Tesekkur ederim. Zaten ilk 4 ayımda bukadar taktim şuan gerçekten şükrediyorum halime eşimle iyi olmayabakıyorum gelmek isteyen kendi bilir istemeyen de gelmesin zaten. Hiç gerek yokmus ama bu kadar takilmamin birazda sebebi eşim ilk aylar bana çok baskı yapıyodu senden yengem gibi annemin içine girsene sende git yanına sen de yengem gibi ol yengem çok iyi annem cok sseer gelini diye hep kıyaslama yapardı bende hep üzülürdüm saçmasapan geride kaldı cok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…