ben 1 ay önce çok tatlı ve hep hayal ettiğim gibi sandığım bi adamla tanıştım. başlangıcta hersey güzeldi. kibardı, hoştu. ciddi yönelimler içindeydi. genelde erkeklerin davrandığı o umursamaz tavırlar bende olmasına rağmen cok kibardı. ben rahat yasayan bir insanım tabi biz 2. hafta gibi beraber olduk. o konudada cok iyiydi. ben kariyer hedeflerim oldugunu ve bu yuzden öyle pat diye ciddi bişiler yasamak istemediğimi, aramızda birsey olacaksa zaman içinde olacağını soylemiştim. ailemle falan hemen tanısmasını istemediğimi ve uzun sure de bu yönde bir bilgilerinin olmayacağını soyledim. benimle cok uyumlu davrandı. alevi oldugunu söyledi. bu ilerde sorun olusturacaksa hiç baslamak istemediğini soyledi, bazı kötü bitmiş olaylar anlattı bu konuda. bende bunun benim için önem tasımadığını, zaman gectikten sonra hala yanımda olursa, onunla ciddi adımlar atma eğilimine girdiğim zamanlarda bunu asla umursamayacağımı söyledim. bana ben 34 yasındayım bir kadınla bir ay deneyeyim olmazsa baska bir kadınla denerim kafasında değilim dedi daha ilk bulusmamızda. birden fazla kadına ayıracak ne zamanım ne de enerjim yok dedi. senden de böyle bir yaklasım beklerim dedi. elbetteki normal olanı bu oldugu için aynı sekilde dusunduğumu söyledim. işte 2-3 hafta iyiydik, mutluydum. bu ara da mutluyum yaptığı pek bir sey yok ama, instagram hesabından sürekli orası burası acık kalitesiz görünümlü kadınların fotograflarını beğeniyor. o kadınları takip ediyor ve onlar tarafından takip ediliyor. beraberkenki tavırlarında bir değişiklik yok ama koskoca hafta benimle görüşmek istemedi. sadece 1 kere görüştük tüm gün görüştük. ondada tabi birlikteliğimiz de oldu. bende bazı soru işaretleri oluştu. elbette rahat bir ilşki istiyorum elbette her gun her an onu görmek istemiyorum ama işte içimde değişik bir his var. dolmusa bindirilmek istemiyorum. son görüşmemizdede güzel bir romantik komedi izledik sarmas dolas, orada bir ayrılık sahnesi vardı, bana dönüp kedi gibi bakarak, 'prensesim inşallah olmaz ama eger bir gun ayrılırsak birbirimize durust olalım olur mu? dedi. neden ayrılık konusunu actı bilmiyorum. canım sıkıldı biraz. farketmiş olacakki, baska bir sahnede esas adam kadına 'bir erkek cuma aksamını değil cumartesi tum gununu hangi kadınla gecirmek istiyorsa işte o gercek aşktır' dedi. bizde cumartesi gunu tum gun beraberdik zaten, o lafın ustune bana dönüp gülümsedi öptü beni uzun uzun. E bu da cok hosuma gitti. neyse netice itibariyle kafam karısık. çapkın bir adam olmasından endişeliyim. iyi seyler hissedemiyorum bu ara. ben 25 yasındayım o 34. tecrube farkı var, kandırılıyorsam bilmek istiyorum. bana yardımcı olur musunuz? ((