• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

Ya çok hoşlandım valla zaten onu ilk gördüğümde inşallah sevgilim olur dedim içimden şimdi oldu bitirmekte istemiyorum ama kaptırdığım birisiyle de ilişkiyi kontrol edemiyorum, mantık evliliği yapmak istiyordum
çünkü ben aşık olunca saçma bir ilişki yaşıyorum
Akışına bırak güzelim

nişanı atalı 3 ay olmuş bu süreç içerisinde birinden cok hoşlanmanız ve sevgılınızın olması bana normal gelmedi.karşı tarafın suratınıza telefon kapatması saygısızca olmuş.iyice ölçüp tarttın bi keşkeniz daha olmasın hayatınızda.

nişanı atalı 3 ay olmuş bu süreç içerisinde birinden cok hoşlanmanız ve sevgılınızın olması bana normal gelmedi.karşı tarafın suratınıza telefon kapatması saygısızca olmuş.iyice ölçüp tarttın bi keşkeniz daha olmasın hayatınızda.
amin inşallah ben de istemiyorum artık keşke demek

Yahu 2 kere nisan attin
Hala takildigin nokta mic mic olmasi mi?
Bir kere is guc sahibi , caliskan adam zaten gun icerisinde eline telefonu sadece is icin alir , bunu bile ogrenemedin be prenses bunca olumsuz deneyimine ragmen
Yasadiklarini ders almiyorsun cidden , ben adamda bir falso gormedim sadece fazla maco bana gore ama lutfen bogma su adamlari , ince ele sık doku iyi tart bu sefer
tamam canım daha rahat bırakıcam cidden diyorum bak

mesela eski nişanlımla mesajlaşma dursa telefonla konuşurduk telefon kapansa mesaja devam
Her gün görüşürdük o yüzden bu ilişki bana bi garip geldi gün içinde 4-5 kere falan telefonla konuşuyoruz çok sık mesajlaşmıyoruz
Gerçekten bu telefon döngüsünden sıkılmıyor musun. Unutma atalarımız ne demiş, fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

Insanın sürekli mesajları telefonlasabilmesi icin başka hiç bir isiolmaması gerekiyor. Şahsen beni biri sürekli arayıp yazsa bogulurdum ve onun sorumsuz bir insan olduğunu düşünürdüm. Karşında ki işinde gücünde bir insan. 15 yaşında yeni yetmeler gibi tum gun bik bik sana yazip rapor vermesini bekleyemezssin. Adam ne yapsın istiyorsun mesela,

Hayatım hale geciyorum, simdi kavunlari yüklüyoruz, halden çıktım nakliye kamyonunu karsilacayacagim, hale geri döndüm kamyon boşaltıyoruz yani çalışan adam her adımını sana nasıl söyleyebilir.

Ben buraya da konu açtım, bu tarz yarim saatte bir aradığı icin yeni başlayan ilişkiyi bitirdim ben. Emir erimiyim saniye saniye rapor vereceğim her yazdığını dakikasında görüp cevap vereceğim. Eskeza gecikmişsem cevap ta bir dünya trip yiyecegim. Saka gibi olgunlaşmamış ergenle isim yoktu açıkçası.

Sen de eğer bu taleplerini ona söyler ve trip yaparsan soğutursun karşındakini.

Bir de dışarı çıkıldığında yazilabilir yada neyapildigi soylenir ama her adimini söyleyemezsin. Siz gun icinde de konuşuyormuşsunuz. Gun icinde arada mesajla hal hatır sorulup bir iki sefer de konuşulduğunda yeterli bence. Fazlası insani boğar.

Hem biraz mesafeli ol, karşında ki insan ona ne kadar değer verdiğini bilmesin. Biraz merak ettir kendini. Icini dışını hemen döküp sacma.

zaten buna pek sökmüyor yengenccim :) adama bir şey dedim cıvık bir espri olabilir ama espriydi yani pat telefonu suratıma kapattı oha kimse telefonu benim suratıma kapatamaz diyorum cıvıklıktan hoşlanmam sevmediğim şeyleri yapma bana dedi
senle bi oturup konuşalım neleri sevdiğimi değil de neleri sevmediğimi sana anlatayım ona göre hareket et dedi
pek yönlendirilmeye gelmiyor tam yaşadığım ilişkilerin zıttı ilk defa böyle birisi ile ilişki yaşıyorum hadi bakalım ne olacak
devam edersek değişmek zorundayım yoksa sinir krizi geçiricem :))
Bak bu mesajını okumamıştım. Bence birinin suratına telefon kapamak cok büyük bir saygısızlık. Eğer karşında ki hoşlanmadığın birsey yaptıysa, ben o davranışı sevmiyorum bu sekil de davranmazsan bir daha çok iyi olur diyebilirsin. Telefon kapamak ne, ben olsaydım yüzüme telefon kapayanabir daha açmazdım. Şimdiden adam suratına telefon kapayabiliyosa seni avcunun içine aldığını farketmiş olmalı. Soyle düşünüyor büyük ihtimal Nasıl olsa benden çok hoşlandı, hemen kestirip atmaz.

Bugün telefon kapayan, yarin sevmediği sey görürse küfür hakaret eder bunu bil.

Gerçekten bu telefon döngüsünden sıkılmıyor musun. Unutma atalarımız ne demiş, fazla samimiyet tez ayrılık getirir.

Insanın sürekli mesajları telefonlasabilmesi icin başka hiç bir isiolmaması gerekiyor. Şahsen beni biri sürekli arayıp yazsa bogulurdum ve onun sorumsuz bir insan olduğunu düşünürdüm. Karşında ki işinde gücünde bir insan. 15 yaşında yeni yetmeler gibi tum gun bik bik sana yazip rapor vermesini bekleyemezssin. Adam ne yapsın istiyorsun mesela,

Hayatım hale geciyorum, simdi kavunlari yüklüyoruz, halden çıktım nakliye kamyonunu karsilacayacagim, hale geri döndüm kamyon boşaltıyoruz yani çalışan adam her adımını sana nasıl söyleyebilir.

Ben buraya da konu açtım, bu tarz yarim saatte bir aradığı icin yeni başlayan ilişkiyi bitirdim ben. Emir erimiyim saniye saniye rapor vereceğim her yazdığını dakikasında görüp cevap vereceğim. Eskeza gecikmişsem cevap ta bir dünya trip yiyecegim. Saka gibi olgunlaşmamış ergenle isim yoktu açıkçası.

Sen de eğer bu taleplerini ona söyler ve trip yaparsan soğutursun karşındakini.

Bir de dışarı çıkıldığında yazilabilir yada neyapildigi soylenir ama her adimini söyleyemezsin. Siz gun icinde de konuşuyormuşsunuz. Gun icinde arada mesajla hal hatır sorulup bir iki sefer de konuşulduğunda yeterli bence. Fazlası insani boğar.

Hem biraz mesafeli ol, karşında ki insan ona ne kadar değer verdiğini bilmesin. Biraz merak ettir kendini. Icini dışını hemen döküp sacma.
Evet siz böyle yazınca saçma geldi kavunları yüklüyoruz şuraya geçiyoruz evet dışarıdan çocukça göründü gözüme zaten sizlerin yorumlarından sonra bugün hiç sıkmadım onu sabah evden çıkarken yazdı gün içinde de 2 kere aradı o kadar ben de neden haber vermiyorsun diye darlamadım zaten baya yoğun anlattı yapacağı işleri telefonda tamam bitti
evet ben hemen birisine açıyorum kendimi hiç gizemim kalmıyor biraz gizemli olmayı seçicem bana beni anlattı resmen daha 5 gün oldu bu kadar tanımasına gerek yok haklısınız

Bak bu mesajını okumamıştım. Bence birinin suratına telefon kapamak cok büyük bir saygısızlık. Eğer karşında ki hoşlanmadığın birsey yaptıysa, ben o davranışı sevmiyorum bu sekil de davranmazsan bir daha çok iyi olur diyebilirsin. Telefon kapamak ne, ben olsaydım yüzüme telefon kapayanabir daha açmazdım. Şimdiden adam suratına telefon kapayabiliyosa seni avcunun içine aldığını farketmiş olmalı. Soyle düşünüyor büyük ihtimal Nasıl olsa benden çok hoşlandı, hemen kestirip atmaz.

Bugün telefon kapayan, yarin sevmediği sey görürse küfür hakaret eder bunu bil.
yani tam olarak şöyle oldu bu söylediğin hiç hoşuma gitmedi beni çok sinirlendirdi ben telefonu kapatıyorum ben de cevap vermedim biraz bekledi kapattı telefonu ama ben kapat tamam demedim ona suratıma kapatmış olmuyor mu ? bilmiyorum zaten çok kızdım

Merhabalar,
düğüne 1 hafta kala ayrılalı 3 ay oldu
ona karşı içimde nefret duygusu bile kalmadı
fake hesaptan yazdı barışalım diye, iş yerindeki arkadaşa ölsem de umrumda değil artık falan demiş neyse..
25 eylül de kuzenimin sevgilisiyle tanışırken onun da yanında tesadüfen sadece kuzenini bırakmak için gelen kişi ile tanıştım
Normalde bırakıp gidecekti,tanıştık ama bilmiyorum saatlerce kaldı
işim var diyordun neden gitmedin dedim iptal ettim dedi
gece boyu konuştuk, sürekli güldük sohbeti o kadar güzel ki
baya yakışıklı, sebze meyve dağıtımı, ihracatı yapıyorlar.
3. üniversitesini okuyormuş gayet zeki, her konuda bilgili
Daha ilk sohbette çoğu şeyi anlattı kendisini tanıttı, evlilikten falan da bahsetti duymamazlıktan geldim neyse
27 eylülde mesaj attı mesaj şu ''Unutma sütün içine katılmış zencefil'' :))
doktora gitmiştim boşver doktoru senin doktorun benim tavsiyelerime uy falan demişti onunla ilgili
28 eylül de kız kardeşimin düğünü vardı o ilçede yaşıyor ben merkezde işte 1 saat uzaklıkta
bana dedi senin için merkeze gelicem starbuckstan kahve alıp getiricem yorgunluğunu alır
tabiki ben inanmadım
sonra düğün salonuna gelmiş önünden fotoğraf attı ben şok, baya da bekledi beni kahveleri soğutmamak için önlemini falan almış
tabi ben bi dumur oldum valla
neyse 5 dakika ya kaldım ya da kalamadım teşekkür etti gitti şokta kalmaya devam ediyorum hala 5 dakika için köy yollarından geldi
ertesi gün kahvaltıya gidelim mi dedi olmaz dedi akşam kahve içelim dedi buluştuk 29 eylülde kahve içtik ama eli titriyor resmen ya beni de heyecan bastı salak gibi oldum yanında, ilk görüşte aşka inanır mısın dedi bu kadar kısa sürede olmaması lazımdı dedi ama bende de hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
ben sakalların çok uzamış demiştim
30 eylülde berberden fotoğraf attı senin için diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
o akşam da ben ailemle yemeğe gitmiştim kuzenim dışarı çıkalım dedi illa bi çıktık o sürpriz yapıp gelmiş sakallarını göstermek için
bir yerlere gittik oturduk bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu o arada da benim telefondan bir şey bakıyorduk
bu ne dedi, kriterler var dedi bunları aşmayalım, uyudun mu ne demek biz sevgiliyiz dikkat et tekrar görmeyeyim dedi, dedim biz sevgili miyiz :))
neyse çook uzattım özür dilerim
çok hızlı ilerliyoruz kuzenime benimle evlenir mi acaba iş hayatım çok yoğun çok vakit ayıramıyorum kabul eder mi falan demiş
benim sorunum şu tekrar üzülmek istemiyorum ve bu kişi her gün dışarıda sadece evden çıktığını haber veriyor nereye gittiğini söylemiyor
onlar detay detaylara takılma diyor
alkol almıyor bu çook önemli bi artı kardeşleri öğretmen falan kuzeni kaymakam böyle elit insanlar
tek sorun ben alışmışım mıç mıç ilişki belki yanlış ama sürekli konuşmaya haber almaya mesajlaşmaya
ilişkilerimdeki kişiler haftada max 3 kez dışarı çıkar bu her gün dışarıda tamam yaşadığı yer köy gibi ilçe ama olsun
her gün dışarı çıkılmaz ki yaa
çok kaptırmadan konuşmayı keseyim mi?
bu gecen baska bi konudaki alfa tip erkege benziyor :KK8: kacirma madem hoslanmissin iste :KK48:

yani tam olarak şöyle oldu bu söylediğin hiç hoşuma gitmedi beni çok sinirlendirdi ben telefonu kapatıyorum ben de cevap vermedim biraz bekledi kapattı telefonu ama ben kapat tamam demedim ona suratıma kapatmış olmuyor mu ? bilmiyorum zaten çok kızdım
Bence suratına kapatmış oluyor. Çünkü telefonu kapatınca bir daha açmayacak mi yada aramayacak mi da boyle tepki veriyor.

Bence yan yana geldiğinizde onunla su konuşmayı yap. Bak henüz ne sen beni ne ben seni tanımıyoruz. Ama sinirlenip telefon kapamak çocukça birsey. Insanlar konuşarak anlaşır biliyorsun. Bir daha benimle ilgili bir sorunun oldugun da telefon kapatmak yerinebenimle konuşmayı dene. Ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum ve bir daha böyle bir davranışı tolere edemem. Eğer benimle konuşursan ben de hatalıysam eger özrümu dilerim ve konu da uzlaşırız. Ama diğer türlü sadece kendimizi ve ilişkimizi yıpratmış ve istemediğimiz yönlere çekmiş oluruz.

Bence suratına kapatmış oluyor. Çünkü telefonu kapatınca bir daha açmayacak mi yada aramayacak mi da boyle tepki veriyor.

Bence yan yana geldiğinizde onunla su konuşmayı yap. Bak henüz ne sen beni ne ben seni tanımıyoruz. Ama sinirlenip telefon kapamak çocukça birsey. Insanlar konuşarak anlaşır biliyorsun. Bir daha benimle ilgili bir sorunun oldugun da telefon kapatmak yerinebenimle konuşmayı dene. Ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum ve bir daha böyle bir davranışı tolere edemem. Eğer benimle konuşursan ben de hatalıysam eger özrümu dilerim ve konu da uzlaşırız. Ama diğer türlü sadece kendimizi ve ilişkimizi yıpratmış ve istemediğimiz yönlere çekmiş oluruz.
çok güzel konuştun teşekkür ederim yüz yüze gelince nelerden hoşlanmadığımızı konuşalım ona göre dikkat edelim demişti ona bunları söylücem

mesela eski nişanlımla mesajlaşma dursa telefonla konuşurduk telefon kapansa mesaja devam
Her gün görüşürdük o yüzden bu ilişki bana bi garip geldi gün içinde 4-5 kere falan telefonla konuşuyoruz çok sık mesajlaşmıyoruz

Eski nisanlinla neler yaşadın, ne kadar üzüldün değil mi ?

Demek ki doğru olan o değilmiş.

Bu ilişkiyi de çok yipratirsin gibi geliyor bana.

Aşırı kıskanç ve kontrol delisi birisin.

Konularının hepsini biliyorum prenses ama maalesef bu adamdan da olmaz çünkü adam senin istediğin bir tip değil .kendine uymayan birini uydurmak için uğraşıp yıprwnwcagına hiç bu topa girme .

Eski nisanlinla neler yaşadın, ne kadar üzüldün değil mi ?

Demek ki doğru olan o değilmiş.

Bu ilişkiyi de çok yipratirsin gibi geliyor bana.

Aşırı kıskanç ve kontrol delisi birisin.
evet çok kontrol delisiyim ben de huzurlu huzurlu yerimde durmak istiyorum ama olmuyor hep bi heyecan bi takıntı

ya öyle mi dersiniz nereden anladınız narsist olduğunu ? nasıl davranmam gerek

Anlamak zor değil aslında... şu yazdıklarını tekrar oku,adam ne yapmış,nasıl davranmış,ne demiş sana bir oku sen de anlarsın ki adam narsist... üzgünüm ama yine yaş tahtaya basmışsın... biraz dursan da aşk detoksu yapsan daha iyi olmazmıydı ?

Anlamak zor değil aslında... şu yazdıklarını tekrar oku,adam ne yapmış,nasıl davranmış,ne demiş sana bir oku sen de anlarsın ki adam narsist... üzgünüm ama yine yaş tahtaya basmışsın... biraz dursan da aşk detoksu yapsan daha iyi olmazmıydı ?
bilmiyorum hatta ben konuşmayalım bence daha fazla kaptırmadan falan dedim seninle bitimek için ya da öylesine bir ilişkiye başlamadık dedi
dün de beni görmeye gelmiş dayanamıyorum da sevdiğim dondurmayı alıp gelmiş çok tatlı of inşallah üzülmem

Back
X