• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

bilmiyorum hatta ben konuşmayalım bence daha fazla kaptırmadan falan dedim seninle bitimek için ya da öylesine bir ilişkiye başlamadık dedi
dün de beni görmeye gelmiş dayanamıyorum da sevdiğim dondurmayı alıp gelmiş çok tatlı of inşallah üzülmem
Küçük jestler iyidir güzeldir ama insanlar durup dururken sürprizler jestler yapıyorsa bir anormallik vardır.
Ne kadar sevgili olduk desen de hala birbirinizi tanımıyorsunuz. Ortada emek verilmiş bir ilişki yok. Emek olmadan yapılan jestler göz boyamadır.
Bu kız neden sürekli ilişkimi karalıyor beni ayırmaya çalışıyor dersen de tecrübe konuşuyor. Bu sefer en başından faydalansan önceki sefer gibi canın yanmaz.

Küçük jestler iyidir güzeldir ama insanlar durup dururken sürprizler jestler yapıyorsa bir anormallik vardır.
Ne kadar sevgili olduk desen de hala birbirinizi tanımıyorsunuz. Ortada emek verilmiş bir ilişki yok. Emek olmadan yapılan jestler göz boyamadır.
Bu kız neden sürekli ilişkimi karalıyor beni ayırmaya çalışıyor dersen de tecrübe konuşuyor. Bu sefer en başından faydalansan önceki sefer gibi canın yanmaz.

Ama ilişkinin başında zaten jestler yapılmaz mı ? Normal bence. Sonuçta erkek yaptığı jestlerle kadının gönlünü çalmaya çalışır. Ha sonrasında ortaya çıkar nasıl birisi olduğu. Ama ilk başta çok jest yapıyor diye de adama kötü diyemeyiz ki. Bu aşırı ön yargı olur...

Yok ben size kesinlikle kızmıyorum zaten teşekkür ederim tekrar üzülmemem için tavsiye veriyorsunuz

E senin istediğin gibi gün içinde Bilgi vermiyor ,en büyük problem bu .sen bağlandıktan sonra bunları çok dert ediyorsun ,hastalanıyorsun
evet gerçekten öyle bağlandıktan sonra değişiyor her şey
bundan sonra sabahtan söylüyor bak şunu şunu yapıcam şuraya gidicem şöyle böyle sonra evden çıkıyorum diyor öyle yani

Bu kadar hızlı ilerleyen aşırı ozguvenli bi adama ben guvenmezdim. Peri masalı gibi başlayan şeylerden uyanması zor oluyo.

evet gerçekten öyle bağlandıktan sonra değişiyor her şey
bundan sonra sabahtan söylüyor bak şunu şunu yapıcam şuraya gidicem şöyle böyle sonra evden çıkıyorum diyor öyle yani

Yani siz sevgili mi oldunuz ?

Daha birbirimizi hiç tanımadan, sartlarinizi , huyunuzu bilmeden bir kaç artistik hareketle sizi tavlamis mi oldu ?

Buna izin vermemeliydiniz.

Çünkü siz hemen bağlanan birisiniz. Yeniden canınızın yanmaması için daha temkinli davranmanız gerekmez miydi ?

Ama ilişkinin başında zaten jestler yapılmaz mı ? Normal bence. Sonuçta erkek yaptığı jestlerle kadının gönlünü çalmaya çalışır. Ha sonrasında ortaya çıkar nasıl birisi olduğu. Ama ilk başta çok jest yapıyor diye de adama kötü diyemeyiz ki. Bu aşırı ön yargı olur...
allah razı olsun bi motiveli mesaj ya inşallah sonu kötü olmaz :))

Yani siz sevgili mi oldunuz ?

Daha birbirimizi hiç tanımadan, sartlarinizi , huyunuzu bilmeden bir kaç artistik hareketle sizi tavlamis mi oldu ?

Buna izin vermemeliydiniz.

Çünkü siz hemen bağlanan birisiniz. Yeniden canınızın yanmaması için daha temkinli davranmanız gerekmez miydi ?
evet sevgili olduk :( ya ben ne güzel takılıyordum yalnız
birisine bağlanınca kafam hep onda oluyor
yapmamalıydım
haklısın
neden izin verdim
ya ilk gördüğümde aldığım enerji tavan yaptı aşırı hem de bu enerji uyumunu kaybetmemeliyim dedim

Bu kadar hızlı ilerleyen aşırı ozguvenli bi adama ben guvenmezdim. Peri masalı gibi başlayan şeylerden uyanması zor oluyo.
o da beni aşırı zeki ve özgüvenli bulmuş ben de onu ben o kadar özgüvenli değilim onun tahmini yanlış belki bizimki de yanlıştırr

Neden yani amacı ne?
Siz veya sevgiliniz/eşiniz böyle yapmış diye normal görüyor olabilirsiniz ama normal değil.
İnsan psikolojisinde böyle daha başlangıçta yapılan jestler, sürprizler göz boyamadır. Bunu yapan kişi kendinde bir eksiklik görüp kendini sevdirmeye çalışıyordur. Belki istemli belki istemsiz.
Yani sen sadece olumlu mesajlara inanacaksın. Ne yapalım prenses uyarmaya çalıştık. Yine gel yine uyarırız :)

Prenses geçmiş kötü tecrubelerini biliyorum. Yeni aşk yeni heyecan haklısın ama yine bana üzülen sen olacakmıssın gibi geldi... Biraz kendi kendine kalsan iyi olmaz mı ?Çünkü çok hızlı gidiyorsun

evet sevgili olduk :KK43: ya ben ne güzel takılıyordum yalnız
birisine bağlanınca kafam hep onda oluyor
yapmamalıydım
haklısın
neden izin verdim
ya ilk gördüğümde aldığım enerji tavan yaptı aşırı hem de bu enerji uyumunu kaybetmemeliyim dedim

Kaybetmezdin ki, seni gerçekten istiyorsa beklerdi . Savaşırdi.

Daha sana fikrini bile sormadı, seni tanımıyor, sen tanımıyorsun.

Bilemiyorum .

Neden yani amacı ne?
Siz veya sevgiliniz/eşiniz böyle yapmış diye normal görüyor olabilirsiniz ama normal değil.
İnsan psikolojisinde böyle daha başlangıçta yapılan jestler, sürprizler göz boyamadır. Bunu yapan kişi kendinde bir eksiklik görüp kendini sevdirmeye çalışıyordur. Belki istemli belki istemsiz.

Yani sen sadece olumlu mesajlara inanacaksın. Ne yapalım prenses uyarmaya çalıştık. Yine gel yine uyarırız :)
yanlış mı yapıyorum anlamadım :( çocuk ters bir şey yapmadı ama dikkatli olayım gene de
dün de geldi görmeye çok tatlı değil mi

Prenses geçmiş kötü tecrubelerini biliyorum. Yeni aşk yeni heyecan haklısın ama yine bana üzülen sen olacakmıssın gibi geldi... Biraz kendi kendine kalsan iyi olmaz mı ?Çünkü çok hızlı gidiyorsun
valla şuan bi kötü oldum kaç kişi aynı şeyi söyledi yanlış yapıyorum sanırım

Hayırlısı, sadece sen fazla kontrolcü ve sınırlayıcı olma yeter bence :D Tamam bazılarında işe yarayabilir ama bir insanı sürekli kontrol altında tutamazsın. İnsanlar sıkılır, bunalır ve sonunda yeter be der, çeker gider...

Bırak akışına, kafana yatarsa devam et, yatmazsa zaten devam etmezsin. Sonuçta her ilişki evlilik yoluna girecek diye bir şey yok.

Ama sen biraz fazla kısıtlayıcı ve triplisin gibi.. Bu konuda güzelliğine güveniyor olabilirsin ama ne kadar güzel olursan ol bir süre sonra bir erkek bu kadar kontrol altında tutulmaya dayanamaz :D

Telefonu yüzüne kapattığında neden tepki vermedin?
Adam hata yapınca telafi ediyor mu özür diliyor mu neden bunları ölçmüyorsun?
Maço het hüt biri galiba
Ve sen böyle biriyle yapamazsın sana, sana uyum sağlayacak biri lazım yine de sen bilirsin tabi

Sen yine de temkinli ol prenses.Adama bağlı olduğunu da çok belli etme ,yada adama karşı krizler geçirme .Az çok tanıyoruz seni buradan ,tekrar üzülmeni istemeyiz .

Back
X