• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
173
Merhabalar,
düğüne 1 hafta kala ayrılalı 3 ay oldu
ona karşı içimde nefret duygusu bile kalmadı
fake hesaptan yazdı barışalım diye, iş yerindeki arkadaşa ölsem de umrumda değil artık falan demiş neyse..
25 eylül de kuzenimin sevgilisiyle tanışırken onun da yanında tesadüfen sadece kuzenini bırakmak için gelen kişi ile tanıştım
Normalde bırakıp gidecekti,tanıştık ama bilmiyorum saatlerce kaldı
işim var diyordun neden gitmedin dedim iptal ettim dedi
gece boyu konuştuk, sürekli güldük sohbeti o kadar güzel ki
baya yakışıklı, sebze meyve dağıtımı, ihracatı yapıyorlar.
3. üniversitesini okuyormuş gayet zeki, her konuda bilgili
Daha ilk sohbette çoğu şeyi anlattı kendisini tanıttı, evlilikten falan da bahsetti duymamazlıktan geldim neyse
27 eylülde mesaj attı mesaj şu ''Unutma sütün içine katılmış zencefil'' :))
doktora gitmiştim boşver doktoru senin doktorun benim tavsiyelerime uy falan demişti onunla ilgili
28 eylül de kız kardeşimin düğünü vardı o ilçede yaşıyor ben merkezde işte 1 saat uzaklıkta
bana dedi senin için merkeze gelicem starbuckstan kahve alıp getiricem yorgunluğunu alır
tabiki ben inanmadım
sonra düğün salonuna gelmiş önünden fotoğraf attı ben şok, baya da bekledi beni kahveleri soğutmamak için önlemini falan almış
tabi ben bi dumur oldum valla
neyse 5 dakika ya kaldım ya da kalamadım teşekkür etti gitti şokta kalmaya devam ediyorum hala 5 dakika için köy yollarından geldi
ertesi gün kahvaltıya gidelim mi dedi olmaz dedi akşam kahve içelim dedi buluştuk 29 eylülde kahve içtik ama eli titriyor resmen ya beni de heyecan bastı salak gibi oldum yanında, ilk görüşte aşka inanır mısın dedi bu kadar kısa sürede olmaması lazımdı dedi ama bende de hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
ben sakalların çok uzamış demiştim
30 eylülde berberden fotoğraf attı senin için diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
o akşam da ben ailemle yemeğe gitmiştim kuzenim dışarı çıkalım dedi illa bi çıktık o sürpriz yapıp gelmiş sakallarını göstermek için
bir yerlere gittik oturduk bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu o arada da benim telefondan bir şey bakıyorduk
bu ne dedi, kriterler var dedi bunları aşmayalım, uyudun mu ne demek biz sevgiliyiz dikkat et tekrar görmeyeyim dedi, dedim biz sevgili miyiz :))
neyse çook uzattım özür dilerim
çok hızlı ilerliyoruz kuzenime benimle evlenir mi acaba iş hayatım çok yoğun çok vakit ayıramıyorum kabul eder mi falan demiş
benim sorunum şu tekrar üzülmek istemiyorum ve bu kişi her gün dışarıda sadece evden çıktığını haber veriyor nereye gittiğini söylemiyor
onlar detay detaylara takılma diyor
alkol almıyor bu çook önemli bi artı kardeşleri öğretmen falan kuzeni kaymakam böyle elit insanlar
tek sorun ben alışmışım mıç mıç ilişki belki yanlış ama sürekli konuşmaya haber almaya mesajlaşmaya
ilişkilerimdeki kişiler haftada max 3 kez dışarı çıkar bu her gün dışarıda tamam yaşadığı yer köy gibi ilçe ama olsun
her gün dışarı çıkılmaz ki yaa
çok kaptırmadan konuşmayı keseyim mi?

Ahahsdfg

Senin için diyen adamı kıskanmak. Yani hani bi kalıp var ya "tamam ama neden" . Neden yani?

Yok artık!
yok berberde başka giyinmiş o senin için dedi sonra da böyle gömlek yelek tarzı bir şey giyip atmış o ayrı aradan 1 saat geçti :)

Her gun disari da cikabilir ama madem ki sevgilisiniz bunlar detay detaya takilma ne demek? Ben olsam sen de bir detaysin cok da saapma derdim.
yok yani işe gidiyor ama sabit bi işi yok mal almak için bir yere gidiyor ordan başka yere geçiyor o detaylara takılma diyor cafeye geçince söylüyor

yok yani işe gidiyor ama sabit bi işi yok mal almak için bir yere gidiyor ordan başka yere geçiyor o detaylara takılma diyor cafeye geçince söylüyor

Hee oyle desene yaw o zaman sorun yok. Bol sans diliyorum sana umarim cok mutlu olursun.

Piremsesciğim bi mola versen şu aşk meşk işlerine, bi kendini dinlesen, ne olduğuna, ne istediğine karar versen daha elit olmaz mı?
ya ben akrep burcuyum yükselenim de akrep aşksız yapamıyorum sanırım :(
bir daha kimseye aşık olmucam dedim gene birisine kapılıyorum

Niye konuşmayı kesesin hoşlandıysan. Ama seni burdan tanıdığım kadarıyla güven problemin var. Onu çözmezsen herkesle aynı sıkıntıyı yaşayacaksın. Dışarı çıkması da büyük problem olabilir. Kendini kaptırmayacaksan biraz gözlemle istersen hemen sevgili olmadan önce.

eski konularını az çok hatırlıyorum. gereksiz kıskançlık vardı sanki. seninle ilişki zor.
bir de daha 3 ay olmuş evliliğin kıyısından döneli. aldığın eşyaları bile 3 ayda dağıtamazsın ne bu acele?
aşırı kıskanç birisiyim söyledim ona da hem olayı da anlattım sıkıntı etmedi
ya da şimdilik etmedi :(

Back
X