Kafam cok karıstı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar 14 hazıran son regl tarıhım ve 5.gunu dogum kontrol hapı kullanmaya basladım daha kullanmaya basladıktan 3 4 gun snr goguslerım cok agrımaya basladı resmen vucudumu şiş hıssetmeye basladım ve ıcersınde 8.gunden ıtıbaren ek bır korunmaya gerek olmadıgı yazıyordu ve 1 hafta once yanma kasıntı basladı ve tahmın edılemıcek sekılde bulantı öğürme kuscak gıbı oluyorum kusamıyorum mahvoldum yanı kısacası
ve ınanılmaz bır akıntı ve tabıkı korunmadık boyle yazdıgı ıcın dun doktora gıttım ve ılk ay korunma saglamadıgını soyledı kendısı ve mantar enfeksıyon olusmus fıtıl vss bısıler verdı bulantıyla ılgılı olarakta gebelık olusmus olabılcegını beklemem gerektıgını belırttı haptan 1 tane kaldı yarınlık bu sekılde dogum kontrol hapıyla hamıle kalan varmı acaba??
sizce bende boyle bır ıhtımal mumkun mu deneyımlerınızden nolur yardım edın cok aklım karıstı eger su an hamıleysem ılac kullanıyorum buda rısklı degılmı sonucta

canım benim hamile olabilirsinde olmayabilirsinde.bunu sölemek için daha erken.ama az kalmış 1 hafta sonra kesin belli olur sonuç.benim kuzenim hap kullanıyodu ve sadece 2 gün unuttu sonra fazladan içti ama hemile kalmış o sürede.allah gönlüne göre versin ne diyelim....

aslında ınsallah hamıleyımdır ya ne bılm tuhaf oldum :)
cok saol bakalım dayanıcam cnm:)

Eger hapi kullanmaya basladiginiz ay korunmadiysaniz hap pek fayda etmez...Soyle soyliyim ilk defa hap kullanilacaksa evlenmeden 1 ay once baslamak gerektigini biliyorum....
Allah gonlunuze gore versin... :))))

evet korunmadık oyle bılmıyodum cunku :))
bakalım hayırlısı meraktan catlamak uzereyım hapın son gunu bugun bakalım

bu konuyla ılgılı baska deneyımlerı olan arkadaslar varsa bılgılendırebılırlerse cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…