Ayran gönüllü yani kısaca . Bence kendinizi fazla kaptırmayın yaşı geçicek korkusuylada evlenmek istiyor olabilirOrtak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
Sürekli beni sevdiğini söylüyor ciddi düşünüyorum diyor
İşyerimdeki arkadaşlarımın genelini tanıyor ve arası iyi
Abartı davranışlar sergileyen insanlara güvenmem. Sevgisini bu kadar gösteriyorsa nefreti de çok pistir bunun. Ayrılmaya falan gelmez bundanOrtak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
Ortak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
İşyerimdeki herkesle de arası iyi ayrılırsam tedirgin de olurum açıkçası, bana çiçek getirirken niye videoya aldı onu da anlamadımAbartı davranışlar sergileyen insanlara güvenmem. Sevgisini bu kadar gösteriyorsa nefreti de çok pistir bunun. Ayrılmaya falan gelmez bundan
Haklısınız dediğiniz gibi benim de içimde şüphe varBen 26 yaşındayım, 32 yaşında 1 aydır tanıdığım biri bana gelip böyle yapsa, hayırdır reis derim.
Kocaman yetişkin insansınız, sevgi işleri öyle sözle değil davranışla, emek vermekle belli olur bunu biliyorsunuzdur. Adam bir ayda ne emek verdi ne sevmesi.
Böyle yüksek başlayan ilişki sonra puf oluyor. Hemen ne sevmesi sakin olsun paylaşım olmadan nasıl oluyor sevgi. Yavaş ilerlesin diye uyar bir de itici gelir sana zamanla böyle durmadan sevgi böcüğü gibi. Zamanında ve özel anlarda kıymetli oluyor bu heyecanlarOrtak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
ÜrkütücüOrtak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
Bu kişiden ayrıldım, ilk 1 ayda aileme senden bahsettim seni çok sevdiler diyip durdu annesiyle telefondan konuşturdu, annesi bizimle yaşa dedi sürekli hediyeler falan bir de cinsel anlamda birliktelik istedi kabul etmedim soğuk davrandı sonra kendi kendine barışmaya çalıştı, en sonda da ailenle tanıştır diye baskı yaptı evlenmek istemeyince bahanelerle ayrılmaya çalıştı ben ayrılınca o da ayrıldıTemkinli olmanızda fayda var. Bu tür abartı hareket sergileyen insanların genelde bastırdığı başka yönleri oluyor. Ayrıca kişisel fikrim olarak çok samimiyetsiz geliyo böyle hemen mıç mıç daha tanımadan etmeden … bilemedim. Devam edecekseniz umarım mutlu olursunuz
Uzak dur.Ortak arkadaşımızın tanıştırdığı biriyle görüşüyorum 1 ay oldu her buluşmada çiçekle geldi, her konuda panik yapan biri ve hep evlilikten bahsediyor, ben 27 yaşındayım o da 32 yaşında, kendini çabuk kaptıran biriymiş bütün arkadaşları böyle söylüyor, en son buluştuğumuzda da çiçekle geldi ve bana sevgilim olur musun derken bir arkadaşına bu anları videoya çektirmiş bana sonradan videosunu attı, bir yandan kafam karışık beni hangi ara bu kadar sevdi diye, şans versem mi kararsızım
Ayrıldım bu kişiden sürekli ailenle tanıştır diye baskı yaptı, aileside tanıştır dedi bu ne acele anlamadım amaçları nedir çözemedim bir süreUzak dur.