kafam cok karisik

emeli60

kızım, her şeyim..
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
56
19
88
35
Merhaba sevgili hanimlar
bu yazacaklarim dert mi degil mi bende son zamanlarda anlam verememekteyim. Ben yeni dogum yaptim henuz 5 ay oldu bir cok uzmana gore hala lohusa durumundayim. İcinde bulundugum durumdan dolayi da esimle bir cok problem yasiyorum ve bu durumlar beni git gide kendisinden sogutuyor. Mesela bes dakika bebege bak desem neden sen bakmiyorsun diyor. Gun icinde cok fazla yoruluyorum bebekti ev isleri yemek derken aksam onun isten gelmesini dort gozle bekliyorum ama eve gelince karsilastigim manzara hep ayni. İsten gelir yemegini yer alir telefonunu gecer tvnin karsisina ben ölmüsmüyum hic umrunda olmaz. Cok anlatmaya calistim ama hep sucladi beni dogumdan sonra degismekle sucladi. Tabiki degistim ben artik anneyim. Onceligim artik farkli anlatamadim kendisine. Aramizda cinsel bir cekim de kalmadi. Bebekten dolayi zamanda olmuuor olsa bile tamamen goreve donusmus durumda. Defalarca ayrilmayi dusundum cunku karsimdaki insan ne ruhsal ne de fiziksel ihtiyaclarimi karsilamiyor. Kendisinin hic bir faydasi yok ve beni hic bir sekilde anlamiyor. Diyeceksinizki aldatmiyor dayak da yok ama her sey onlardan ibaret degil ilgizlik ve sevgisizlik her seyden kotu soracagim nokta biz duzelir miyiz cok beklentim vardi kendisinden ama git gide bi sey beklemez oldum aramizdaki durum tamamen ev arkadasligina donusuyor ne yapacagimi bilmez oldum bana bi akil verin.

bi çok kişiden duyduğum bazı durumlardan yola çıkarak bi kaç şey söylemek istiyorum...

kadınlar bebek sahibi olduktan sonra tek görevi anne olmakmış gibi davranıp üstüne düşen diğer şeyleri savsakladığı için eşleri tarafından gözden düşmesine sebep oluyormuş..

bebek sahibi değilim ama eşimle daha şimdiden konuştuk bu mevzuları birbirimizi ihmal etmek yok yükü tek kişiye bırakmak yok diye..

siz evde o işte yoruluyor bellikii.. benim asıl anlamadığım şey şu bir insan nasıl olurda bebeği ile ilgilenmek varken tv izleyip telefonla oynayabilir üstelik bütün gün görmemişsin ?

baba biraz ilgisiz umarsız gibi geldi bana.. siz çalışmayı düşünür müsünüz ?
belki çalışsanız ve bebeğinize başkası baksa yükünüz hafifler kendinize gelirsiniz ?

ve konuşmayı deneyin eşinizle evet işte çok yoruluyor olabilirsin ama bu geçicic bir dönem bana destek ol birbirimize destek olalalım bu süreci beraber atlatalım ki iyi bi aile kuralım falan de bence etkili olabilir..

Bu şuan tamamen normal bir süreç bence
Yanlız bebekten dolayı olmayan cinselliğinizi gözden geçirmeniz lazım bana göre olmazsa olmazlardan
BUrada birçok konu var ve geneli eşinin evde ilgisizliğinden ve hatta yardım etmemesinden şikayetçi
Ben bunların artık geninde böyle bir sorumsuzluğun olduğunu düşünüyorum
Olmadı tekrar tekrar konuşun kendisiyle
Tabiki önceliğimiz çocuklar olmalı çünkü savunmasız ve bize ihtiyacı var ama bu yüzden de eşlerimizi ihmal etmemeliyiz

Ben ogretmenim bebekten dolayi izindeyim. Kendisinin iste yoruldugunu dusunmuyorum rahat bir isi var bencil ve sorumsuz fazlasiyla ben bunu dogim yapinca anladim.

Kendisini ihmal ettigimi dusunmuyorum asla yemegi utusu temizligi cok yorgun olmama ve istememe ragmen cinselligi nile ihmal etmezken bunlarin olmasi uzuyor beni

Kendisini ihmal ettigimi dusunmuyorum asla yemegi utusu temizligi cok yorgun olmama ve istememe ragmen cinselligi nile ihmal etmezken bunlarin olmasi uzuyor beni

''Aramizda cinsel bir cekim de kalmadi. Bebekten dolayi zamanda olmuuor olsa bile tamamen goreve donusmus durumda.''
dediniz ya bu yüzden dedim.
Ama şuda var belki eşinizde sizden bir beklenti içinde
Demem o ki herşey yemek ütü vs değil,
Belki oda sizinle sohpet muhabbet vs etmek istiyor

Merak etmeyin geçici bir dönem. Aslında biz kadınlar bu dönemde kendimizi fazla yoruyoruz bırakamıyoruz kendimizi.
Her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıp yorgunluktan ölmek zorunda değiliz..
Yalnız babaya sorun bakalım ; bütün gün bebeği görmeyince özlemiyor muymuş ?
Cep telefonu ve tv daha mı kıymetli bebeğinden ?
Ve lütfen boşanmak lafını ağzınıza almayın.. O en son düşünülecek şey ki Allah düşündürtmesin..

Canım belki eşinin alışma sürecidir bu biraz daha zaman ver çünkü bazı erkeklerde bazı kadınlar gibi değişime kolay ayak uyduramazlar. saçmalar ve sorumluluk almazlar.
Kendini üzme acele etme bence

Ozledigini soyler hep ama bes dakika sever huysuzlaninca meme istiyo deyip verir. Ben asla cocuguma bakmaktan sikayetci falan degilim seve seve bakarim ki o benim yavrum ama biraz anlayis bekliyorum esimden . Ama gecici olmasina sevindim cunku kizimi parcalanmas bi ailenin icine atmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…