Ayrılmam konusunda çok düşündüm nezaman dile getirsem bana okadar iyi davranıyorki sakinlesiyorum ama sonra yine aklıma geliyor deliriyorum tam 1 yıldır böyleyim kararsız.dedim ya ne onunla oluyor nede onsuz.Yukarda yazmıssdınız pişman olacağım birşey yapmak istemiyorum diye ama inanın bu yaptıgınız bence pişman olmanız gereken bir durum.2 sene birlikte oldugunu bile söylemiş.Kadınlık gururunuzu düşünün.
Doğru söze nedenir gerçekler böyle. Ben nekadar kendime itiraf edemesemde.Eşinizi sevginiz, ona olan ilginiz, aşkınız geri döndürmemiş ki. Bariz biçimde kendisini dev aynasında görüp haddi olmadan küçümsemiş sizi. Siz güçlü ve başarılı olduğunda da utanmadan kendine layık görüp kendi yanına yakıştırmış. Sözde birden gözlerinden kapler fışkırmaya başlamış..
Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmayı denemiş ve bunu çok iyi başarabilmiş biri olarak çok cesursunuz. Yola nasıl devam etmek istersiniz bilmem ama üstesinden gelebileceğinize eminim :)
Aynen öyleÖncelikle basardiginiz şeyler için sizi tebrik ediyorum. Keşke bütün kadınlar sizin gibi güçlü olsa.
Ama unutabilecek misiniz diğer kadın meselesini? Hep aklınıza gelmeyecek mi neler yaşadılar, neler paylaştılar diye.
Erkekler bizden güçsüz ve benciller. O dönem sizden boşanma cesaretini bile gösterememis, siz neler neler başarırken. Hem sizi uzmus hem diger kadını. Kendi konforu bozulmasın diye.
Daha karar veremedim malesefsen kararını devam etmekten yana vermişsin...inşallah çok mutlu olursunuz...
Defalarca konuştuk çok pişman görünüyor büyük çabalarıda var mutlu olmamı istiyor görüyorum fakat o 2 yıl aklıma geldikçe kafayı yiyorum sonrada tartışmaya başlıyorum yani yine kendime ediyorum
Teşekkürlerdoğru mu bilemem, ben insanların değişebileceğine inanan bir kişiyim.
o yüzden oyumu devam et olarak verdim.
Ben o mesajı ilk gördüğümde çok araştırdım ama 1kac aylık bir flört ama ben öğrenince bitti diye düşünmüştüm eşimde sürekli inkar ediyordu ben 2 sene beraber olabileceğini hiç düşünmedim hangi kadın bile bile evli kalır o erkeğe dokunur yani gerçekten bilmiyordum 1sene oldu öğreneli ve 1 senedir bocaliyorumBaşarılarını tebrik ediyorum önce gerçekten büyük iş yapmışsın okumakla. Gelelim asıl meseleye kendimi senin yerine koydum o majı ilk gmrdüğümde ya sonuna kadar araştırıp boşanırdım hemen,yada sineye çekerdim. Sen araştırmamışsın fazla inanır gibi yapmak kolayına gelmiş bi nevi kabullenmişsin, şu andada herşey çok iyi diyorsun zaten ayrılmayı düşünmüyordun buraya kadar getirdiğine göre evliliğini. Eşin pişman olup itiraf etmiş sende seviyorsun bence her evlilik ikinci şansı hakeder insanız şaşarız beşeriz yarın birgün senin böyle bir hataya düşmiyceğin ne malum allah korusun tabiki eşinin yaptığı kolay yutulur değil ama geçmişi bırak sen şimdi mutlusun ben yuvanı yıkma devam et derim, ha baktınki ikinci defa oluyo o saniyeayrıl zaten kendi ayaklarının üzerinde durabiliyosun bağımlı kalmanı gerektirecek bişey yok
Ah becamım keşke bitti diye düşünücene bittimi diye sorsaydın eline ne bilim konuyu iyice bi konuşsaydın. Olan olmuş bitmiş gel sen yıkma yuvanı eşine gözdağını ver tabiki bida değil yakalamak sezersem bırakır giderim de ama şimdi mutluysan bozma benceBen o mesajı ilk gördüğümde çok araştırdım ama 1kac aylık bir flört ama ben öğrenince bitti diye düşünmüştüm eşimde sürekli inkar ediyordu ben 2 sene beraber olabileceğini hiç düşünmedim hangi kadın bile bile evli kalır o erkeğe dokunur yani gerçekten bilmiyordum 1sene oldu öğreneli ve 1 senedir bocaliyorum
Çok teşekkürler benim şuanda hemen bişey yapamıyorum zaten ne kala biliyorum ne gidebiliyorum yuva yıkmak erkek için nekadar kolayca kadın için o kadar zor şuan hemen karar veremem ama net karar aldığımda sizlerle burda paylaşılan.Ah becamım keşke bitti diye düşünücene bittimi diye sorsaydın eline ne bilim konuyu iyice bi konuşsaydın. Olan olmuş bitmiş gel sen yıkma yuvanı eşine gözdağını ver tabiki bida değil yakalamak sezersem bırakır giderim de ama şimdi mutluysan bozma bence
Umarım pismandir pişman olduğuna bile güvenmiyorum güven 0.yinede TeşekkürlerOlan olmuş ama hatasını da anlamış bosver bence devam et yoluna . Baska bir kadın için düzenni bozmaya degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?